ahojte mam jejedn problem
na kamaratkinej svadbe som stretla jedneho chlapa fajn sme si pokecali porozumeli si
par dni na to sme sa kontaktovali zacali spolu chodit von vsetko bolo v pohode
o nejaky cas mi zacal prejavovat naklonnost pred kamaratmi ma predstavoval ako svoju priatelku aj mne daval najavo ze sme spolu povedal mi to aj do oci
bolo to v poriadku prisla som si s nim statna
no neskor zacinal byt odmerany ja som tomu neprikladala nejaku vahu myslela som si ze je to len unavou z prace
potom sa ale dlhsie neozyval ja som odisla z mesta a aj ked som sa pokusala kontaktovat ho neodpovedal
ked som sa vratila naspat znova sme sa zacali spolu bavit bolo to take ako predtym no ja som chcela vediet co sa deje tak som sa s nim o tom porozpravala a on mi povedal ze ma berie iba ako kamaratku s vyhodami
znova podotykam ze mi aj pivedal ze sme spolu pred jeho kamaratmi ma prezentoval ako svoju priatelku
ja som ostala z toho velmi zaskocena viackrat sa mi aj ozval ci nejdeme von no odmietla som ale vcera sme sa stretli tak sme si boli sadnut a zasa bol taky mily ako aj predtym
mam v sebe hnev no stale ho mam rada a nie som si ista svojim rozhodnutim vykaslat sa nanho uplne mozog mi vravi ze ano je to rozumne ale necitim ze by to bolo najlepsie riesenie
co by ste urobili v mojom pripade?
pride mi to akoby si hladal iba zenu na uspokojovanie svojich potrieb no robi to cez emocie
nie som si ista tym ci sa nanho vykaslat to by bolo velmi tazke kedze sa aj tak casto stretavame na ceste do obchodu a tak podobne
bola by som vam vdacna za kazdu jednu radu
dakujem krasne a prajem pekny den
Ostat kamaratka s vyhodami ? poprosila by som o radu
opet opakujem ze kamarata s vyhodami urcite nechcem ja nie som na take veci
pozri ak ti ide o sex a ukojenie svojeho libida tak bud kamoska s vyhodami a trtkaj kolkochces ale ked hladas a cakas u muza lasku a buducnost vo dvojici tak ruky prec od neho lebo ak ti raz povie nasiel som si inu tak ty budes ta co bude plakat do vankusa aka bola naivna ze ju miluje.
Takze sa pytaj sama seba, co chces a co hladas Lasku ci Sex?
Mozes ale rataj s tym ze chalan casom stretne taku co mu bude stat za viac nez pokec a par suchnuti. Ak si s tymto stotoznena uzivaj si ak nie hladaj lasku inde
neostávala by som s niekym takým, ktorí chce len kamarátku s výhodami. radšej sa na neho vykašli a nájdi si chlapa, ktorí bude s tebou kvôli láske!
