ahojte chcela by som vediet vas nazor ohladom mojho priatela
viem ze ho tu nikto z vas nepozna osobne a pytat sa takto na nazor je dost divne ale ......
ma 25 rokov a sprava sa na moje pomery ako chlapec
pol dna presedi za pocitacom kde sa iba hra hry potom si pozera rozpravky
neda sa s nim ani pohadat vzdy mi povie ze mam trapne nazory ze on dospeje az bude mat dieta neustale mi hovori ze nemam na nic vkus dokonca mi uz aj povedal ze by som mala schudnut (50kg 162 cm vyska) a ze ak sa nebudem malovat nebude so mnou chodit na verejnost
stale byva u mamy ked padla rec na vlastne byvanie okamzite ma zrusil s tym ze on sa stahovat nechce
vkuse mi iba robi zle hral by sa pomaly aj s autickami a ja uz neviem ako z neho spravit chlapa a aby sa zacal spravat primerane svojmu veku
mam ostat v takomto vztahu alebo to mam radsej zabalit?
dakujem za nazory a za precitanie prispevku
priatel sa sprava ako dieta
zuzazuza nebolo to voci tebe myslene zle ospravedlnujemsa ale vytaca ma ked mi niekto povie alebo napise ze si vymyslam nemam ohladom tohto bohvieake spomienky preto ten hnev
a najviac ked mi niekto kto ma vobec nepozna povie ze som namyslena krava ktora caka ze jej niekto kupi byt a podobne tak to uz je moc
rozumiem tomu ze ti to pride pritiahnute za vlasy akceptujem to iba sa ma to velmi dotklo
prepac mi
zuzazuza nebolo to voci tebe myslene zle ospravedlnujemsa ale vytaca ma ked mi niekto povie alebo napise ze si vymyslam nemam ohladom tohto bohvieake spomienky preto ten hnev
a najviac ked mi niekto kto ma vobec nepozna povie ze som namyslena krava ktora caka ze jej niekto kupi byt a podobne tak to uz je moc
rozumiem tomu ze ti to pride pritiahnute za vlasy akceptujem to iba sa ma to velmi dotklo
prepac mi
wewaveva, pises, ze dakujes za nazory, tak ti tu piseme nazory. Nie vsetci maju nazory podla tvojho ocakavania. To je riziko zalozenia temy na internete. Ze mne pride to, co pises, pritiahnute za vlasy, neznamena, ze mam patent na pravdu. Proste mi to tak pripada a je to moj nazor. Nepotrebujem vediet, kde je pravda. Zvycajne sa snazim ludom poradit co najlepsie, ale ked mi tema pride podozriva, poviem aj to, lebo je tu dost vymyslenych tem. Nerozculuj sa.
Mne tiez zomreli rodicia ale kkta rozoznam na sto honov, v tomto pripade ho nemusim ani vidiet. Utekaj! Citlive zeny potrebuju uplne nieco ine nie decka co sedia mamickam pri riti a vyjadruju sa ako sedliaci to prenechaj pubertackam co riesia malovatka
naozaj ste nechutny preco by to mala byt falosna tema slecna si iba pyta radu od ostatnych
nerozumiem na co to komentujete ked sa vam to nepaci
adminkdesi jediny kto tu chce niekoho proti sebe postvat si akurat tak ty neviem co mas za problem ale potesilo by ma keby si nevyryval naozaj na take typy akym si ty nemam cas a ani naladu
ja viem ze ti ide o to aby si si podrypol a admin by mal vyhodit tak teba
ked si myslis ze je to fake a chcem niekoho proti sebe stvat tak jednoducho odtialto odid ja som sa ta o nazor neprosila
cela tato tema je fake dievca co vyslo zo strednej zarobilo na byt bez hypoteky :-D ide tu o to zase postvat proti sebe zeny a muzov ako tu bolo spomenute....je vidiet ze admin vobec neselektuje taketo zbytocne fake temy...mal by sa viac venovat mazaniu tem
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
wewaveva - a prečo sa im tu spovedáš? .. kašli na nich čo si myslia, ty vieš najlepšie ako si to mala a ich pdpovede, že si vymýšľaš jednoducho ignoruj .. čo koho do tvojho života, chcela si poradiť, podaktorí ti poradili, ale určite sa nespovedaj nikomu ..