Čo by ste si o mne pomysleli?

Príspevok v téme: Čo by ste si o mne pomysleli?
cojaviem24

Otázka na ženy - čo by ste si pomysleli o chlapcovi, čo v 24 rokoch ešte nikdy nemal babu?
Väčšina ľudí rieši sex a vzťahy už od 15 rokov a v mojom veku sa všetky ženy už aj vydávajú a moje možnosti nájsť si partnerku sú čím ďalej tým viac hrošie. S tým som sa ale už zmeiril, proste ušiel mi vlak tak musím ísť po koľajniciach pešky, nedá sa nič robiť.
Ale s jednou vecou by som niečo robiť chcel - a to, že chcel by som si aspoň vyskúšať s nejakou len tak nezáväzne chodiť, keď už nie milovať... aj tak v takom veku všetky už za sebou minimálne 2-3 vzťahy a niekoľko sexuálnych úletov medzi tým a ja som proste stále neskúsený
a otázka je, že ak sa má náááhodou podarí nájsť nejakú, ktorá je práve nezadaná a začneme sa spolu viac baviť, či sa mám priznať že som v 24 rokoch panic bez jedinej skúsenosti. Neodplašilo by to takú ženu? Keď už aj násťročné majú 100x viac skúseností než ja a asi hľadajú niekoho kto je na tom podobne a vie v tom "chodiiť" Mám zmysel klamať? Odhalí žena v posteli že mi to nejde a že som proste ešte nemal žiadnu?
Ach bože ani neviete ako strašne trápne mi to je písať a to je anonymmné fórum a ešte aj tak sa dosť hanbím keď to tu píšem.

Neviem ako si nájsť babu keď všetky sú už zabrané alebo po rzovode, na vzťah si už ani netrúfam, na to už je fakt dosť neskoro, ale sex by som zažiť chcel... ale bojím sa že sa proste strápnim a že sa to o mne rozkríkne, že sa mi nejaká vysmeje pred svojimi kamarátkami, ktoré posunú ďalej a tak....

Nemám si radšej našetriť peniaze na prostitútky?

bcw

Je vela zien, ktore nemali muza ani v 30-tke. Len sa snazia vytvarat dojem, ze sa o ne vsetci muzi biju a ze maju nejaky vztah. Klamu same seba, ze niekoho maju, ale pri tom o ne nema nikto zaujem, alebo s nimio vydrzi len kratko. Takze sancu urcite mas. 24 rokov nic nie je. Len si najprv poriadne zisti, co je dotycna zac, aby si zbytocne nestracal cas s nejakou zdutou ropuchou.