Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

partner ma dve tvare- dva zivoty

Príspevok v téme: partner ma dve tvare- dva zivoty
Nattty

Zijem s partnerom viac ako rok v spolocnej domacnosti so svojim synom.Vo vztahu sme uz dva roky.Partner pochadza z ineho mesta ako v tom co zijeme.Asi hodina a pol od nas.Ma tam dom.V jeho dome zije jeho ex manzelka.Mame caste konflikty kvoli tomu ze kazdy druhy vikend ide k sebe domov cize piatok hned po praci ide a vrati sa v sobotu po desiatej vecer.Odovodnuje to polievanim a kosenim travy.Podla mna je to len vyhovorka.Vadi mi to pride mi to ako keby zil dva zivoty.Ma dospele deti tam kde zije ma nikto nepozna ani na socialnu siet si ma neprida.Vie o mne len jeho dcera ktora momentalbe byva tu s nami.Estw nedavno priznal ze nie je vhodne tam chodit chodenie obmedzoval hlavne sa snazil neprespavat v spol.domacnosti s ex.Ako prislo leto je tam kazdy druhy vikend.Chapem ze o zahradu sa treba starat len ked hladam riesenie reaguje tak ze skuticny dovod nie je len trava.Ze kazdy druhy vikend funguje s byvalou rodinou a s ex manzelkiu.Prosim napiste svoj nazor.Tam s nim ist nemozeme .Nepoznam odkial pochadzs,jeho rodinu ani kamaratov.keby malmale deti bolo by to pochopitelne.co si o tom myslite?

Nattty

Dakujem za rady som si vsetkeho vedoma aj toho ze tenti vztah perspektivu nema...zo zaciatku sa snazil ich odsuvat aby sme mali priestor pre seba..nedaki sa odbit a jednoducho musia byt u neho prvy...s dcerou je nonstop rano naobed vecer ...citim sa ako tretie kolo u voza a potom ma zabije tym ako strasne ma lubi a mam ho chapat ze su to jeho deti keby boliale chapem ale su dospele mna nechape nikto a uz vobrc nebudem chaoat jeho ec..jednoducho viem ze tou vladtnou cestou si casim kazdy pojdeme

ivobrick

Velmi sa Ti divim, ze nemas tolko sebaucty aby si to stopla. Nech si vyberie, bud ty, alebo ta druha stara harpija. Tomu ver ze ked sa chce vsetko sa da. Ona moze ist prec, vy dvaja tam mozte chodit cez vikend. Pripadne ine riesenie vhodne pre vas dvoch, nie vhodne pre neho a jeho staru.

PS: Len stracas cas, ak to pojde takto dalej. Ziadny byt s pivnice nebude. Horsi blud vymysliet nemohol.

Nattty

Keby som to nevidela asi by som neziadala tu nazor od inych...vidim a citim vsetko dobre sama som si nahovarala ze mozno je chyba vo mne ze druhym babam by to tak nevadilo......tak isto viem ze lepsie to uz nikdy nebudr preto by som si casom mala zariadit zivot sama

Nattty

Vsetci vedia,ze je rozvedeny...decka mu vycitaju nas preto nastal podla mna ten obrat a troska asi aj kvoli tomu ze dalej chce zit svoj stary zuvot...par mesiacov dozadu to bolo super chodil tam na otocku rano a vecer prisiel teraz sa to vsetko meni

trubko1

Neverím, že mu dospelé deti povedali, že aby prišiel kosiť a polievať. To ti on natrúbil. Niečo ho tam ťahá, možno je to len ten dom a niekde si spomínala, že tam bývajú aj jeho rodičia či čo. Možno ani nevedia, že je rozvedený a žena ho tým vydiera. Ja si myslím, že keby si ho vyhodila tak by normálne odišiel a ani by sa nebránil.

Jana Lukacova

Nattty:

vo svojom príspevku ste si sama odpovedala - uvedomujete si, že Vy - váš vzťah nie je pre partnera prioritou. So svojou minulosťou sa (zatiaľ) nevysporiadal a na vašom vzťahu mu nezáleží natoľko, aby tak urobil.

Záleží teda na Vás, či v takom vzťahu chcete pokračovať a trápiť sa alebo nie.

Urážlivé komentáre si nevšímajte, v skutočnosti s Vami nemajú nič spoločné..

0vecka

Mne to tak pride ze si tam chodi oddychnut. Proste hra tam ten svoj "stary" zivot. Proste susedia deti atd. To ze ju tam nechce pustit mi pride dost ponizujuce ale typujem ze pred susedmi hra ze su este spolu. Nejedna sa o nejaku dedinu kde kazdy vsetko vie o kazdom? Mohli sa dohodnut s ex ze rozvod by bola strasna klebeta tak to radsej hraju ze chodi na tyzdnovky niekam doprdele makat.

Je jasne ze kosit a polievat by mohla aj ona najme ked tam byva zadarmo. Ono kosit a polievat je robota ktoru normalne robia najomnici. Ci spolu spia alebo ne sa mozeme len domnievat, ale to asi skor zalezi na tej zene ci sa na to da alebo neda nahovorit.

To ze zakladatelka prenho nieje priorita je predsa uplne jasne. Obaja maju svoje deti a v takychto pripadoch su malokedy tie vztahy uz take ako v 17tich.

Na mieste zakladatelky sa nad tym zamyslim ci mi ten vztah stoji za to. Imho ak by h ozbuzerovala a on by tam uz nechodil tak by sa necitil dobre a postupne by sa aj tak rozisli. Toto mu vyhovuje. Ma tam taky unik z denneho stereotypu.

Zuzazuza

Sliepka = myslene hlupa zena. V podstate ale hlupa je asi iba jedna, a to je moj uprimny nazor, ze toto vo svojom zivote tolerujes. Zvolila si si muza, ktory vzdy bude jednou nohou v minulosti. Dobre vies, ze stastna s nim nebudes, lebo on sa nezmeni. Zelas si zazracnu radu, ale to nie je o tom, ze Ty mozes nieco zmenit. To jedine on, a to urcite neurobi do takej miery, aby si bola stastna. Tak ako si mozem nemysliet, ze si hlupa, ked toto nevidis?

Nattty

Nebyva tam preto lebo tu pracuje cize len vikendy mu ostavaju co sa tyka toho druheho zivota tam..zo zaciatku sme sa stale hadali kvoli jeho odchodom a prespavaniu tam s nou zrazu priznal ze mam pravdu obmedzil to...lenze dospele deti mu vycitali ze sa nestara o dom ze oni su jehi rodina atd takze zasa ho vratili naspat tam...podlamna im dokazuje ze oniaju prednost a preto sa sprava ako sa sprava...aspon z mojho pohladu to tak vnimam a celkovo sa citim kvoli tomu divne..

Luppi

A preco sa vlastne rozvadzal? A preco v tom dome nebyva, ked je to pre neho priorita?

Bude lepsi muz bez zavazkov, s ktorym si vybudujete vlastne.