Kresťanstvo a thajská masáž

Príspevok v téme: Kresťanstvo a thajská masáž
veriaca

Ahojte všetci.Ako tak čítam diskusné témy,najde sa tu veľa kresťanov,ktorých názory,postoje a rady sa mi veľmi páčia.Tiež by som potrebovala radu.Dostala som k meninám od kolegyň poukážku na thajsku masáž,neviem či sa mám vobec objednať,priatelia z nášho kresťanského zhromka mi to vyhovorili že su to pohanske budhistické praktiky do ktorých by som sa ako kresťanka nemala zapájať.Okrem toho pijem ajurvedske kávy a čaje,ktore mi po zdravotnej stránke pomáhaju a vraj to tiež pre kresťana nie je dobre.Čo si o to myslíte vy.Vopred ďakujem za rady.

Defcon

POCULI SME SLOVO BOZIE.
skor presvedcis papeza ,ze boh neexistuje, ako presvedcis nasho inkvizitora, ze yotube nie je to prave a pravdive ....
Boha, BJ, ako sa zhoduje tvoj krestansky sucit s tym,ze si mi dal nalepku diabla ? Odvtedy sa so mnou nerozprava ani suseda odnaproti.-)

BJ 2

Hovorili sme o thajskych maserkach. Z youtube sa da cerpat poznanie. Defcon, na teba uz skoda reagovat. Na youtube je kopa tutorialov, skusenosti a videozaznamov, ktore su priamo zo zivota, z reality. Prave z youtube nacerpas najviac poznania, pozorovanim veci, ake v skutocnosti su. O kazdej informacii sa da urobit prednaska, videozaznam a hodit to na youtube. Ty si myslis, ze asi musis mat doktorat a chodit na univerzitu, len tak mozes byt mudry...

maserka- neber to osobne, ale krestan nemoze chodit za maserkov. Je to telesny hriech, je to v rozpore s ucenim jezisa krista. Nehovorim ze to robi kazda. Ale je to riziko a neda sa to zistit. na youtube najdes, ako su na tom thajske maserky. Staci si pozriet exkurzie tych co ich nahanaju na "fajky". Vacsinou su to schopni vybavit, a tieto maserky maju na to "tajny cennik".

anopresne

Ahoj, uz primitivnejsie a zaostalejsie nabozenstvo ako krestanstvo je len samotny islam. A urcite nechod na masaz, lebo ta tam posadne demon ako ti bude uvolnovat svaly.

Defcon

Bj, takze ty cerpas z mudrosti a svoju mudrost opieras o youtube....-)))))
Skutocne zaujimave, zaujimave..-)))) co na to tvoj psychiater ?
To, ze som diabol, prekusnem , hlavne od cloveka, ktory cerpa svoju mudrost z youtube. -))))

Masseur

Ste kkti keď sa mám tak vyjadrit. Sama som maserka ale nikdy som nefajčila vtákov za nejaké privyrobky alebo tak podobne. Pri masáži ide o uvoľnenie svalstva na tele a nie na nejaké chjoviny erotické. Niektorí muži čo sa so mnou zoznámia tak keď zistia že som maserka tak sa hneď chcú objednať lebo pod pojmom masáž si hneď predstavia niečo erotické, sex a podobne. Som pohľadná žena a myslia že keď si to spoja s masážou tak ma tam na masérskom stole asi hneď o.ebu. našťastie viem takýchto kktkov selektovať a viem kto má skutočne problémy s chrbticou a kto očakáva niečo iné. Podľa mňa len sledujete veľa seriálov, keďže nemáte pojem o tom čo je masáž. Amen

BJ_2

veriaca - staci si precitat prispevok defcona, a snad musis vidiet, ze je to diabol - klamar, co ich ma v moci. Nenechaj si na seba sahat od tohto typu ludi. Snad budes mudra. Vela stastia, god bless you. :)
Pravdu moze mat len jeden, a mal ju Jezis, nie Defcon. Nemoze ju mat naraz aj Defcon, aj Jezis. Vyber si spravne.

BJ_2

Defcon - staci prebehnut youtube. Pisem z mudrosti. Nie, nevyuzijem tu sluzbu, ani nic podobne, ani sa o to nemusim pokusat. Mudrost = odpozrovat, pochopit. Napriklad niekto skoci z mostu, vidis ze sa rozplesti. Mudrost znamena, ze to pochopis a nemusis to skusat, aby si vedel.

ViktorkaVix

Znie to zaujimavo no, ale asi by som sa hanbila :) a priatelovi by sa to asi tiez nepacilo. Bola som na ajurvede, mali sme to v ramci pobytu a neviem ci sa to da velmi zrovnavat, ale bola som polonaha a skor ako masaz mi to prislo ako hladkanie no. :D