Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

partner ma dve tvare- dva zivoty

Príspevok v téme: partner ma dve tvare- dva zivoty
Nattty

Zijem s partnerom viac ako rok v spolocnej domacnosti so svojim synom.Vo vztahu sme uz dva roky.Partner pochadza z ineho mesta ako v tom co zijeme.Asi hodina a pol od nas.Ma tam dom.V jeho dome zije jeho ex manzelka.Mame caste konflikty kvoli tomu ze kazdy druhy vikend ide k sebe domov cize piatok hned po praci ide a vrati sa v sobotu po desiatej vecer.Odovodnuje to polievanim a kosenim travy.Podla mna je to len vyhovorka.Vadi mi to pride mi to ako keby zil dva zivoty.Ma dospele deti tam kde zije ma nikto nepozna ani na socialnu siet si ma neprida.Vie o mne len jeho dcera ktora momentalbe byva tu s nami.Estw nedavno priznal ze nie je vhodne tam chodit chodenie obmedzoval hlavne sa snazil neprespavat v spol.domacnosti s ex.Ako prislo leto je tam kazdy druhy vikend.Chapem ze o zahradu sa treba starat len ked hladam riesenie reaguje tak ze skuticny dovod nie je len trava.Ze kazdy druhy vikend funguje s byvalou rodinou a s ex manzelkiu.Prosim napiste svoj nazor.Tam s nim ist nemozeme .Nepoznam odkial pochadzs,jeho rodinu ani kamaratov.keby malmale deti bolo by to pochopitelne.co si o tom myslite?

Luppi

No na jednej strane je dobre, ak sa takto stara o vsetky svoje ex a pomaha im, aj pre teba, ak by si raz nou bola, ale za dalsie by bolo asi dobre sa porozpravat o tom s partnerom.
Nemam na to ziadny nazor a ani nevidim tak daleko do toho domu, co tam spolu robia, ci do hlavy partnerovi, preco to robi.

Radila by som porozpravat sa otvorene o svojich pocitoch s partnerom. Netravi tam zas az tolko casu, aby ta to ochudobnovalo, ale zrejme by som na tvojom mieste aspon raz isla s nim, uz len preto, aby ta tam vsetci videli ako jeho regulernu partnerku. Uvidis sama reakcie ludi.

Nattty

Ziadala som sice nazor na moju situaciu aleskorsom chcela poprosit tych inteligentnejsich..urcite sa za slepicu nepovazujem a som tak vychovana ze by som nikoho ani slepicou nenazvala...partner pracuje tu kde spolu zijeme ...vsetci doma vedia ze s niekym zije kedze aj vianoce a sviatky travi tu...prebehla tu len otazka ktora bola mierena na zeny normalne zmyslajuce ako by vnimali to ze partner kazdy druhy vikend chodi do vladtneho domu starat sa o zahradu a pritom tam zije jeho ex kedze nema kam ist...polievat by mohla ale nechce kedze je v stave v akom je..to rozpisovat nechcem...

Inbetweener

prezyvhuhu, zase az taky ukazkovy priklad milenky nie je, ked s nim zije v spolocnej domacnosti a ze s EX-manzelkou sa vidava jeden a pol dna za dva tyzdne, to je praveze presne naopak, ex-manzelka je v tom celom teraz ako (mozna) milenka.

prezyvhuhu

jasne že žije dva životy! a čo ste čakali? poliať záhradu je najmenej, to by zvládla aj jeho ex- alebo skôr sucasna?
o vás skoro nikto nevie, bývate 1,5hod od seba...,veď ste ukážkový príklad milenky. daleko od jeho manželky a rodiny a na vikendy chodi určite na služobky alebo fušky- za vami.
ja sa len čudujem že sa na to ešte potrebujete pytat keď je to jasne ako facka.