ženy, čo kradnú mužov

Príspevok v téme: ženy, čo kradnú mužov
simiona

Teraz je všade sama nevera. A čo karma?

Ak napríklad nejaká žena ukradne druhej žene frajera a potom sa za neho vydá, bude naozaj šťastná? Alebo zaúraduje karma a bude sa trápiť? Alebo sa nakoniec aj tak rozvedu? Ako končia také manželstva, ktoré začali neverou a ublíženim podvádzanej ženy? (Môžme to prehodiť aj naopak, že bol podvádzany muž.)

Teraz nemyslím, že prvá žena, frajerka bola psychopatka alebo alkoholicka a pod. Len normálna žena.

Prečo vlastne mnohé ženy radšej kradnú zadaných chlapov ako by si mali nájsť voľného muža?

Ďakujem.

Sovickaa

Tak ja som mala podobne nozory ako vy tu nižšie, ale teraz nebudem hovoriť napr.o zlatokopkach a pod. Takže začala by som asi tým že sa mi páči jeden chalan úplne neskutočne ma niečím priťahuje a to ani nie je môj typ teda podľa toho čo som si myslela a ako vyzerá . Proste určite ale nezničím ich vzťah. Som krajšia od jeho priateľky ale tak nie je všetko o vzhľade . On má všade volá a proste aj to jeho správanie ku mne aww. A odpoveď na tvoju otázku že ak by som jej ho aj prebrala tak by som bola s ním a určite by som sa nebála ani nič iba si s ním užívala života a spoločných chvíľ

Iliosa

Ked vidim zadaneho, ako sa snazi so mnou flirtovat, a mohol by byt akokolvek pekny a bohaty, tak ma to zacne okamzite odpudzovat a klesa v mojich ociach. Pretoze ak toto dokaze robit svojej zene, tak by to dokazal robit aj mne. Proste to ma v povahe, a takeho ja nechcem.

Kamo123

Možno pre teba to pôsobí. že zadaný chlap je pre teba turn off ale napr ja keď som bol vo vzťahu tak sa o mňa pokúšalo veľa slečien a keď som single tak nič alebo sa pokúšam ja a oni utekajú.

Samozrejme nedá sa to všetko hádzať do jedneho vreca, 15-22 budú mať zrejme iné dôvody ako 22+

Pre študujúce mladé dievčatá je to možno na štýl sugar-daddy. Nad 22 rokov už môžu hľadať stálejšieho partnera. Ľudia nad 35 môžu cez tú spomínanú krízu stredného veku. Ty si myslela aký vek cca?

Chihuahua

Ano karma existuje..alebo vsetko sa kazdemu vrati, dobre ci zle..spokojny chlap alebo zena nepodvedie, nespokojny chlap alebo zena, pokial ma charakter, tiez nie, ak to chce urobit, znamena to ze uz vztah nefunguje a predtym ho ukonci. Stale existuju chlapi a zeny na urovni, ktori si dobreho partnera a vztah vazia a nikdy by take nieco neurobili, hlavne v urcitom veku uz..a ten kto podvedie raz (udrie, oklame) spravi to znovi aj novej partnerke a ta co si s takym( zadanym) zacala bude tiez oklamana, cize logicky sa to vrati, je to ako kolotoc..a nadpis ze zeny co kradnu muzov teda tiez neexistuju, muz sa neda ukradnut ked nechce..

simiona

petržlen, keď ti už dovolili používať internet, používaj ho zmysluplne. Ale ty to zjavne nevieš. A neviem, čo tu pleties zvieratá, keď téma je úplne o inom. Všetci to pochopili, ale je možné, že nemôžeš za to, že ti to ťažšie myslí.

Ja na rozdiel od teba som vzťahy aspoň mala. Kto by však chodil s chlapom, ktorý sa všetkého bojí, však, petržlen?

Zuzazuza

Na mna tiez informacia, ze chlap je zadany, posobi ako studena sprcha, aj ked sa mi dovtedy mohol pacit. A ak mi zadany chlap dava otvorene najavo sympatie, tak ma to uplne odpudzuje. Viem, ze vacsina ludi to az takto citlivo nevnima.

simiona

Kamo, ale na mňa to pôsobí opačne. Ja keď zistím, že je nejaký chlap zadaný, jeho atraktivita v mojich očiach klesne o 90 percent.

simiona

ZuzaZuza, osobne s tebou súhlasím.

A áno, mám na mysli kvázi funkčné vzťahy, nie tie pred rozvodom.

Keď som chodila s bývalým, chodila som s jedným chlapcom. Ale bola tu jedna žena, ktorá vždy, keď sme sa stretli a nebol tam ten jej, skákala tomu môjmu okolo krku, tu ho pohladila po tvári. On vedel, že sa mi to nepáči. A napriek tomu si to užíval. Bol rozchod. Rozchod bol kvôli mne, lebo som na to veľmi žiarlila.

Nikdy mi nepovedal, čo sa mu na vzťahu nepáčilo. Prečo nedokázal dať stop tamtej ženskej.

Oni chvíľu aj spolu chodili, ale krátko a rozišli sa. Potom sa medzi sebou nechceli ani baviť.

A to bolo len chodenie, som rada, že to nebolo v manželstve.