Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomoc - partnerke preplo

Príspevok v téme: Pomoc - partnerke preplo
leonard_12

Prvykrat pisem na taketo forum lebo som zufaly s frajerky. Sme spolu uz vyse roka a posledne 2 mesiace mam pocit ze jej kompletne preplo. Aby bolo jasne milujem ju a planoval som si s nou zalozil rodinu ale nieco sa s nou deje. Pred par mesiacmi isla so svojou kolegynou na nejake spiritualne sedenie. Moc tomu nechapem ale nieco duchovne sila mysle vesmir a tak..cosi mi o tom hovorila ale moc som to vtedy neregistroval lebo neuznavam velmi taketo veci. Odvtedy je uplne divna. Hovori mi divne veci. Zacne to rano, hovori to ked dojde z prace vecer v posteli proste furt. Stale mi vravi ako musim vypustat do vesmiru pozitivne myslienky a vesmir mi to vrati. Napr jej hovorim ze mi musim dat vymenit spojku v aute ( len tak vecerna debata ) a ona mi zadere ze ked budem pozitivne mysliet uz sa mi to nestane. Co ma dorazilo najvac asi vcera prisla ze dala vypoved v praci.Ked som sa opytal preco, povedala ze vesmir jej ukaze inu cestu ktoru bude nasledovat. Neni to zdaleka jedine toto sa deje dennodenne v hocijakej situacii vsetko obrati na vieru v pozitivne myslenie vesmir ..ja nestacim otvarat usta. Prisaham prve dni som myslel ze to je vtip ale stale sa to stupnuje a pred par dnami som videl pri posteli nejake duchovne knihy s touto tematikou. Ludia ja som z toho uplne na prasky, rodine sa zverit nemozem, nasi by ma vysmiali alebo by povedali nech ju dam do cvokarne a v partii to hovorit..no zas nechcem aby ju nezacali brat ako sialenu ked pojdeme von. a aby sa nejak nezmenili vztahy.
Snazil som sa s nou porozpravat vecer ale darmo, furt ma pripeceny vyraz a ked hovorim ze su to blbosti (slusne povedane) furt opakuje nech to skusim nech si precitam knihu nech verim a vysielam energie a vrati sa mi to. Neda sa s nou debatovat lebo sice vypocuje ze nesuhlasim ale mele si svoje a usmieva sa. Ja fakt neviem.
PS. myslim ze na drogach nefici aj ked nekedy mam podozrenie. Kazda rada dobra.

NaRovinu

Ten šarlatán jej asi vygumoval mozog.
Skúsil si zistiť, či je zhypnotizovaná alebo či ju počas ich stretnutí hypnotizuje ?
Tým sa dá fakt krásne vygumovať mozog. Niektorí sú v tom fakt dobrí.
Ja by som takýmto drístom nikdy neverila.

Alebo je to človek, ktorý im predáva drogy. Máš pravdu, to je tiež možnosť.

leonard_12

Este ma napadlo ze nikdy nebola veriaca alebo co. Alebo o tom neviem lebo viera v mojom zivote nehra rolu nebavili sme sa o tom ale nikdy neviedla taketo cudne reci. Ja som teda tolerantny clovek mne viera nevadi ale toto uz normalne narusa moj pokoj a to ja neriesim zbytocnosti.