Iliosa
ja ho neobranujem iba opisujem ako to medzi nami bolo nevidim dovod preco by som ho mala obranovat ked sa takto zachoval
ja s nim neplanujem mat deti ja len chcem vediet ci sa mam s nim kamaratit alebo nie
povodny nazov temy bol iba ,,poprosila by som o radu” to ,,ostat kamaratka s vyhodami” som tam ja nedala nerozumiem ako sa to tam objavilo ja by som kamarata s vyhodami urcite nechcela
pokladat si otazku ci mi on stoji za to si nebudem kedze s nim uz na vztahovej rovine nechcem mat nic spolocne iba sa obcas porozpravat vyrazit si niekam sadnut kedze moji ostatni kamarati sa bavia aj s nim sme vsetcia spolu casto a ja sa nechcem prestat koli nemu stretavat s ludmi ktorych mam rada a citim sa s nimi prijemne
vzdy sme boli jedna velka partia a nechcem sa od nich koli jeho hluposti odlucit
ja od neho odmietam akukolvek laskavost a podobne ked uz teraz poznam tie jeho taktiky ale moji kamarati by mi chybali
Dost ho obranujes na to, ze sa k tebe chova ako k handre. Tu je jasny priklad, ze zalubeny clovek je slepy. To, ze ta raz predstavil pred kamaratmi, ako svoju, este nic neznamena. Vodil ta za nos, aby ta dostal do postele. Uz len tym, ze si odisla do ineho mesta a on sa automaticky zatajil ukazuje, ze od zaciatku to s tebou nemyslel vazne. Inak by sa k tebe priznaval, aj keby si nebola v meste. No akonahle si prisla, vsetko bolo ako predtym, ved preco nie, ked si chlapec moze zamrdat. Je to nezrely, trapny clovek, ktory ti pomotal hlavu a miesto reality na nom vidis iba dobre vlastnosti. Neviem, co tu este riesis. Ved ako inteligentna zena si poloz otazku: Ponuka ti buducnost? Jednoducha otazka, co vystihuje vsetko. Odpovedz si a podla toho sa zariad. Bez vyhovoriek, ospravedlnenia za jeho spravanie, normalne objektivne si odpovedz sama sebe, co pre neho znamenas.
presne toto su pripady kedy sa hanbim za muzsku populaciu
curak
Podľa mňa takýto vzťah teda nevzťah lebo vzťahom sa to nazvať nedá nemá zmysel
Iliosa
on mi pomahal v beznom zivote ked mi nebolo dobre bol pri mne ked sa vyskytli nejake problemy pomohol mi najst riesenie ked som mu zavolala aj o tretej v noci prisiel za mnou a neskocila som mu do postele ked si piskol
prebiehalo to medzi nami ako vo vztahu tak preco by som mala byt hlupa?
nebudem tu samozjrejme vypisovat podrobnosti vztahu medzi mnou a nim napisala som iba zakladne veci
nikdy nebol ten typ cloveka ktory na mna kaslal a chcel ma iba do postele, teda, co sa tyka jeho spravania
bol mily hocikedy mi priniesol kvety v urcitych veciach mi velmi pomohol no potom prislo toto
a vam ostatnym ja nie som typ zeny ktora by si hladala kamarata s vyhodami to urcite nie
nikdy som sa s nikym nevyspala iba tak, ani pusu by som len tak na ,,zábavu” nikomu nedala
ja som si myslela ze sme par skrz to ze mi to sam, aj jeho kamaratom hovoril, preto som taka zmetena z toho
ja som si uvedomila ze uz nebudeme par nehrniem sa ani za tym uz len preto ako sa zachoval moje city k nemu su uz viac menej iba kamaratske no ja verim tomu ze viac zien ma s takymito pripadmi skusenost preto ma zaujima nazor najma od nich
Zuzulik, ty si tak naivna! On si z teba robi handru a ty sa suzujes myslienkami, ci by si ho nahodou nemala nechat. Mas vsetkych pokope?! Ja by som mu do spravy poslala obrazok s prostrednikom. Vazne, este raz by ma poziadal, aby sme sli von, dostal by takuto mms.
Zeny v dnesnej dobe su tak hlupe... Ved on ti nic nedava. Neponuka ti ani spolocnu buducnost, nepomaha ti ani v beznom zivote, proste prazdny idiot a ty, kedykolvek kyvne palcom, roztiahnes mu nohy. Vies, co pre neho znamenas? Iba maso medzi nohami. To sa ti paci? Alebo si fakt tak naivna, ze dufas, ze po kazdom stretnuti sa do teba zamiluje, budete stastni a poziada ta o ruku? Ked to neurobil doteraz, neurobi to uz nikdy. No sama si si na vine. Namotal si ta a ty si mu skocila na lep, ved muz co toto robi je jedno velke nic a sam za nic nestoji. To sa ti paci dupat po svojej dostojnosti s takym blbcom? Fuj.