Zeny, ako ste to dokazali?

Príspevok v téme: Zeny, ako ste to dokazali?
Granko1234567

Ahojte, chcem sa spytat zien, ako dokazali zbalit muza ak sa im pacil.. Teda ako to davali dotycnemu najavo? Pripadne ci vyvolavali,vypisovali atd.? Vsade sa tu pise,ako sa netreba vtierat ale ako inak ist za svojim cielom? Paci sa mi jeden chalan, ale podla mna ked neurobin prvy krok ja, tak on ho nespravi.. Co s tym? Dakujem

JarmilaG

:-)) dobry si grckagrc. Uplny suhlas. Zoom, ked nevies balit zenu, tak sedkaj pri mamicke, nech ti ho ona fajci.

grckagrc

Zoom, nepodari sa ti to :-)
Som chlap.
Idem zarabat peniaze, nemam cas zabavat sa po roznych forach ako ty a ani si nepotrebujem dokazovat, ze som chlap, ako ty.

zoom

Grcacka,

ty mas voci muzom nejake komplexy a vybijas si ich tu. Ver mi, ze v 21. storoci je uplne normalne, ze zena oslovi muza uplne rovnako , ako muz zenu. Nemozem za to, ze si nejaka hanblivka z dediny, co sa boji muza oslovit, tak tu vsetkym nahovara, ze sa maju spravat ako v praveku.

grckagrc

Pozri zoom,
ja nemozem za to, ze si si nechal gule pri mamicke, aby ti ich strazila. Ty nie si chlap. Chlap nie je ten, ktoremu sa zena musi plazit pri nohach a doprosovat sa mu. Prijmi moju chlapsku radu, vyhladaj odbornika, aby si nenicil skvelu zenu, ktora ta nejakym zazrakom, napriek tvojim urazlivym a sexistickym komentom voci zenam, bude mozno lubit.

grckagrc

Som myslel, ze ty sa hras na muza, ked mas nazory ako baba.
Ja muz som a nebojim sa zbalit zenu, aby mi ju nejaky zakomplexovany sralo neznicil, tym, ze ju bude nutit stale mu venovat pozornost.

zoom

grckagrc,

je pekne, ze sa tu hras na muza aj ake uzasne povahove charakteristiky muza vies vzdedukovat z toho, ak zena oslovi muza, ako prva.

grckagrc

Zeny nikdy neoslovujte prve muza!
Tato vysada patri len nam muzom. Je fajn, ze ste emancipovane, ale toto nie!
Ti muzi, ktori vyzaduju, aby ste ich balili su zakomplexovani sralovia, ktori vas pouziju len na to, aby si na vas zvysili sebaveddomie.
Je to nechutne, aby sa zena ponizovala a balila, ci uhanala nejakeho muza.
Muz robi prvy krok a zena odpovie usmevom, ak suhlasi s jeho zaujmom o nu.
Naozaj chcete mat pri sebe takeho muza, ktory ani nedokaze zbalit zenu? Co potom dokaze? Naco vam bude? Aka to bude opora? Alebo cely zivot budete musiet vzdy vsetko robit za neho a on bude iba na vas zakvaceny a tahat vas ku dnu.