Ahojte, pisem sem lebo uz som zufala. S manzelom sa nam nedari mat dietatko ale ani v jednom z nas nie je problem. Pokusame sa on uz druhy rok a stale nic. Manzel je radikalne proti umelemu oplodneniu a akymkolvek neprirodzenym zasahom alebo adopcii a ja by som sa tymto rieseniam taktiez najradsej vyhla. Rozhodli sme sa ze vyhladame zenu ktora by nam vynosila dietatko ktore by prirodzene s mojim muzom pocala. V zahranici je to bezna vec ale tu na slovensku sa to riesi tak ze do zeninho vajicka vpichnu muzovu spermiu a ona ho vynosi. Myslite si ze najdeme aj na sk zenu ktora by to spravila takou cestou ako chceme my? A ak vas zaujima ci neziarlim tak nie lebo je to jedine mozne riesenie ktore akceptujem aj ja a aj moj manzel a vo vsetkom mu verim. Ak o niekom takom viete kto by nam s tym pomohol napiste mi prosim sem. Dakujem a krasny zvysok dna
Nahradna matka
Ahoj ja by som vam pomohla
A geneticke vysetreniemate tiez? Poznam pripady ked geneticky spermie muza nie su "kompatibilne" s vajcom zeny tak tu nieje ziadna moznost splodit dieta
Ano vysetrenia mame vsetky aj lekari skonstatovali ze sa stava ze obaja jedinci su v poriadku ale nedari sa im spolu mat dieta. A Oman vieme ze je to nezakonne ale chceli by sme to pokial mozno urobit tak ze po porode sa dietatka vzda v prospech manzela a to trestne nie je. Biologickou matkou teda bude ona a biologickym ocom moj muz.
Pises ze: ale tu na slovensku sa to riesi tak ze do zeninho vajicka vpichnu muzovu spermiu a ona ho vynosi. To je tiez umele oplodnenie!
Ked sta obaja ok tak sa vam preto nedari lebo ste pod tlakom a tvoje telo je blokovane a prave z tohto dovodu sa vam bedari
Mate vsetky vysetrenia? Muz u urologa na kvantitu, kvalitu a pocet spermii? Nas ty vysetrenie u gyndu na ovulku, priechodnost vajcovodov?
Na takéto riešenie môžete o k a m ž i t e zabudnúť! Náš právny systém takúto možnosť n e p r i p ú š ť a!