ahojte chcela by som vediet vas nazor ohladom mojho priatela
viem ze ho tu nikto z vas nepozna osobne a pytat sa takto na nazor je dost divne ale ......
ma 25 rokov a sprava sa na moje pomery ako chlapec
pol dna presedi za pocitacom kde sa iba hra hry potom si pozera rozpravky
neda sa s nim ani pohadat vzdy mi povie ze mam trapne nazory ze on dospeje az bude mat dieta neustale mi hovori ze nemam na nic vkus dokonca mi uz aj povedal ze by som mala schudnut (50kg 162 cm vyska) a ze ak sa nebudem malovat nebude so mnou chodit na verejnost
stale byva u mamy ked padla rec na vlastne byvanie okamzite ma zrusil s tym ze on sa stahovat nechce
vkuse mi iba robi zle hral by sa pomaly aj s autickami a ja uz neviem ako z neho spravit chlapa a aby sa zacal spravat primerane svojmu veku
mam ostat v takomto vztahu alebo to mam radsej zabalit?
dakujem za nazory a za precitanie prispevku
priatel sa sprava ako dieta
napisala som od 17 v zahranici som bola do 21 a ano spoznali sme sa tam priatel tam ma sestru
chodila som na priemyslovu skolu mamiba vyucny list maturitu este nie a byt som kupila za lacnonie je to zrovna vyhra ale setrim si na rekonstrukciu
nechces aj moj rodny list odfoteny lentak nahodou?
V 18 ti vsetci zomreli. Do 20 si sa s ludmi nestretavala, zacala si sa stretavat s nim. Teraz mas 22 a si s nim. To si ho spoznala v tom zahranici? Ked si mala 18, to uz si mala skoncenu skolu? Ako dlho uz si zo zahranicia doma? Premyslam, kolko si v tom zahranici bola, ked si si zarobila na trojizbovy byt a uz si aj naspat. Nevychadza mi to. Posobi cela tema naivne.
ja sa nebojim zostat sama skor nechcem byt sama od 17 do 20 som nebola skoro vobec s ludmi v kontakte mozno aj preto som sa s nim zacala stretavat chybal mi kontakt s ludmi ale necitila som sa na to aby som sa stretavala s vacsimi skupinkami chcela som na cas iba jedneho cloveka s ktoym by som mohla pokecat no on ma doslova tlacil do vztahu a ja mlada hlupa som sa na to dala iba z pocitu samoty a smutku
konala som impulzivne ja viem
a nie veru nie som s nim vobec stastna ani ho nezaujima velakrat ako sa mam a ja blba este mu robim sluzku
asi som potrebovala pocut teda precitat si taketo rady uz som si myslela ze si to iba ja prihorsujem v hlave ale asi nie
a ano povedal mi take veci aj ma stale porovnava s ostatnymi zenami ako vyzeraju ony a ako ja a to iba preto ze intenzivne nesportujem a nemam vydrepovany zadok iba taky normalny
ale vysvetlit mu ze na take intenzivne cvicenie nemam cas to sa neda
a ani ma vysportovana postava nelaka no on sa presne sustredi iba na tie svoje “potreby” a ja som niekde uplne mimo
urcite s nim nezostanem nie je to chlap teda pardon chlapec pre mna
wewaveva, prave preto, ze si tragicky prisla o vsetkych svojich milovanych, o rodinu, mala by si si hladat k sebe zreleho muza, ktory ta bude milovat, bude ti oporou, bude si ta vazit ctit chranit a budes sa moct nanho spolahnut, on sa opriet. Tento ked chodi este aj vsetko zalovat matke a ta ti este vynada, no povedz, potrebujes toto?? Uz len na tomto priklade by si mala vidiet a chapat, ako by to v buducnosti u vas bolo a vyzeralo. Vsetko by vzdy utekal riesit s matkou (nie s tebou spolocne) a oni dvaja spolu by ta skor ci neskor uplne udupali zdeptali a znicili. Nie, on sa prichodom dietata isto nezmeni. Starala by si sa iba o 2 deti, od neho by si sa pomoci tazko dockala, skor by ta este jeho matka komandovala dirigovala a aj do vychovy dietata by sa ti starala.
No a este nieco. Si stihla a on ti kaze schudnut?) Alebo ze ak sa nenamalujes tak nebude s tebou chodit von? Alebo ked sa vyjadril, ze ta ma len na prezentovanie sa pred kamosmi aby mu ta zavideli? Ver. Mas na viac. Si sikovna pekna a zivotaschopna zena. Najdi si k sebe rovnocenneho partnera. Tento nim nie je a ani nebude. A zial, ani ta nemiluje. Lebo takto sa milujuci partner k svojej laske zene nesprava. Tvoja tuzba po laske partnerstve rodine stasti ta nemozu zaslepovat natolko, aby si sama nevidela a necitila, ze nie si v tomto vztahu stastna spokojna, milovana. Davas a nic sa ti nedostava, nevracia spät. Takto laska nevyzera. Bud radsej chvilku sama nez s takymto a casom si toho praveho isto najdes. Drzim ti palce a maj sa vacsmi rada, o to viac, ze si prisla o lasku podporu ci pomoc svojich rodicov sestier. O to viac potrebujes najst si a vytvorit vybudovat si novu rodinu vazby lasku utocisko
Prišla si o rodičov pri autonehode a tak sa asi bojíš zostať sama, ale s takýmto cicvorom, ktorý na teba chodí žalovať svojej mamičke asi nič nevyhráš. On v ti ničom nepomôže, vidí iba svoje povrchné potreby a záľuby a pravdepodobne podľa toho čo píšeš je aj egoista a narcis. Absolútne nevhodný človek do vzťahu...
martiinka ano bohuzial na mna velakrat kasle radsej si ide zahrat hru ked mu zacnem nadavat da si sluchatka a nepocuva ma
mam ho velmi rada no nechcem byt na druhej kolaji pre jeho hry
Toto téma je bohužel velmi reálné. Znám víc takových případů jako popisuješ a je to smutné. Aby chlap ve 25 letech hrál hry a neřešil reálný život? Utíkej co nejdál od něho.
zmazattemu
fake tema? ja uz do skoly nechodim preco by som zakladala fake temu mam aj ine starosti ako robit taketo ubohe veci
zase dalsia fake tema idu prazdniny deti sa nudia... zase temy aby sa tu hadali muzi a zeny...admin zmaz to
komentare od podaktorych z vas ukazuju inteligenciu dnesnych ludi .......
ostatnym dakujem za rady