Ahojte, chcem sa spytat zien, ako dokazali zbalit muza ak sa im pacil.. Teda ako to davali dotycnemu najavo? Pripadne ci vyvolavali,vypisovali atd.? Vsade sa tu pise,ako sa netreba vtierat ale ako inak ist za svojim cielom? Paci sa mi jeden chalan, ale podla mna ked neurobin prvy krok ja, tak on ho nespravi.. Co s tym? Dakujem
Zeny, ako ste to dokazali?
Liberta, ty si mala predsa tiez uspech az vtedy, ked si zacala byt zenou a jemu dovolila byt muzom a zbalit ta.
Ženy môžu baliť kohokoľvek, tak isto ako muži. Otázka asi skôr znela, ako tých mužov baliť, aby bola žena úspešná.. Ja mám k tomu postoj taký - čo najprirodzenejšie. Rob, čo ťa napadne, bav sa, raz na to príde, ale potom nečakaj nejakú lásku do konca života. To, čo ľahko príde, ľahko aj odíde.
Ivo31, myslím, že nie je na mieste porovnávať ľudí (mužov) s holubami (samcami) a inými živočíchmi. Predsalen, ľudia sú (zväčša) rozumnejšie tvory, na inej úrovni a pojmy ako sebaúcta či opatrnosť im nie sú neznáme. Prečo by mali muži neustále dobiedzať s vidinou dobytia ženy len preto, že to robia nejaké holuby ? Nemalo by to byť u nás ľudí - vyspelejších tvorov o vzájomných sympatiách, kde by nezaležalo na tom, kto prevezme iniciatívu ? Emancipácia žien a tieto zastaralé metody sú jednoducho nezlučiteľné, preto má čoraz viac mužov problém nájsť si partnerku...
Tak ja sem uvediem jednu skúsenosť. Čo sa týka takého nepriameho balenia - páčil sami napr. kolega, tak som ho ako kamoška - a podotýkam, že zo srandy volala na nejaké aktivity (nie sexuálne), povedzme šport, koncert, nechcem byť konkrétna.. Tiež sa dá povedať, že som ho zvádzala ako žena, naschvál som nosila krátke priesvitné šaty, keď sme mali teambuilding a dal si do hlavy dosť alkoholu, tak som sa snažila, aby niečo bolo. Nuž, chlapec sa dokázal ovládať až neskutočne.Dlhodobo sa nechytal, a keď som to celé pustila z hlavy, aj keď ma naďalej bavil, ale už som prestala byť taká extrémne aktívna, prišiel sám on, či nepôjdeme len my dvaja.. Život je nevyspytateľný ;)
Preco mam pocit, ze sem pisu same zeny pod muzskymi prezyvkami.
Zahon
ty budes nejaka zatrpknuta zenska co nenavidi muzov alebo co...
Meteor to napisal dobre, ja som toho isteho nazoru ako chlap.
Nechcel by som aby ma balila zena. Myslim ze meteor to vystihol skvele ako priklad udal zvery z prirody.
Taky holub ked sa mu zapaci samica tak okolo nej zacne chodit a hrkutat a hrkutat a je na tej samici ci tomu hrkutania podlahnie alebo utecie prec. Ale dany holub sa nevzdava a naduva sa pred nou do vycerpania ako pav.
A to by som mohol tiez ako Meteor dat kopu prikladov zo zivota zvierat :-D
Spravny chlap co ma gule nebude chodit okolo svojho ciela po spickach ale ide priamo na vec pomaly krok po kroku a zistuje co zabera. Ak nieco chcem idem si za tym a az ked som vycerpal vsetky prostriedky tak to vzdam :-)
Zas porovnvat cloveka so zvieratami mi nepripada celkom rozumne, pokial teda zena nechce, aby ju balili sami neadertalci. Ale kazdemu podla chuti a rozumovej urovne. Ak zena chce , aby okolo nej behal nejaky steroidovy makac, ako sa mu bude zdat, ze na nieco ona prikiyvne , tak ju obskoci a potom utecie do lesa a ona nech sa stara o deti, tak potom takej urcite bude balenie vyhovovat.
No vidis to. Skoda, ze si to nevedel skor.
tak napriklad z toho, co pises vyzera, ze za nic nestojis.
A to normalne pozrie a vidi? Behom sekundy?
Fiiha :))
A kedy za nieco stoji muz?