Ahojte, neviem, co si mam o tom mysliet..... manzel na socialnej sieti lajkuje fotky slecne, ktoru pozna z pracovneho prostredia, co by mi nevadilo, lenze on jej lajkuje aj tie, ktore su vyzyvave a v spodnom pradle. Navyse tu istu osobu sleduje aj jedna rodinna znama, takze to vidi. Zistila som to nahodou, ked mi stranku ponuklo na sledovanie, pozrela som a zistila.. vtedy som mu povedala, ze mi je to neprijemne a ze je to trapne. Viac som to neriesila. 3mesiace neriesil a teraz opat som videla jeho lajky na tu osobu a opat bola ta baba na jednej fotke aj v spodnom pradle. O co mu ide ? Co si mam o tom mysliet? Nic som mu nepovedala, ale stve ma to.
Preco to robi ?
To aj mňa zaujíma kde vlastne ten tvoj pracuje keď sa tá jeho spolupracovníčka prezentuje na internete v spodnom prádle...
Ona ma prevaznu vacsinu fotiek v normalnom obleceni a len zopar v spodnom pradle. A prekvapuje ma, ze manzel lajkuje aj tie. To je jej osobny, nie pracovny profil.
Ja neviem, ci ma podvadza, mam len stale neprijemny pocit a neviem sa ho zbavit. Dost casu travi na mobile. Nas vztah sa ale velmi zlepsil, ako som pisala, takmer sa uz nehadame, chodime sami von, naucili sme sa nerypat do seba, viac sa ovladame, neriesime blbosti...je mily, pozorny...
V akej profesii pracuje, ked smiem vediet. Zatial si to neviem domysliet, hlavne, ked sa zenska prezentuje na sietiach ako stetka.
panebože to čo máte Vy dvaja za manželstvo?
Načo si ťa bral keď ťa podvádza? Kok** jeden...
A este jedna vec ma trapi, ma sukromny profil, do ktoreho ma nechcel pustit. Potom to urobil, ale predtym odstranil nejake fotky. Vraj uzavreta pracovna skupina, ale su tam normalne jeho sukromne fotky, aj z nasich vyletov, ale ani ja ani deti na nich nie sme, v priateloch ma vybranych kamosov, kolegov, kolegyne.... nechapem, preco nechcel, aby som tam bola. Po dvoch dnoch som sa sama odtial zrusila, nebudem tam nasilu.
No mame za sebou tazsie obdobie a s niektorymi vecami som sa doteraz nevyrovnala. Najskor sme sa velmi vela hadali, bol neprijemny, odmerany, utocny...zacala som ho podozrievat z nevery, vyskytli sa nejake nepriame indicie na zaklade ktorych som nemala dobry pocit. Dost sme sa pohadali a spomenula som rozvod, ze takto to dalej nevydrzim. Odvtedy sa to o 100% zlepsilo. Ale zistila som kratko na to, ze si pisal v noci s jednou babou, sice tak vseobecne, ale ponukal sa, ze za nou niekedy dobehne, pokecaju atd. ...obcas spolu pracuju na nejakych projektoch. Dost casto byva na mobile, aj vtedy. Mne by to ani nebolo cele nejake divne, ale ju nikdy nespominal, ked hovoril o praci, proste akoby luft, akoby ju nepoznal a zrazu zistim, ze su v kontakte, kazdu fotku jej olajkoval, a ked sme sa raz niekde stretli, spoznala som ju podla fotiek, tvarili sa akoby sa nepoznali, akurat ona dost na mna pozerala, potom uhybala mojmu pohladu...a na muza raz tak priamo pozrela rovno do tvare, on bol otoceny..s takym respektom alebo co, ja neviem, mala som z toho fakt divny pocit. Povedal ze s nou nic nema, nemal, ze obcas spolu pracuju. Nas vztah sa velmi zlepsil, neda sa to vobec porovnat, ale vzdy ked ide pracovat na dlhsie, mam neprijemny pocit, ci tam nie je aj ona... viac sme o tom nehovorili, ale mna to vnutri trapi, stale mam taky blby pocit...
....prečo obviňujete len jeho?!
....a to že tá ščanda kolegyňa sa fotí v spodnom prádielku a dáva fotky na FB či kdeto, nieje tiež na vine?
....medzi normálne baby asi patriť nebude keď potrebuje sa takto ukazovať svetu a čakať ktorí chlapi jej to lajknú.
....nad tým ste sa nezamýšľali?
....svoj podiel viny má on tak isto ako aj ona.
Prečo to robí? Lebo je kkt :)
Tvoj manzel zjavne ostal niekde v puberte a je nevyzrety na manzelstvo a celkovo na vztah akykolvek. Nevazi si ta. Vernost, nevernost niekomu sa prejavuje aj takto.
Ja som mal podozrenie, že moja ex spí s poštárom a vieš ako som na to prišiel? Logicky. Prišiel som domov a moja žena ležala v posteli s poštárom:-)