ženy, čo kradnú mužov

Príspevok v téme: ženy, čo kradnú mužov
simiona

Teraz je všade sama nevera. A čo karma?

Ak napríklad nejaká žena ukradne druhej žene frajera a potom sa za neho vydá, bude naozaj šťastná? Alebo zaúraduje karma a bude sa trápiť? Alebo sa nakoniec aj tak rozvedu? Ako končia také manželstva, ktoré začali neverou a ublíženim podvádzanej ženy? (Môžme to prehodiť aj naopak, že bol podvádzany muž.)

Teraz nemyslím, že prvá žena, frajerka bola psychopatka alebo alkoholicka a pod. Len normálna žena.

Prečo vlastne mnohé ženy radšej kradnú zadaných chlapov ako by si mali nájsť voľného muža?

Ďakujem.

liberta

Simiona, ty robíš mužov úplne nesvojprávnych. Pravdepodobne máš nejaké negatívne skúsenosti za sebou, ale uvedom si, že zhadzovať všetko na ženy nie je ani férové ani racionálne uskutočniteľné, keďže polovica toho, čo sa medzi mužom a ženou udeje, je vždy pol na pol. Takže žena dajme tomu ide po zadanom mužovi, ale to, čo bude nasledovať záleží zas aj od toho muža, lebo on sa svojim rozhodnutím a chovaním tiež zúčastňuje na tejto aktivite. Na mňa pôsobíš ako veľmi žiarlivá a majetnícka osoba, ktorá tak málo verí v seba, že neverí ani vlastnému partnerovi a ktorá sa nedokáže (zatiaľ z nejakého dôvodu) vyrovnať s tým, že aj keď je muž zadaný, neznamená to, že je sociálne izolovaný. Takže je normálne, že bude niektorým ženám sympatický, môže sa páčiť, môžu ho dokonca ženy pozvať na kávu. Toto si práve extrémne žiarlivý ľudia neuvedomujú, že toto jednoducho nijako neovplyvnia. Ide o to, že ak ťa partner miluje, môže ísť aj na tisíc káv so ženami, aj tak nikdy nič neférové neurobí.

simiona

Niekto sa pýtal na vekovú hranicu. Tak myslím 25-40 rokov.

A stal sa mi aj prípad, že som začala chodiť, no nie s krásavcom, taký priemerný chlapec, akého si nevšimnete. Najprv som odmietala, ale snažil sa, tak som si povedala, OK. Ale bol veľmi šikovný a múdry. Kamošky sa ma pýtali, čo na ňom vidím, ako s ním môžem chodiť? Podľa vzhľadu. Keď sme už nejaký rok chodili, zrazu sa to obrátilo a ženy, ktoré som poznala aj nepoznala, ho zrazu samé pozývali na kávu, do baru. Nebrali ohľad na to, že chodí so mnou. Hoci mnohé poznali aj mňa.

Angelika3

Keď mi chlapa dokáže odlúdiť iná žena, tak nech si ho láskavo aj nechá... lebo taký potom aj tak za veľa nestál.
No a tie ženy čo to úmyselne robia si možno potrebujú niečo dokazovať, teda, že sú žiaduce a z toho vyplýva, že tiež za veľa nestoja.
Takže keď sa takéto dva typy dajú dokopy pán boh s nimi! :-D

Chihuahua

Kamo123
Myslela som vek 35+ (len circa)
Mladi ludia, jasne zabavaju sa, striedaju partnerov, uzivaju si, mozno hladaju toho spravneho, skratka ziskavaju skusenosti, to je normalne..ale potom v istom veku uz clovek zisti ze uz je aj dost stary a zivot je kratky a nechce byt sam, zacne aj chciet staly vztah, rodinu, ma uz ine hodnoty..a taky ked uz konecne niekoho spravneho najde, tak ho urcite len tak nepodvedie( jasne istota neexistuje) ale clovek by mal pozerat na toho druheho ako sa sprava, ja dam napriklad na ciny a nie na slova..a kriza stredneho veku tiez neexistuje to je len dalsia hlupa vyhovorka.

Sovickaa

Bender25
Neviem ako ostatné ženy ale ja to takto vôbec neberiem... Skôr tak že vie lepšie ako zapôsobiť a čo robiť a čo nie ... Ale osobne nič proti nezedanim nemam, lebo niektorí proste chcú byť nezadani, niektorí majú vysoké nároky alebo sú tu aj tí ktorí sa nevedia sami odhodlať a keď už hej tak na ultra pekne baby na ktoré nemajú .

bender25

Lebo dosť žien je sprostých a chcú len to šo chcú iné ženy a keď je muž zadaný tak im v ich slepačom mozočku zasvieti poistka, ktorá im povie že tento muž je kvalitný lebo chce iná žena.
Zatiaľ čo keď vidia nejakéh nezadaného tak si myslia že je to nejaký chudák ktorého žiadna nechce a keď ho žiadna nehce tak si myslia že nie je kvalitny na rozmnoženie a nemajú o neho záujem..