Ahojte, chcem sa spytat zien, ako dokazali zbalit muza ak sa im pacil.. Teda ako to davali dotycnemu najavo? Pripadne ci vyvolavali,vypisovali atd.? Vsade sa tu pise,ako sa netreba vtierat ale ako inak ist za svojim cielom? Paci sa mi jeden chalan, ale podla mna ked neurobin prvy krok ja, tak on ho nespravi.. Co s tym? Dakujem
Zeny, ako ste to dokazali?
Tak chod do prirody a nechaj sa pretiahnut medvedom. Zas ked muz vidi, ze za nic nestojis ako zena, tak preco by ta balil?
Pravy muz bali zenu tak ako v prirode samci zvierat prvi vabia samice ci vtaky, ci slony, levy, opice kohuti, holuby, zabiaky atd.
V prirode nikdy samica nejdr prva za samcom.
Tak aj zena nema co balit prva muza ale muz zenu! Je to proti zakonom prirody.
Len muzi co nemnaju gule a nechali ich u mamky a ocka nevedia balit zenu po ktorej tuzia. To niesu pravi muzi to su ludski sralovia!
No, na tvojom mieste by som urobila toto, ale iba JEDINY RAZ: odpozorovala by som si vhodnu chvilu, ked je sam, aby nik nepocul nas rozhovor a s usmevom by som sa mu prihovorila: "Ahoj, ako sa mas?" On by uz len nieco odpovedal. Na to by som mu povedala toto: Pozri, nezvyknem to robit, ale vyzeras byt sympatak. Tu mas moje cislo, a ked budes mat naladu ist niekedy do kina, brnkni." Dala by som mu cislo, pozdravila by som sa mu a odisla by som prec. Od toho bodu by uz zaviselo vsetko iba na nom. Ked ti zavola, tak super, a ked nie, tak aspon vies na com si, a uz nikdy sa nebudes u neho o nic snazit. Inac, chlapom to pride velmi sympaticke, ked mu da zena najavo, ze sa jej paci. Ale vsetko s mierou, zase vtierky neznasaju. Takze odhod hanbu, tremu a strach a chod do toho. Potom uz len budes cakat, ci ti brnkne. Ale ked nevyskusas, tak nikdy nic nedosiahnes.
jasne, ze sa nemozes vtierat. to je to najhorsie co moze byt! treba mu len trochu naznacovat, ze sa ti paci a uz ostatne nechat na neho
Myslis, ze mne sa chce s tebou bavit? Od teraz uz na teba nebudem reagovat.
Fakt? To si vygeneroval podla akej logiky? Lebo podla tej tvojej, ta oslovil aj on.
Viac sa mi nechce s tebou bavit.
Luppi,
grcku teraz nerus. Zaraba ako spravny chlap. Vidis, ze tebe, ani Jarmile nerobi problem "chlapa" oslovit prve. To len grcka ma s tym problem.
Jezis Maria zoom.
Tak grcka je zena, Jarmila je grcka a mna nechcu muzi balit :D vsetci maju problem, len ty nie.
Mal by si zacat zarabat, snad by sa ti to v hlave vratilo na miesto.
Grckagrc, dufam, ze sa vratis. Chcem tu citat a stretavat dobrych, normalnych muzov bez komplexov, ktori to maju v hlave aj v gatiach na spravnom mieste ;)
Luppi,
ja nezarabam. Ak ta muzi nechcu balit, tak nemusi byt problem v nich.
Zoom, co keby si uz prestal? A ty nerobis a nezarabas?
Tiez suhlasim s prvym prispevkom grcka. Kiez by vsetci muzi boli normalni a boli muzmi.