Preco to robi ?

Príspevok v téme: Preco to robi ?
Michaelaaaa

Ahojte, neviem, co si mam o tom mysliet..... manzel na socialnej sieti lajkuje fotky slecne, ktoru pozna z pracovneho prostredia, co by mi nevadilo, lenze on jej lajkuje aj tie, ktore su vyzyvave a v spodnom pradle. Navyse tu istu osobu sleduje aj jedna rodinna znama, takze to vidi. Zistila som to nahodou, ked mi stranku ponuklo na sledovanie, pozrela som a zistila.. vtedy som mu povedala, ze mi je to neprijemne a ze je to trapne. Viac som to neriesila. 3mesiace neriesil a teraz opat som videla jeho lajky na tu osobu a opat bola ta baba na jednej fotke aj v spodnom pradle. O co mu ide ? Co si mam o tom mysliet? Nic som mu nepovedala, ale stve ma to.

Michaelaaaa

Timi168- presne to som sa opytala, ze co za divadlo to bolo. Povedal, ze on ju pozdravil a neprislo mu vhodne, aby sa s nou vykecaval po tom, co som mu spravila scenu a obvinila ho nepravom, ze ma s nou podvadza.

Luppi

Kazdy zdravy chlap sa pokocha peknou zenou, rovnako aj zena peknym a este obnazenym muzom.
Zenaty muz by nemal davat svoj obdiv voci inym zenam najavo, inak sa nemal zenit.

Timi168

Ja tiež súhlasím s Adden..
Jedine co mi z toho vychádza je to ze spolu asi niečo majú.. Nemyslíš ze keby boli Len obyčajní kolegovia tak by ju pozdravil keď ste ju spolu stretli a správal sa normálne? Ich správanie bolo viac než divne ako sa tvárili ze sa nepoznajú aby boli nenapadni? Ešte aj to že pises ze sa po tebe pozerala vkuse.. Akoby z takej ženskej rivality? :D

Adden

Napisala si:

naucili sme sa nerypat do seba, viac sa ovladame, neriesime blbosti...je mily, pozorny...

Co citam ja:

naucilA som sa nerypat DONHO, viac sa ovladaM, neriesiM blbosti... hra predomnou formu, aby bol pokoj

Vy ste v podstate uzavreli dohodu o neutoceni. Ty drzis s prepacenim klapacku a on robi to, co od neho ziadas, aby si bola kludna. Je to len, aby bol "doma klud". A moj zaver je, ze ta podvadza. Bud mudra a ver svojej intuicii. Mas mnoho indicii, chyba ti uz len ten posledny nevyvratitelny dokaz. Zapoj vsetky mozgove zavity, nedaj na sebe nic znat a ziskaj ho, inak ti sibne.

acylpirin

svedko5
ty chces povedat ze ked muz nieco tajne robi tak o tom nedava tak okato vediet pred ostatnymi ?
Celkom nechapem tvojmu prispevku ako si to myslel..
Ze keby ju skutocne podvadzal s tou kolegynou tak by to nerobil tak okate?

Michaelaaaa

Ja vobec ale neviem, preco to robi. Ta druha baba, s ktorou si pisal, tej lajkoval vsetko, po nasej hadke to obmedzil, a potom zada zacala ona lajkovat intenzivne jeho, predtym to bolo raz za cas. Teraz je to zas obojstranne, aj ked nie kazda fotka ako predtym. Ale ide vacsinou o pracovne veci, aj ked moj muz jej lajkoval aj sukromne.
Ja neholdujem socialnym sietam, aj ked mam profil, cele je to take, neviem, nerozumiem tym “hram”, kazdy len caka na lajky a sleduje kolko ich dostal... podla mna cele chore.

Iliosa

Ono sa hovori, ze intuicia je vzdy pravdiva. To, co citis, je intuicia. Tvoje podvedomie reaguje na jeho falosnu energiu, preto mas velmi neprijemne pocity. Ja som toto iste prezivala pri prvom vztahu, stale som mala pocit, ze len vyhladavalprilezitosti, a keby mohol, hned by pretiahol kazdu, co sa mu ponukne. Citila som sa menejcenna, ze to ja som ta, co mala problem, pretoze ma,zakaxdym uistivol, ze mi sibe, ze predsa nic take by neurobil. Mna zakazdym ovladal taky dusivy pocit, ked sa za nejakou otocil. Nakoniec sme sa predsa len rozisli a ja teraz uz roky zijem v normalnom manzelstve. Som iny clovek a citim sa uzasne, ani neviem, co to znamena podizrievat niekoho. Moj manzel je normalny chlap. A teraz bonus: po rokoch som sa dozvedela, ze moje tusenie bolo spravne a moj byvaly ma podvadzal, kde sa len dalo. Takze nakoniec nesibalo mne, ale jemu. Bol to hajzel.

svedko5

Urcite ta nepodvadza, lebo by toto nerobil, ale mal by to ako tajomstvo, ale zjavne mu ide o to, aby si ho vsimla a urcite by bol rad, ak by aj nieco viac... Ked s tym prestane, tak budes vediet, ze je zle, ze ich vztah pokrocil.

trubko1

Odfoť sa aj ty v spodnom prádle a nech ti to kolegovia z práce olajkujú. No možno je to pekná baba, je to kolegyňa a vôbec nič tam netreba hľadať.
Alebo mu pošli svoje fotky hanbaté, nech ma čo kukať.