Depresia spôsobená chronickou chorobou

Martinka010101

Zakladtatelka, ja mam styri vazne chron
Choroby..do smrti lieky...momentalne som na 9 tich atb od zac.roka..a neda sa inak.ubazujem o konci zivota tiez a som mlad a na taketo diagnozy..sibe mi z toho..nedas mail?pokecame

ped

Ale aké liečenie? Najlepšie je chodiť každý deň do prírody, stane sa z teba divočák a potom ti je už úplne ukradnuté, či máš svalovca, pásomnicu, depresie alebo iné pochutiny. Definíciu zápalu pľúc alebo angíny si už len nájdeš vo Wikipédii s melanchóliou a smútkom, že také niečo už nikdy mať nebudeš. Už ti je to jedno. Treba potrápiť tú opicu s kosou, aby bola kreatívnejšia, keď ťa bude chcieť dostať na onen svet. Tak čo starká? Prášky a pekne buvinkať, ty opica stará!

Shaylinka

U mna ked zistili te som hiv pozitivna mna neskor chytili depky ale vsaka vcasnemu zasahu a pomocou psychologa sa mi podarilo zbavit depky bez liekov

NeznamyTHM1986

Ja mám napr. zdravotné problémy ktoré mi spôsobujú, že mam brutálne obmädzenú možnosť na riadne zamestnanie (dokažem ako robiť bežné veci, no zo zamestnaním by bol problém) - no mam nejaké záľuby a snažim sa na to nemyslieť.
Ale občas to na mňa doľahne - kedže vždy som túžil po samostatnom živote no s mojím príjmom to nie je zatial možné (mám 31)