Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomoc - partnerke preplo

Príspevok v téme: Pomoc - partnerke preplo
leonard_12

Prvykrat pisem na taketo forum lebo som zufaly s frajerky. Sme spolu uz vyse roka a posledne 2 mesiace mam pocit ze jej kompletne preplo. Aby bolo jasne milujem ju a planoval som si s nou zalozil rodinu ale nieco sa s nou deje. Pred par mesiacmi isla so svojou kolegynou na nejake spiritualne sedenie. Moc tomu nechapem ale nieco duchovne sila mysle vesmir a tak..cosi mi o tom hovorila ale moc som to vtedy neregistroval lebo neuznavam velmi taketo veci. Odvtedy je uplne divna. Hovori mi divne veci. Zacne to rano, hovori to ked dojde z prace vecer v posteli proste furt. Stale mi vravi ako musim vypustat do vesmiru pozitivne myslienky a vesmir mi to vrati. Napr jej hovorim ze mi musim dat vymenit spojku v aute ( len tak vecerna debata ) a ona mi zadere ze ked budem pozitivne mysliet uz sa mi to nestane. Co ma dorazilo najvac asi vcera prisla ze dala vypoved v praci.Ked som sa opytal preco, povedala ze vesmir jej ukaze inu cestu ktoru bude nasledovat. Neni to zdaleka jedine toto sa deje dennodenne v hocijakej situacii vsetko obrati na vieru v pozitivne myslenie vesmir ..ja nestacim otvarat usta. Prisaham prve dni som myslel ze to je vtip ale stale sa to stupnuje a pred par dnami som videl pri posteli nejake duchovne knihy s touto tematikou. Ludia ja som z toho uplne na prasky, rodine sa zverit nemozem, nasi by ma vysmiali alebo by povedali nech ju dam do cvokarne a v partii to hovorit..no zas nechcem aby ju nezacali brat ako sialenu ked pojdeme von. a aby sa nejak nezmenili vztahy.
Snazil som sa s nou porozpravat vecer ale darmo, furt ma pripeceny vyraz a ked hovorim ze su to blbosti (slusne povedane) furt opakuje nech to skusim nech si precitam knihu nech verim a vysielam energie a vrati sa mi to. Neda sa s nou debatovat lebo sice vypocuje ze nesuhlasim ale mele si svoje a usmieva sa. Ja fakt neviem.
PS. myslim ze na drogach nefici aj ked nekedy mam podozrenie. Kazda rada dobra.

Jana Lukacova

leonard_12:

Z toho, čo píšete si partnerka prešla určitým osvietením (uvedomením hlbšej podstaty života), za ktorým nasledovalo okamžité "zatmenie" v podobe nasledovania zákona príťažlivosti (tj. že myšlienkami - predstavami si vytvárame svoju budúcnosť), ktorý je v dnešnom svete dosť populárny.

Použijem obrazné prirovnanie, je to akoby človek vyliezol na vrchol kopca, z ktorého má krásny výhľad a prežíva krásu a spojenie so všetkým na vôkol, pritom sa pošmykne a padá do priepasti pričom si to pri tej eufórii neuvedomuje, až kým nenarazí na zem.

Aj Vašu priateľku skôr či neskôr čaká vytriezvenie, kedy to príde to Vy pod kontrolou však bohužiaľ nemáte a jediné čo môžete je sa s partnerkou (bez urážok) porozprávať...ak je Vaše úsilie márne, záleží od toho, ako chcete ďalej žiť svoj život...A k tomu Vám dopomôže, ak budete čeliť emóciám, ktoré vo Vás situácia vyvolala. Aj pre Vás je to príležitosť pre dozrievanie...

BJ 2

leonard, vztah ti to uz znicilo. Vztah s tebou je totiz nemozny. Staci si precitat par tvojich prispevkov.

Po roku zakladat rodinu? A mysliet ze bude manzelka na cely zivot? V dnesnej dobe? Ty si asi zcvokol. Este sa dost sklames v tejto dobe, vztahoch a zenach. Aspon 5 rokov treba dnes na preverenie zeny. Ale i tak, sa moze zblaznit po 10 alebo 15 rokoch manzelstva. Vzdy to hrozi, ze jej prepne. Dnes fungujuce manzelstvo do smrti, plus odchovane deti tak, ze ostane laska az dokonca, je totalny zazrak. Ak by som povedal, ze sa to podari 10% parom, tak som to poriadne presvihol.

