Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomoc - partnerke preplo

Príspevok v téme: Pomoc - partnerke preplo
leonard_12

Prvykrat pisem na taketo forum lebo som zufaly s frajerky. Sme spolu uz vyse roka a posledne 2 mesiace mam pocit ze jej kompletne preplo. Aby bolo jasne milujem ju a planoval som si s nou zalozil rodinu ale nieco sa s nou deje. Pred par mesiacmi isla so svojou kolegynou na nejake spiritualne sedenie. Moc tomu nechapem ale nieco duchovne sila mysle vesmir a tak..cosi mi o tom hovorila ale moc som to vtedy neregistroval lebo neuznavam velmi taketo veci. Odvtedy je uplne divna. Hovori mi divne veci. Zacne to rano, hovori to ked dojde z prace vecer v posteli proste furt. Stale mi vravi ako musim vypustat do vesmiru pozitivne myslienky a vesmir mi to vrati. Napr jej hovorim ze mi musim dat vymenit spojku v aute ( len tak vecerna debata ) a ona mi zadere ze ked budem pozitivne mysliet uz sa mi to nestane. Co ma dorazilo najvac asi vcera prisla ze dala vypoved v praci.Ked som sa opytal preco, povedala ze vesmir jej ukaze inu cestu ktoru bude nasledovat. Neni to zdaleka jedine toto sa deje dennodenne v hocijakej situacii vsetko obrati na vieru v pozitivne myslenie vesmir ..ja nestacim otvarat usta. Prisaham prve dni som myslel ze to je vtip ale stale sa to stupnuje a pred par dnami som videl pri posteli nejake duchovne knihy s touto tematikou. Ludia ja som z toho uplne na prasky, rodine sa zverit nemozem, nasi by ma vysmiali alebo by povedali nech ju dam do cvokarne a v partii to hovorit..no zas nechcem aby ju nezacali brat ako sialenu ked pojdeme von. a aby sa nejak nezmenili vztahy.
Snazil som sa s nou porozpravat vecer ale darmo, furt ma pripeceny vyraz a ked hovorim ze su to blbosti (slusne povedane) furt opakuje nech to skusim nech si precitam knihu nech verim a vysielam energie a vrati sa mi to. Neda sa s nou debatovat lebo sice vypocuje ze nesuhlasim ale mele si svoje a usmieva sa. Ja fakt neviem.
PS. myslim ze na drogach nefici aj ked nekedy mam podozrenie. Kazda rada dobra.

slivi825

No tak zakon pritažlivosti funguje či sa ti to páči alebo nie..Čo vysielaš to sa ti časom vracia..Ale zas na druhej strane žiaden extrem neje dobry..Ak otom vkuse básní tak je možne že naozaj jej stoho preplo..Ale take veci niesu sranda..Kto vie do akej sekty sa zapojila

ped

Odkáž jej to, že nech sa tomu prestane venovať, lebo už keď teraz chytá také zvláštne výrazy tváre, tak o niečo neskôr to už budú veľmi kŕčovité výrazy. Inak povedané, nemá na to, aby to pochopila a nikto také učenia ani nechápe. To sú crazy výmysly jedného takisto kreatívneho stvorenia/stvorení, ktorí sa na nej a nielen na nej veľmi dobre bavia. Jasné, vesmír, Titáni a Godzilla...:-) Potom príde milé až roztomilé odprevádzanie duší "zosnulých" na druhú stranu a iné zaujímavosti. A keď si bude myslieť, že je Krištof Kolumbus, tak to bude top.

NaRovinu

Ona sama musí prísť na to, že sú to blbosti. Nikto iný ju nepresvedčí. Je zaslepená tými blbosťami.
Neviem, ako by na to mohla prísť sama. Je to veľmi ťažké. V tom ti poradiť neviem.

leonard_12

Ale bolo to aspon v seriali. Ja to mam za dverami.
Ja fakt neviem mam sa s nou rozist ci co? Presli sme krizu zvladlo sa to a teraz takato blbost co by ma v zivote nenapadlo ze budem riesit.

NaRovinu

To mi pripomína jednu sektu zo seriálu Mentalista - Visualize (neviem či poznáš). Tam im tiež gumovali hlavy. Používali mentalistické schopnosti (čítali ľudí - reč tela a práve tým, že o nich všetko vedeli, ich manipulovali, hypnotizovali ich atď.). Bolo to fakt strelené.

NaRovinu

Je iné, keby hovorila o Bohu a veciach, ktoré sa ho týkajú, ale o tom, že ti vesmír niečo vráti a pod.? To je choré.

leonard_12

No hej to som jej vravel ze im tam vygumovali mozog a ona ze nie ze jej tam ukazali cestu. Neviem teda zeby tam ale bola viackrat. Nevem ci by za mojim chrbtom tam isla ona je zas taka ze povie ze niekam ide aj ako tam bolo. Viackrat to nespomenula.