priatel sa sprava ako dieta

Príspevok v téme: priatel sa sprava ako dieta
wewaveva

ahojte chcela by som vediet vas nazor ohladom mojho priatela
viem ze ho tu nikto z vas nepozna osobne a pytat sa takto na nazor je dost divne ale ......
ma 25 rokov a sprava sa na moje pomery ako chlapec
pol dna presedi za pocitacom kde sa iba hra hry potom si pozera rozpravky
neda sa s nim ani pohadat vzdy mi povie ze mam trapne nazory ze on dospeje az bude mat dieta neustale mi hovori ze nemam na nic vkus dokonca mi uz aj povedal ze by som mala schudnut (50kg 162 cm vyska) a ze ak sa nebudem malovat nebude so mnou chodit na verejnost
stale byva u mamy ked padla rec na vlastne byvanie okamzite ma zrusil s tym ze on sa stahovat nechce
vkuse mi iba robi zle hral by sa pomaly aj s autickami a ja uz neviem ako z neho spravit chlapa a aby sa zacal spravat primerane svojmu veku
mam ostat v takomto vztahu alebo to mam radsej zabalit?
dakujem za nazory a za precitanie prispevku

wewaveva

kixx uz som pisala ze som sa s nim rozisla :)
zuzazuza mas pravdu ostalo mi lepsie mozno to znie zvlastne ale citim sa tak uvolnenejsie nebojim sa ze mi bude dakto zasa nadavat alebo na mna utocit
snad mi aj stupne sebavedomie uz ma nebude viac urazat

Zuzazuza

Vyborne. Uvidis, ze tvoj zivot sa aj celkovo zlepsi. To, akymi ludmi sa obklopujeme, velmi ovplyvnuje, ako bude nas zivot vyzerat. Nemohla si sa rozhodnut lepsie, gratulujem ti.

maminka45

typický maminkin synáčik. byť tebou dám ruky preč od takéhoto chlapa, či "chlapcha". zbytočne ti len nervy robí. môžeš mať aj lepšieho chlapa, ktorý si ťa bude všímať a ktorý bude čas tráviť s tebou a nie s počítačom!

zdradca

A mas pokoj. Naco stracat cas s nedozretym este deckom,co sa chce hrajkat a pozerat rozpravky. K tomu asi este aj mamkin ciciak.
Neboj nic,bude dobre najde sa iny co ta bude lubit.

wewaveva

ahojte tak vztah som vcera ukoncila no jeho reakcia bola zvlastna
zacal sa strasne smiat bachol ma po chrbate nech si robim p*cu z plasteliny a ked som sa s nechapavym vyrazom tvare otocila a sla prec on mi napisal smsku ze sa nebude konecne hadat s mamou
????????
uz teraz ani ja sama nerozumiem preco so sa s nim zahadzovala

Zuzazuza

Nemam sa preco hnevat, v pohode. Inak teda ak to je pravda, urcite chod od toho vztahu prec. Teraz to tak nevidis, ale ak by si sa na to pozrela zvonku, tak, ako my ostatni, tak by si sa cudovala, ako v takom vztahu ktosi moze byt. Je to neakceptovatelne. Nevazi si ta a nemiluje ta. Ty nie ze nemas co stratit, ak ten vztah ukoncis. Ty stracas kazdy den tym, ze v tom vztahu este si. Odid od neho co najskor.