ahojte mam jejedn problem
na kamaratkinej svadbe som stretla jedneho chlapa fajn sme si pokecali porozumeli si
par dni na to sme sa kontaktovali zacali spolu chodit von vsetko bolo v pohode
o nejaky cas mi zacal prejavovat naklonnost pred kamaratmi ma predstavoval ako svoju priatelku aj mne daval najavo ze sme spolu povedal mi to aj do oci
bolo to v poriadku prisla som si s nim statna
no neskor zacinal byt odmerany ja som tomu neprikladala nejaku vahu myslela som si ze je to len unavou z prace
potom sa ale dlhsie neozyval ja som odisla z mesta a aj ked som sa pokusala kontaktovat ho neodpovedal
ked som sa vratila naspat znova sme sa zacali spolu bavit bolo to take ako predtym no ja som chcela vediet co sa deje tak som sa s nim o tom porozpravala a on mi povedal ze ma berie iba ako kamaratku s vyhodami
znova podotykam ze mi aj pivedal ze sme spolu pred jeho kamaratmi ma prezentoval ako svoju priatelku
ja som ostala z toho velmi zaskocena viackrat sa mi aj ozval ci nejdeme von no odmietla som ale vcera sme sa stretli tak sme si boli sadnut a zasa bol taky mily ako aj predtym
mam v sebe hnev no stale ho mam rada a nie som si ista svojim rozhodnutim vykaslat sa nanho uplne mozog mi vravi ze ano je to rozumne ale necitim ze by to bolo najlepsie riesenie
co by ste urobili v mojom pripade?
pride mi to akoby si hladal iba zenu na uspokojovanie svojich potrieb no robi to cez emocie
nie som si ista tym ci sa nanho vykaslat to by bolo velmi tazke kedze sa aj tak casto stretavame na ceste do obchodu a tak podobne
bola by som vam vdacna za kazdu jednu radu
dakujem krasne a prajem pekny den
Ostat kamaratka s vyhodami ? poprosila by som o radu
Uplny suhlas s Mrauka. Ak je tak dobry v posteli nechaj si ho na to inac si ries inych a jeho maj max ako jedneho z viacerych na vyplnenie casu. Chlapi to tak robia casto maju rozrobenych viac bab, ale ak chces vztah a partnera do buducna daj mu zbohom. Si viac ako diera na uspokojenie jeho potrieb za co ta len ma a ver ze take si chlapi neberu za zenu iba si s nimi uziju
A kde sa taky da najst?
To znie ako utopia.
Zaslúžiš si niekoho kto ťa bude ľúbiť, pre koho budeš priorita, spraví pre teba všetko a ešte viac.
Ahoj,
nech ti napíšeme čokoľvek aj tak budeš chcieť byť s ním ak ho skutočne silno ľúbiš, sem si si prišla hľadať nádej.
Nikdy nebude tvoj muž, skôr či neskôr sa vaše cesty rozídu no ty sa budeš dlho trápiť a jemu budeš ukradnutá.
Vlastná skúsenosť =(
Nie, ak sa ti páči a máš ho rada. On sa zaľúbi do inej a čo potom? Už nebude mať na teba čas. Alebo s ním budeš naďalej chodiť na kávy a počúvať ho, ako básni o inej?
Čo sú toto dnes za chlapi, chcú sex, ale nie sú za to ochotní nič ponúknuť, myslím normálny vzťah. Ale to je vina aj žien, ktoré in samé rozširujú nohy a skaču po každom chlapovi, ktorý prejde okolo.
Ahoj. Uz som sem v podobnej teme pisala moju vlastnu skusenost.Tak ti to sem kopirujem.A prave vcera vecer mi ten muz napisal sms: pozdravil ma a pytal sa ma,preco som sa mu uz nikdy viac neozvala? Ani som na to nereagovala..
Ja by som z toho isla prec
Tebe vazne nevadi, ze si ta ale vobec nevazi? Tahal ta za nos skoro rok a Ty seriozne rozmyslas o tom, ze mu budes po tom vsetkom este sluzit ako matrac? Ach, toto predsa nemozes urobit :-o nie nie nie :-o
Ak nemáš nikoho iného, tak prečo nie? :D
Ak je dobry v posteli, tak si s nim uzivaj, preco nie? Ale zaroven sa stretavaj aj s inymi muzmi, nemyslim spavat, ale spoznavat a stretavat.
Sprijemni si zivot, ale ak mas pevnu predstavu akeho partnera vedla seba chces a on take byt nechce, tak takeho hladaj. Neboj sa, muzi neznasaju, ked im niekto lezie do kapusty.