Zijem s partnerom viac ako rok v spolocnej domacnosti so svojim synom.Vo vztahu sme uz dva roky.Partner pochadza z ineho mesta ako v tom co zijeme.Asi hodina a pol od nas.Ma tam dom.V jeho dome zije jeho ex manzelka.Mame caste konflikty kvoli tomu ze kazdy druhy vikend ide k sebe domov cize piatok hned po praci ide a vrati sa v sobotu po desiatej vecer.Odovodnuje to polievanim a kosenim travy.Podla mna je to len vyhovorka.Vadi mi to pride mi to ako keby zil dva zivoty.Ma dospele deti tam kde zije ma nikto nepozna ani na socialnu siet si ma neprida.Vie o mne len jeho dcera ktora momentalbe byva tu s nami.Estw nedavno priznal ze nie je vhodne tam chodit chodenie obmedzoval hlavne sa snazil neprespavat v spol.domacnosti s ex.Ako prislo leto je tam kazdy druhy vikend.Chapem ze o zahradu sa treba starat len ked hladam riesenie reaguje tak ze skuticny dovod nie je len trava.Ze kazdy druhy vikend funguje s byvalou rodinou a s ex manzelkiu.Prosim napiste svoj nazor.Tam s nim ist nemozeme .Nepoznam odkial pochadzs,jeho rodinu ani kamaratov.keby malmale deti bolo by to pochopitelne.co si o tom myslite?
partner ma dve tvare- dva zivoty
Jednoducho je to matka jeho deti vzdy bude predoumnou pred nami..neda nam to co potrebujeme..potrebujem viac nie cloveka ktory este ex pojde teraz robit bazen tu zije s nami jeho dispela dcera vsetko mame spolocn ziadne sukromie...nas vztah ide do stratena...niekedy ho az nenavidim..nespiznavam sa
Tak to hovoril ze z pivnice urobi byt a vikendy tam moze byt ....to este nevie ze ja tam chodit nebudem kto vie ako to bude nez by to o roky zacal riesit dovtedy mu doverovat uz vobec nebudrm a kazdy si pojdeme svojou cestou a mizno najdem partnera ktory bude zit s nami jeden zivot..prestava ma to navit a bzdy ked odchadza necitim ku nemu nic ajked sa vrati len chlad ..pritom som mu dala riesenie je tam syn mize pokosit a popolievat ale ten ochotny nie je mize kupit nejaku hadicu co bude sama polievat to ale tvrdil ze zasa stoji peniaze alebi budrme chodit s nim a prespime na hoteli tiez zle stoji to peniaze alebi pojde naotocku bez prespanua zasa zle musi sa nahanat...cize o co mu vlastne ide?
Na dvoch stolickach sa sediet neda. Ked sa nevie rozhodnut, urobte to za neho.
Zariadte si. Dom je pre neho priorita a aj vsetko, co je v nom.
Luppi
Dom nikdy nepreda lebo jeho dospele deti tam maju izby byva tam este jehomama a pri hadke mi povedal ze ten dom je prenho priorita..takze ak citam medzi riadkami my sme len tie druhe...viete chapem ze dom je jeho srdcovka ale tak isto by mal pochopit ze takto zit nie je spravne..prestavam mu verit mne mepride normalne travit tsm vikendy s ex napr grilovat atd ale kedze to inou cestou asi nepojde zariadujem si zivot uz aj ja a bez vycitok svedimia
Takze vy budete byvat v pivnici a v dome bude byvat jeho ex manzelka?
A to preco dom nepreda a nevyplati manzelku, ak tento dom je ich spolocnym majetkom, ktory sa mal po rozvode rozdelit?
Ak je dom jeho, tak z akeho dovodu v nom drzi zenu, ktora neplati ani to, co minie a ani sa o dom nestara?
Vy sa starate o jeho dceru, on sa stara o dom a o co sa stara jeho ex manzelka, ked on je ochotny starat sa o vsetko za nu?
A_dr1a
Nemozeme tam ist deti aj ex mu zakazali ak nahodou sme v tom meste bud ho cakame celyden v meste alebo hotel...ma v plane dom casom prerobit napr ze z pivnice urobi pre nas byt z pivnice :)))vela krat som sa s nim o tom bavila jemu ti priste vyhovuje ..ma tam kamaratov deti takze ja volim tiez svoju cestu cez vikendy kedbude prec..uz teraz jeho problem...aj som mu povedala ze spava pod jefnou strechou s ex ze mu doverovat nenozem takze ja sa mu tiez nebydem spovedat kde a s kym som...bohuzial ked mu je prednejsi travnik co si myslim ze je to len zamiebka
Trubko1
Dom je jeho ona ma len malu ciastku nebyva ako pidnajomnicka byva zadarmo lebo odmieta mu platit za vydavky domu ako je elektrina,voda atd takze to plati on ...tak isto odmieta poliat travnik pokosit alebo utriet prach vsetko robi on lebo dom mu chatra
Záleží čo ti tento vzťah dáva. Dobrý sex, peniaze, nejaké výhody? Čo je pre teba dôležité. Vieš si s ním reálne predstaviť život? Že budete stále spolu? Chceš ho celého? Ten dom je jeho a ex je podnájomníčka? Alebo je to ich spoločný dom? Známi ti nepovedia ako to tam funguje?
Ak ti stojí za to a chceš byť s ním a rozumný rozhovor si vyskúšala, tak ho vyhoď. Proste ho vyhoď. Že nechceš byť len jedna z dvoch, nech si vyberie a nech si dá život do poriadku. A uvidíš........ Otázka je či ti náhodou takto nie je dobre. Predsa len máš voľný víkend pre seba, voľný život. Môžeš si pozvať kamoša domov na víkend. Povieš mu: ,, veď je to len kamoš.......,, pohoda.........
Ahoj Nattty. Mna skor zaraza to, ze ty s nim tam k nemu nemozes ist. Ze ta nepredstavil svojej rodine, priatelom, ze ta akoby vo svojom rodisku a pred rodinou priatelmi znamymi - zatajuje, nepriznava sa k tebe. Keby ste spolu "iba" chodili, lenze vy uz rok zdielate spolocnu domacnost. Este aj taka "malickost" ze si ta nepridava medzi svojich priatelov na soc.sietach. Ide o blbost ale aj tak, nejaky dovod na to asi ma. On teraz zije u teba?? Mi to pride, ze v jeho dome zije ex aj s detmi a jemu vyhovuje, ze tam kde teraz pracuje ma o byvanie pohodlie postarane a nemusi byvat niekde na ubytovni v podnajme ci ako, starat sa sam o seba. Ze si mu vykryla osamelost samotu, robis mu pohodlie servis
Porozpravaj sa s nim o tomto vsetkom otvorene, co ta trapi a nad cim rozmyslas, nad vsetkymi pochybnostami ktore mas. Opytaj sa ho, preco nemozes s nim a s dietatom tam ist na vikend aj ty?? Preco ta nikomu nepredstavil? Jeho dcera ta pozna iba preto, ze s vami teraz byva. Ale inak pochybujem, ze za inych okolnosti by si ju poznala. Spytaj sa ho pekne kludne v pokoji, preco sa k tebe nepriznava, preco tam s nim nemozes ist spolocne, preco ta nikomu nepredstavi? Lebo keby si bol svojimi citmi isty, ratal s tebou do buducnosti, tak by s tym nemal mat problem. No ak ma zajacie umysly a kalkuluje s cimkolvek, tak je logicke, ze sa sprava ako sa teraz sprava. Porozpravaj sa s nim otvorene a zvaz si, ci je toto to, co pre seba a svoje dieta chces a hladala si?