Depresia spôsobená chronickou chorobou

idck

Shaylinka, vyskúšaj uja Google a jeho skvelu vec - prekladač.. píše sa tam presne to co hovorim, bud mesačne intravenozne alebo týždenne subkutanne. PRI ALERGICKÝCH REAKCIÁCH sa berie tento liek. :)
Omen, dakujem pekne za radu, pozriem nieco! :)

Omen

Musela by si byť robot, ak by si pri tejto diagnóze netrpela depresiou. Iných zložia oveľa triviálnejšie problémy alebo choroba. Máš vážnu poruchu IS, preto vyskúšaj všetko možné aj nemožné, aby si to lepšie zvládala. Správny psychológ ti pomôcť môže. Mohla by si skúsiť aj motivačné knižky a videá. Drž sa!

Shaylinka

Toto som nasla tak ked to tam pisu tak je to tak nie?

Hypogammaglobulinemia is a type of primary immunodeficiency disease[1] in which not enough gamma globulins exist in the blood (thus hypo- + gamma + globulin + -emia). This entails that not enough antibodies exist, which impairs the immune system. Hypogammaglobulinemia is a characteristic of common variable immunodeficiency.[2] Other causes include loss of gamma globulins in urine, as in nonselective glomerular proteinuria.

Hypogammaglobulinemia
Specialty
Hematology Edit this on Wikidata
Diagnosis
Treatment Edit
Treatment is by parenteral administration of gamma globulins, either monthly intravenously, or, more recently, by weekly self-administered hypodermoclysis. In either case, mild allergic reactions (generalized pruritus, urticaria) are common, and are usually manageable with oral diphenhydramine

idck

Shaylinka - difenhydramín je antihistaminikum, ktoré sa používa na liečbu alergií.. Nabudúce hľadaj lepšie a nepoučuj ostatných, o niečom, čo nevieš ;)

Shaylinka

Idck nechapem naco chodis na infuzie ked na tu chorobu existuje tabletka ved aj ja mam s imunitnym systemom a beriwm lieky

idck

fajn , lieky sa este daju , no ja musim kazdy tyzden byt napojená na infuziu dvojhodinovú cize preto .. o liekoch ani nehovorim tych bolo kopu aj pred tym , ale proste je to naprd a je to nefér trpieť niečim takym .. pre tych , co sa pytaju je to vzácna choroba hypogamaglobulinemia

Gulka32

Ja som mala chronicke bolesti chrbtice,ale uz to je lepšie a chrbát tak casto uz neboli.Tiež som trpela depresiami,lekari do mna pchali tie hnusne antidepresiva ktore mi ani nepomahali len som bola z každých jednych ospala hrozne,konecne som ich vysadila a citim sa bez nich omnoho lepšie.