Nahradna matka

Príspevok v téme: Nahradna matka
Majka230

Ahojte, pisem sem lebo uz som zufala. S manzelom sa nam nedari mat dietatko ale ani v jednom z nas nie je problem. Pokusame sa on uz druhy rok a stale nic. Manzel je radikalne proti umelemu oplodneniu a akymkolvek neprirodzenym zasahom alebo adopcii a ja by som sa tymto rieseniam taktiez najradsej vyhla. Rozhodli sme sa ze vyhladame zenu ktora by nam vynosila dietatko ktore by prirodzene s mojim muzom pocala. V zahranici je to bezna vec ale tu na slovensku sa to riesi tak ze do zeninho vajicka vpichnu muzovu spermiu a ona ho vynosi. Myslite si ze najdeme aj na sk zenu ktora by to spravila takou cestou ako chceme my? A ak vas zaujima ci neziarlim tak nie lebo je to jedine mozne riesenie ktore akceptujem aj ja a aj moj manzel a vo vsetkom mu verim. Ak o niekom takom viete kto by nam s tym pomohol napiste mi prosim sem. Dakujem a krasny zvysok dna

Bublinka1234

No ja by som vám pomohla s tým vynosenim dieťaťa .

Mate 2 moznosti:
1. V nemocnici odobru manzelove spermie a vpichnu mi ju dnuka alebo odoberia aj mne pod mikroskopom to spoja a oplodnene vajco by dali do mnaa alebo
2. Ked uz budem mat ovulku vyspim sa so svojim manzelom

V pripade ze gy sme to robili v nemocnici by ste museli vy vsetko platit

Ked sa podari otehotnieť 100 eur mesacne ako "vyzivne" pre mna a vase dieta ako na stravu myslim

Ku koncu by ste boli pri porode a by ste sli s dietatom domov

Noelinka

Este raz pises ze: ale tu na slovensku sa to riesi tak ze do zeninho vajicka vpichnu muzovu spermiu a ona ho vynosi. To je tiez umele oplodnenie! Spermie do vajicka sa vpichnzt mozu len pod mikroskopom a to je umeke oplodnenie, slebo si mala na mysli vpichnut spermie do maternice?

Ovecky

Takze ak tomu spravne rozumiem nechce sa vam podstupovat torturu umeleho oplodnenia a samozrejme s tym spojene vydavky ale zasunut muzovho vtaka inde je ok? Vy si dieta nezasluzite. Je mi z vas zle.

Emily opat

Majka takze ak som to správne pochopila tvoj mužíček chce mat sex s inou ženou za účelom jej oplodnenia. A potom akože sa ta žena ma vzdať po porode toho dieťaťa v prospech tvojho manžela, ktorý by ho potom vychovával s tebou. Áno? No to je krásny plán....
A toto vsetko lebo tvoj muž ako píšeš je “radikalne proti umelemu oplodneniu a akymkolvek neprirodzenym zasahom alebo adopci”. Tak to je sila teda.
A odkiaľ ste prišli nato ze tvoj manžel splodí dieta s tou druhou okamžite? Co ak to nepojde tak ako to nejde vam dvom? To si naozaj myslíš ze ho budeš pokojne vyprevádzať na “ďalší pokus” celá usmievavá a trpezlivá? Že to nijako váš vzťah nenaruší?!
A keby sa to aj podarilo a tá žena otehotnie, naozaj si myslíš ze vám potom to dieta prenechá? Ze 9 mesiacov ho bude nosiť, cítiť ho ako sa hýbe, potom ho porodí a povie, ok je vaše?! Nemáš nijakú istotu ze si to ta žena nerozmyslí. Potom sa ti môže stať ze tvoj muž bude mat jednoducho dieta s inou a vychovávať ho bude ona a nie vy! Alebo je aj dosť možné ze tvoj muž sa na teba vykašle a pôjde jednoducho žiť s matkou svojho dieťaťa.
Nehnevaj sa ale takto riešenie ze ty si nájdeš niekoho s kým otehotnieť a spolu s manželom potom budete vychovávať to dieta, to tvoj mužíček nepovažoval za dobrý nápad? Je to totiž oveľa jednoduchšie zrealizovateľné. Ten dotyčný biologicky otec by o tvojom tehotenstve vedieť ani nemusel a z právneho hľadiska by nebol problém, kedže dieta narodené v manželstve by bolo automaticky manželove. Neviem prečo ale mám take tušenie, ze tento scenár sa tvojmu manželovi asi nepáči, však?
Co si myslím ja je, ze tvoj manžel je hnusný manipulátor a ty si hlupana. Ak odmietate pomoc vedy a lekárov a aj adopciu, tak akceptujte fakt, ze sa vam možno splodiť dieta spolu nepodarí. Váš nápad je chorý a vysoko neeticky. Za akú cenu sa by ta žena vzdala svojho dieťaťa? Chcete hľadať chuderu co je na tom finančne tak zle, ze už urobí vsetko aby možno dokázala dat najesť deťom ktoré už ma? Alebo si naozaj myslite ze niekto sa len tak vzdá vlastného dieťaťa? A co to dieta? Ked sa raz dozvie, ze ste využili jeho biologickú matku alebo to, ze sa ho jeho matka vzdala? Hnus.

Majka230

Omen vobec si to nepochopila ona by nesla na umele oplodnenie..a bublinka ako by si nam pomohla? Som velmi zvedava ak mas daky navrh tak hovor tesim sa ze si napisala

Majka230

Omen vobec si to nepochopila ona by nesla na umele oplodnenie..a bublinka ako by si nam pomohla? Som velmi zvedava ak mas daky navrh tak hovor tesim sa ze si napisala

Andy565656

Citujem: ,,Manzel je radikalne proti umelemu oplodneniu a akymkolvek neprirodzenym zasahom alebo adopcii a ja by som sa tymto rieseniam taktiez najradsej vyhla." - Takže okrem umelého oplodnenia je aj adopcia neprirodzená, ale nájsť ženu, ktorú tvoj manžel oplodní ti príde prirodzenejšie? Mňa fakt fascinuje, čoho všetkého sú ľudia schopní, len aby mali dieťa.

Omen

Majka, odkiaľ si zobrala tento nonsen? To z koho hlavy je táto myšlienka? Matka sa n e m ô ž e vzdať dieťaťa v prospech otca!!!! O čo vám vlastne ide? Ty na umelé oplodnenie nemôžeš ísť, ale cudzia žena áno???