Ahojte, chcem sa spytat zien, ako dokazali zbalit muza ak sa im pacil.. Teda ako to davali dotycnemu najavo? Pripadne ci vyvolavali,vypisovali atd.? Vsade sa tu pise,ako sa netreba vtierat ale ako inak ist za svojim cielom? Paci sa mi jeden chalan, ale podla mna ked neurobin prvy krok ja, tak on ho nespravi.. Co s tym? Dakujem
Zeny, ako ste to dokazali?
Muzom vacsinou nestoji za to oslovovat zenu a riskovat, ze sa bude tvarit zduto, chovat arogantne, alebo sa hrat na nejaku fiflenu. Ak mas o neho zaujem, tak sa ozves, ak nie, aj tak dobre.
Ja osobne by som nemala dobrý pocit z toho, keby som bola ja tou ktorá "zbalila" chlapa. Nebola by som si potom celý čas istá, či ma naozaj až tak chce a proste nepríde mi to prirodzené, akokoľvek by to už bol v dnešnej dobe nejaký štandard.
No ale ak máš pocit, že ten tvoj je len hanblivý a chceš ho nejako "povzbudiť", tak by som to urobila maximálne tak úsmevom jemu adresovaným. Ak sa na to nechytí a neurobí prvý krok, už by som ho ďalej neriešila.
Opickaa, mne to skôr pripadá naopak, pozri tému www.zdravie.sk
Tuto to bolo naopak, v čerstvom manželstve žena podviedla bez toho aby chlapovi naznačila prečo s ním bola nespokojná.
Teraz si sa ukazala! Vraj zeny chcu vyzerat lepsie lebo chlapom sa to paci, pritom vy si same davate taketo nezmysli za ciele. Pokial vam ide iba o pohlady tak si dajte spravit silikony Dcka a chodte v boratovkach po meste.
Pekna zena dokaze byt aj bez rovnych dlhych vlasov, ci s melonami alebo kilom makeupu. Napr Tana Pauhofova je pekna nema ani velke cecky, ani rovne blond vlasy. Na druhu stranu Banasova je blond dlhe vlasy ale za sexsymbol sa povazovat neda.
A zeny chcu mat vedla seba chlapa, ktory nezdupka pri probleme a poriadne ich pomiluje
bezokolkov, máš pravdu. Muži chcú mať vedľa seba krásnu ženu, ktorou sa môžu chváliť a ktorú im budú ostatní závidieť a nie strašidlo, ktorého sa budú v noci ľakať.
nick Slniecko - hej tak ako pises, stihla a blond alebo aj cierna ale musis mat vlasy po zadok a najlepsie rovne ako nite, dalej musis mat zadok napasovany vo formujucich nohavickach lebo len tie vyformuju rit pevnu po akej muzi tuzia, dalej prsia v kazdom pripade trojky ak nemas setri na plastiku, ak mas mozes ich vytrcat von z vystrihu aj hned, papulku naruzovanu na cerveno, cim cervenejsia papula tym skor uputa muzske pohlady, plet hnedu najlepsie od solarka cim tmavsia tym lepsie.
To by malo zatial stacit
Uvidis, slovenski muzi su tak primitivni od testosteronu ze ti na to skocia neboj, pojdes ulicou a vsetky pohlady skoncia na tvojej postave. Nemusis byt ani mudra ani slusna, im ide o vzhlad a vonkajsiu stranku, vnutro mozes mat zhnite az prehnite im je to jedno, ak sa im znudis, najdu si inu ulitu s peknou schrankou....
naifka95 a prečo by nemohla a dávala by mu pokoj ? dosť choré čo píšeš. čo si z dediny...
a ty dievča bez do toho, pokiaľ není ženatý so starou a deckami na krku tak nevahaj :-)
Naivka95, čudovala by si sa, ale sú muži, ktorí sa hanbia osloviť ženu aj ked sa im páči. Aj ja som jeden z nich, a to mám pomaly 49 rokov. Preto som doteraz nezažil bozk, vzťah...
Myslis ze je do teba ale/hanbi sa ti to povedat?! Si asi riadna experka ak si myslis ze ta neoslovi ak by bol do teba. Nie je do teba! Tak ho nechaj na pokoji!