Ahojte, neviem, co si mam o tom mysliet..... manzel na socialnej sieti lajkuje fotky slecne, ktoru pozna z pracovneho prostredia, co by mi nevadilo, lenze on jej lajkuje aj tie, ktore su vyzyvave a v spodnom pradle. Navyse tu istu osobu sleduje aj jedna rodinna znama, takze to vidi. Zistila som to nahodou, ked mi stranku ponuklo na sledovanie, pozrela som a zistila.. vtedy som mu povedala, ze mi je to neprijemne a ze je to trapne. Viac som to neriesila. 3mesiace neriesil a teraz opat som videla jeho lajky na tu osobu a opat bola ta baba na jednej fotke aj v spodnom pradle. O co mu ide ? Co si mam o tom mysliet? Nic som mu nepovedala, ale stve ma to.
Preco to robi ?
A to kde pracuje, v bordeli? Ze sa jeho kolegyna verejne vystavuje v spodnom pradle na soc. sietach... :-D
Panebože, je to chlap a keď sa mu páči tak to olajkuje, nič v tom nehľadaj žiadne hlbšie zámery. Hlavne keď lajkuje tie vyzývavé. Ak začne likovať totálne kraviny v tedy sa obávaj.
Lebo nevie co je to ucta a respekt, lebo tymto vyjadruje presny opak. Zacni sledovat dajakych vymakanych chlapov polonahych a lajkuj od rana do vecera, mozno mu dopne ake je to prijemne. :) Nastav zrkadlo.