ženy, čo kradnú mužov

Príspevok v téme: ženy, čo kradnú mužov
simiona

Teraz je všade sama nevera. A čo karma?

Ak napríklad nejaká žena ukradne druhej žene frajera a potom sa za neho vydá, bude naozaj šťastná? Alebo zaúraduje karma a bude sa trápiť? Alebo sa nakoniec aj tak rozvedu? Ako končia také manželstva, ktoré začali neverou a ublíženim podvádzanej ženy? (Môžme to prehodiť aj naopak, že bol podvádzany muž.)

Teraz nemyslím, že prvá žena, frajerka bola psychopatka alebo alkoholicka a pod. Len normálna žena.

Prečo vlastne mnohé ženy radšej kradnú zadaných chlapov ako by si mali nájsť voľného muža?

Ďakujem.

Kamo123

Single chlap nieje lákavý lebo pre niečo je single. Zadaný je asi zadaný kvôli niečomu. Proste keď je niekto single je divný a tým, že je niekto zadaný má určitú pečať kvality keďže pre niekoho je dostatočne dobrý. Preto nejdú po single chlapoch ale preberajú mužov.

Zuzazuza

Zadany muz si zacne s inou aj preto, lebo moze prechadzat osobnou krizou, najma krizou strednho veku (to iste plati aj o zenach), moze si chciet nieco dokazat, nie vzdy je vztah taky zly. Takisto - nie kazdy clovek, co ma problematicky vztah, je a chce byt neverny, niektori ano a niektori nie su. Je to vzdy volba jednotlivca, ci bude neverny alebo nie. Za nefungujuci a problematicky vztah zvycajne mozu obaja partneri, odlisnou mierou. Ale za neveru moze vzdy iba ten jeden, ktory sa pre nu rozhodol. Pretoze ak ma ktosi nefunkcny vztah, ma mnoho moznosti, ako sa rozhodnut. Je to vzdy slobodne rozhodnutie a plna zodpovednost toho jednotlivca.

Rozmyslam

Ak zadany muz podlahne inej zene, tak musel mat nejaky problem vo vztahu. Spokojny muz to neurobi, lebo nema na to dovod. Na vine je aj ta zena, ktoru podvadza, lebo musi citit, ze ich vztah nie je ok, zeny na to maju nos. Je lepsie, ak ho odlaka ina zena a zbavi ju muza, ktory s nou nebol stastny, lebo ona si tym padom moze najst lepsieho. Je to akoby vam niekto ukradol skodovku a daroval mercedes...

Hellohellou

Poznam dva priklady zien, ktore si zacali so zenatym a su s nimi. Jeden pripad - manzelstvo bolo uz pred rozvodom, takze to zrejme ziadne kradnutie ani nebolo. Su spolu uz skoro 20 rokov a su velmi stastni. Druhy priklad - to bol priklad toho, ked bol otec rodiny doslova odlakavany a zvadzany ovela mladsou, az ho nakoniec ziskala pre seba. On bol tiez blb, co si nevazil rodinu, co uz mal, zachcelo sa mu mladej. Svoji su uz asi tak skoro 10 rokov, maju decko, doma sa navzajom trpia a obchadzaju, ale uz davno nemiluju, skor nad sebou mavnu rukou a ziju si kazdy pre seba. A keby sa nevideli, ani si nechybaju.

liberta

Toto je úplne skreslená otázka. Muža sa nedá ukradnúť, ten sa vždy rozhodne sám, či zostane alebo odíde. Iná vec je, prečo si niektoré ženy začnú s mužmi, ktorí sú zadaní a tie ženy to vedia. Nuž, podľa mňa z rovnakých dôvodov, ako si ženy začínajú so slobodnými. Zamilujú sa, potrebujú si niečo dokazovať a všetky ostatné dôvody. A nemyslím, že riešia - v prípade, že muž kvôli nim opustil frajerku, partnerku, rodinu - že by sa im stalo to isté.

simiona

koláčikova, páči sa mi tvoj nick. Si ťa predstavujem ako niekoho, kto rád pečie koláče. Ako pečies manželovi, deťom, taká slovenská rodina niekde v domčeku a v ňom vôňa koláčov. Sedí to?

simiona

Jasne, viem, že chybu urobili obaja. A keby chlap nechcel, tak neodíde. Ale moja hlavná otázka bola, či sú také ženy v tom vzťahu naozaj šťastné? Alebo sa celý čas boja, že sa im to vráti? Poznáte také? Či patríte samé medzi tento druh žien, preto ich tak obhajujete?