Poviem ti, ako sa to bude vyvijat. Ona uz necukne, lebo ma vieru. Vztah mozes rovno ukoncit (nebude ti fungovat, ale ak nieco na sebe nezmenis, nebude ti fungovat ziaden, kazdy ti stroskota). Ona ostane urcite sama, lebo vesmir ju povedie. Nepotrebuje tym padom druheho cloveka, ani verit samej sebe. Popripade si najde niekoho podobneho. Otazky viery su vzdy najdolezitejsie a najvyplyvnejsie pre zivot. Horko tazko ide sklbit uz len zivot katolikov a evanjlika, a to su si na 99% podobni, lusia sa len v malickostiach. Veriaci a neveriaci nejde sklbit dokopy. Musia mat rovnake vierovyznanie.

lubby

o tomto som uz pocula, je to uz dlhsiu dost rozsierene medzi ludmi...akoze na jednej strane ano, suhlasim s tym, ze myslenie je silna zbran pri akejkolvek situacii ale toto uz je jednoducho pritiahnute za vlasy...ona musi najst tu zdravu mieru v akych situaciach to vyuzivat lebo verit, ze ked si len tak dam vypoved z prace tak za dva dni budem vediet kam sa ist hlasit ako do novej, to nie je moc normalne...hlavne jej treba pripomenut, ze stale musi mysliet ako samostna osoba, nie aby nechavala vsetko na vesmir ;)

Aliss

Jasne, ze zakon pritazlivosti funguje. Sama poznam jeho "zakony". Ale raz ked sa mi cosi pokazi, napriklad auto, najprv budem desat minut nadavat a hromzit, az potom si poviem, okej dost bolo negativizmu, nasadim pozitivne myslenie a hned sa ukaze najlahsia cesta ako z problemu von :D No byt nonstop usmiata a trepat niekomu svoje postoje, nie je spravne. To ti dosvedci ktokolvek, kto sa zaujima o duchovno. Neda sa byt nonstop stastny, ako sa neda byt nonstop nestastny. Musi byt v tom rovnovaha. Aj ten najvacsi duchovny guru moze citit fyzicku bolest, dusevnu bolest, mracit sa, plakat, hnevat sa, nikto nie je imunny voci negativite. Len rozdiel je, ako clovek to "zle" v danom momente riesi. Ak je partnerka vysmiata stale ako slnko na hnoji, je to maximalne tak pozostatok emocii, co na sedeni zazila. Pridu skutocne problemy a hned uvidis ako jej usmev zamrne. Kazdy, kto presiel duchovnou cestou vie, ze dolezita je harmonia v sebe samom a ze byt stale vysmiaty nesvedci o vnutornej harmonii. Harmoniu nemozno ziskat za jeden vikend alebo jedno sedenie....tak isto ako sa ti snazi obhajovat svoj postoj...nuz, skutocne duchovne vyzreli ludia to nemaju za potrebu. Radia len ak su poziadani radit. Hovoria o svojej "viere" len ak su poziadani hovorit. Kedze som presvedcena, ze najst duchovnu rovnovahu a objavit zakonitosti vesmirnych pravidel a pritazlivosti, sa neda za jeden, ani za dva dni, myslim, ze tvoju partnerku to coskoro prejde :)

Ovecky

Pozor, zas sa tu zidu prihoreti ludia co budu tvrdit, ze co vyzarujes to pritahujes atd zvasty kecy somariny dokola to iste. A dokola im mozes pisat co vyzarovali deti s rakovinou napriklad, aj tak ti nebudu vediet dat odpoved. A preto je Slovensko v p... :D A toto sa mnozi dalej...utekaj od hentej

Kubo11

leonard_12 - priateľka je asi silne sugestibilná (hypnabilná). Možno bola na prednáške v tranze a nebola z neho vyvedená. Mali by ste to napraviť u hypnoterapeuta.

anita55

toto ma inak zaujíma, že títo ludia, ktorí sa venuju takýmto "veciam" že prečo su takí vysmiaty stále..??? oni na tých ich sedeniach beru drogy alebo čo??? lebo tak mi to príde...
napr. takí jehovisti...

leonard_12

Ja neriesim taketo zakony pritazlivosti alebo co to je. Ako dobre ked tomu niekto veri a pomaha mu to budis. Na mna to proste posobi vysinuto ked mi zacne basnit o vesmirnych energiach a hlavne ked to mam pocuvat pri kazdom rozhovore.
Neviem ci ide o scientologiu, skor mam dojem ze som zapocul od nej ten zakon pritazlivosti.
Ja skor neviem co robit aby to neznicilo nas vztah.