Čo sa stalo s mojím životom?

Príspevok v téme: Čo sa stalo s mojím životom?
Abandoned

Ahojte,

poslednú dobu, mesiace, roky, sa sám seba pýtam, čo stalo s mojím životom. Cítim sa akýsi prázdny, bez radosti z čohokoľvek. Ešte počas svojich študentských čias som sa tešil, že konečne začnem ŽIŤ a užívať si. A namiesto toho ma akosi dostihla realita života. Chodenie do práce a z práce, z ktorej nemám žiadne potešenie. Som v období, kde väčšina mojich známych a kamarátov riešia zásnuby, svadby, deti a bývanie. A ja zas a opäť len stojím na tom istom mieste,bez akejkoľvek vidiny posunu vpred. Sám a opustený, bez chuti žiť. Nechapte ma zle, ale ja už nevládzem, už chcem aby tá mizéria skončila.
Život je nanič.

Pedodedo52

Ešte si si nenašiel b u z e r a n t a?To si na tom dosť zle.hehehe 52 rokov strávených v matkiných silónkach tfuj ty svynán hehe

marchapola

Abandoned pozri, veď aj teraz si sám a bez nejakej podpory, tak čo sa zmení ak pôjdeš do tej Canady? Začiatky sú všade ťažké, a ak máš možnosť vycestovať tak neváhaj. Zmeni sa ti v podstate všetko a možno práve tam nájdeš sám seba.

Abandoned

Biely tesák
Máš zdravie máš všetko. To sú len také kecy. Nemám nič, ja nežijem neviem čo to je. Radšej byť chorý a žiť kratšie, ale plnohodnotne. Lebo toto nie je jedno ani druhé.

Secret-lie a to si ako predstavuješ, len tak tresnúť výpoveď bez toho, že by človek mal inú robotu. To asi ťažko, obzvlášť tuto na východe, kde je nič.

Aj by som šiel do zahraničia, mojim dávnym snom je Kanada, ale to je zas taká robota, ak tam má človek ísť úplne sám bez akéjkoľvek podpory.
Ja už fakt neviem.

marchapola

Ahoj zažívam niečo podobné, už to trvá pridlho, a rozhodla som sa odísť do zahraničia, na začiatok pomôže zmena prostredia a vyšší plat ako u nás na svk. Tiež nemám vzťah, deti, takže som bez záväzkov. A mám v pláne cestovať do krajín o ktorých snívam. Myslím že ten nejaký zmysel v niečom nájdem. Aj keď si myslím že teraz je to tým stereotypom z práce domov a naspäť, nižším platom ako v zahraničí a primitívnymi ľuďmi s ktorými momentálne pracujem. Ubíja ma to a deprimuje. V minulosti som už v zahraničí bola, takže viem do čoho idem. Na svk som sa prišla "usadiť", aj keď po dlhšom čase na svk som zistila že som zastavila na mieste, nespoznala nikoho zaujímavého. Ale nezmením to ináč ako ja sama, to si plne uvedomujem a idem do toho.

secret-lie

tak neplač, neľutuj sa a rob niečo so sebou,.. ty si strojcom svojho šťastia... ked ťa nebaví robota, tak ju zmeň, je to jednoduché...
alebo sa ľutuj dalej...

Anonym_93436

Život si tvorime sami ... Máš zdravie? Máš všetko.
Tak si ten život utvor tak ako sám chceš avšak s racionálnym myslenim ... Nájdi si nejake koničky a zábavku atď. Holt, je to len na tebe, to dobre k tebe neprijde samo.

Pilcuk

Ja na tom tiež nie som najlepšie, vo svojích takmer 49 rokoch som ešte nezažil ani bozk, vzťah. Zarábam veľmi málo, čo je vlastne hlavnou príčinou toho, že som ešte nemal vzťah.