ahojte mam jejedn problem
na kamaratkinej svadbe som stretla jedneho chlapa fajn sme si pokecali porozumeli si
par dni na to sme sa kontaktovali zacali spolu chodit von vsetko bolo v pohode
o nejaky cas mi zacal prejavovat naklonnost pred kamaratmi ma predstavoval ako svoju priatelku aj mne daval najavo ze sme spolu povedal mi to aj do oci
bolo to v poriadku prisla som si s nim statna
no neskor zacinal byt odmerany ja som tomu neprikladala nejaku vahu myslela som si ze je to len unavou z prace
potom sa ale dlhsie neozyval ja som odisla z mesta a aj ked som sa pokusala kontaktovat ho neodpovedal
ked som sa vratila naspat znova sme sa zacali spolu bavit bolo to take ako predtym no ja som chcela vediet co sa deje tak som sa s nim o tom porozpravala a on mi povedal ze ma berie iba ako kamaratku s vyhodami
znova podotykam ze mi aj pivedal ze sme spolu pred jeho kamaratmi ma prezentoval ako svoju priatelku
ja som ostala z toho velmi zaskocena viackrat sa mi aj ozval ci nejdeme von no odmietla som ale vcera sme sa stretli tak sme si boli sadnut a zasa bol taky mily ako aj predtym
mam v sebe hnev no stale ho mam rada a nie som si ista svojim rozhodnutim vykaslat sa nanho uplne mozog mi vravi ze ano je to rozumne ale necitim ze by to bolo najlepsie riesenie
co by ste urobili v mojom pripade?
pride mi to akoby si hladal iba zenu na uspokojovanie svojich potrieb no robi to cez emocie
nie som si ista tym ci sa nanho vykaslat to by bolo velmi tazke kedze sa aj tak casto stretavame na ceste do obchodu a tak podobne
bola by som vam vdacna za kazdu jednu radu
dakujem krasne a prajem pekny den
Ostat kamaratka s vyhodami ? poprosila by som o radu
oprava ze *mu* ide iba o sex
zuzulik23
ja som zazila to iste viem o com pises :D ale netrap sa zbytocne nad niekym co ta len vyuziva
keby ta mal naozaj tak rad ako ti tvrdil nepsravil by to
mal ti hned na zaciatku povedat ze ti ide iba o sex kto by sa za taky cas nezmotal/nezamiloval neviem co citis
ale hlavu hore karma je zdarma jemu raz niekto spravi presne to iste ;)
jun
nie nie som hlupa spali sme spolu az po vyse deviatich mesiacoch a opat ako som uz pisala podotykam ze aj mne aj ostatnym naokolo hovoril ze sme par cize si myslim ze sa naozaj nezachoval ferovo
ked som si pytala vysvetlenie neprislo
chcela som vediet preco sa tak zachoval ked najskor tvrdil nieco ine a potom zasa zmenil nazor no on mi povedal ze ku mne nic neciti takze mi to prislo take ze ma chcel iba do postele ale idiel na to cez moje city
kazdopadne mate ostatni pravdu ze je to len na mne a dakujem za vase rady :)
A uz si snim po kratkom zoznameni spala ze?
Ako dlho sa poznate?
Vidim to tak ze ta potrebuje len ked potrebuje vypustit paru...
Chalan zmenil povodne rozhodnutie a to ako ta bral. Teraz si uz len kamoska s vyhodami. Ak ti tento "status" ani len trosku nevyhovuje a nieco v tebe sa proti tomu buri, daj od toho ruky prec. Pretoze si mozes velmi ublizit. Zatial, co budes travit cas s niekym, pre koho si dobra len v posteli a kto ta nema ani natolko rad, aby sa s tebou viazal vztahovo, ti moze ujst nieco vazne dobre. Nejaky chlap, pre ktoreho budes viac ako len "kamoska co pride az on zapiska". Ja chapem, ze z nejakych dovodov sa nechce viazat. Je to jeho vec. Ale ak nie si na rovnakej vlne, radim ti vycuvaj z toho. Nie raz tu bola tema, ze sa zeny pri kamaratstve s vyhodami zalaskovali a potom sa trapili. Ale bohuzial, ich chyba. Predsa viem do coho idem a ake to bude mat pre mna nasledky. Ja by som nemarnila cas s niekym ako je on. Radsej od seba a nech je aj on stastny a najde si zenu, ktora tuzi po takom "vztahu". Je to na tebe :)
zuzulik Len ty vies co ozaj chces
Sama sa musíš rozhodnúť, čo urobíš. Chlapec bol k tebe férový, povedal ti, ako ťa berie. Budeš to musieť zobrať tak, ako to je - buď pravidelný sex s kamarátom alebo si povieš, že podložku mu robiť nechceš. V každom prípade budeš musieť byť k sebe úprimná, z tohto resp. z jeho strany to ani láska ani vzťah nebude.Ja osobne, keby som sa cítila, že ma chlap využíva viac menej len na sex, tak tú výhodu by som zrušila a nechala by som to len v čisto kamarátskej rovine.