ahojte chcela by som vediet vas nazor ohladom mojho priatela
viem ze ho tu nikto z vas nepozna osobne a pytat sa takto na nazor je dost divne ale ......
ma 25 rokov a sprava sa na moje pomery ako chlapec
pol dna presedi za pocitacom kde sa iba hra hry potom si pozera rozpravky
neda sa s nim ani pohadat vzdy mi povie ze mam trapne nazory ze on dospeje az bude mat dieta neustale mi hovori ze nemam na nic vkus dokonca mi uz aj povedal ze by som mala schudnut (50kg 162 cm vyska) a ze ak sa nebudem malovat nebude so mnou chodit na verejnost
stale byva u mamy ked padla rec na vlastne byvanie okamzite ma zrusil s tym ze on sa stahovat nechce
vkuse mi iba robi zle hral by sa pomaly aj s autickami a ja uz neviem ako z neho spravit chlapa a aby sa zacal spravat primerane svojmu veku
mam ostat v takomto vztahu alebo to mam radsej zabalit?
dakujem za nazory a za precitanie prispevku
priatel sa sprava ako dieta
neschopnezeny asi by bolo fajn pozriet si komentar nizsie
ja byvam sama chcela som aby sa nastahoval ku mne
k tej rozmaznanej krave
nebyvam s rodicmi ked sommala 18 rokov obaja umreli spolu s mojimi dvoma sestrami pri autonehode musela som sa o seba postarat ja
z bytu ma vyhodili nemala som financie na podnajom
odisla som do zahranicia zarobila si momentalne byvam v trojizbovom byte ktory som si KUPILA za svoje peniaze
tak sa prosim vyjadruj inteligentne a pokial ti to nejde tak jednoducho nekomentuj
mila autorka temy a preco si byt nekupis sama?? Dnes maju muzi aj zeny rovnake moznosti pekne si poziadaj o hypoteku ked si taka strasne sikovna....tipujem ze si len dalsia rozmaznana krava ktora caka kedy jej niekto kupi byt ako 80% sloveniek ....a potom povie ze to je nase :-DD
Pilcuk, ako nehnevaj sa ale v tvojom veku u matky? A ty sa čudujes že nemás vzťah? Čo si všímam obviňujes všetkých naokolo za tvoju situáciu, no chyba je jednoznačne na tvojej strane. Nedokážeš sa od mamičky odpútať. A k téme, chlapec keby si vzal teraz hypotéku, v tvojom veku by už ju mal dávno splatenu a o tých 20-30 rokov by nefnukal že žije u mamičky. Autorke odkazujem, ten tvoj sa n ezmeni, vlastne žiadneho človeka nejde zmeniť. Nechaj ho so svojimi hrami, autíčkami a mamičkou. Jemu to takto vyhovuje, toto nieje dospelý chlap.
Ahoj, podle mého názoru ho nezměníš. Je mu takto dobře. Vše mu dojde až opravdu odejdeš, ale to už bude pozdě. On se svých potřeb nevzdá. Jen tě ponižuje a využívá. Dítě by změnilo hodně věcí, hlavě to že na něj budeš sama a on bude pořád pryč. Vztah který popisuješ je jednostranná slepá láska. Utíkej z tama pryč a najdi si chlapa který si tě bude vážit. Nejsi služka odkázaná na něho.
pilcuk moj nazor je ze si mamickin milacik sam ani nevies o com je zivot tak by som ta milerada poprosila aby si si zavrel hubu ja nemam rodicov mam 22 rokov a v 49 mi uz pride naozaj zufale byvat u matky
ano intuicia mi sama nasepkava ze to s nim nema vyznam
dakujem ti krasne aj tak
Pilcuk ty už radšej začni žiť život lebo toto čo tu predvádzaš je pekne trápne :D nadavas tu na každú ženu aká je ku*va a štetka a pri tom si ani žiadnu nemal a nemáš to ani odkiaľ vedieť :D zakomplexovanost niektorých ľudí ma fakt udivuje :D :D iba nariekať nadávať a celý život hov*o dosiahnuť
A k autorovi témy : daj na intuíciu tá skoro nikdy nesklame :D bud je s tebou len aby nebol sám alebo ťa ma ako "madrac" (na sex)
uprimne ja taktiez pochybujem ze ma miluje nie jedenkrat mi povedal ze sa tesi az jeho kamarati zbadaju aku ma pri sebe zensku a moc sa ani o moje potreby nezaujima len je to moja hlupost ze sa divam na par pozitivnych stranok nie tych negativnych
vobec sa mi to nepaci a ked som mu o tom povedala utekal to povedat svojej mame a ta mi este aj vynadala
len chcem vediet ci je to naozaj zle alebo mi sibe
Ja mám takmer 49 rokov a žijem u matky, nikdy som nemal vzťah a okolie ma neodsudzuje, až na pár výnimiek, tak prečo by sa on v 25 mal sťahovať a nebodaj si zakladať rodinu ? Možno si len chce užiť slobodný život, bez nejakých väčšich záväzkov, povinností, ktoré od neho ty požaduješ. Máte dostatok financií na kúpu nového, spoločného bývania ? Či zas by si partner musel na krk zavesiť 20-30 ročnú hypotéku a ty by si si prišla do hotového, pričom neskôr by ti niečo pobehalo po hlave, opustila by si ho, a ešte by si ho ošklbala aj o polovicu domu, ktorý by on splácal 20-30 rokov...
:D :D :D no moc
Ono každý človek berie detinskost inak a to je zväčša rozhadzovanie peňazí na hlúpo nezodpovednosť atď no toto je extrém :D ak nemáš uchýlku že sa ti to páči tak mu hneď povedz že nech sa spamätá inak ho pošleš kade ľahšie ;) aj keď pri tomto správaní pochybujem že by ťa miloval