Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ ma ostríhal

Príspevok v téme: Priateľ ma ostríhal
Lucka999

Ja som už dlhší čas chcela zájsť ku kaderníkovi. No voľný termín mali iba na 12.6.2018. Mám, teda mala som vlasy dlhé pod lopatky, no boli u hrozne zničené, tak som si ich chcela dať ostrihať nad lopatky. možno si poviete, že som mladá, keď mám 17 rokov, no bola som doma u priateľa, pozerali sme film a ja som zaspala. Vlasy som mala rozpustené, no to mu asi nebránilo z ruky mi zobrať gumičku a dať mi ju do vlasov. Keď som sa zobudila, vedľa mňa ležali vlasy v gumičke. Bola som v šoku, obzerala si ich z boku, z vrchu, a vtedy doplo, že sú moje. Chytila som si ich, a už som s určitosťou vedela, že sú moje. No ako inak, bolo to celé nakrivo, Išlo mi to šikmo dole. Najdlhšie vlasy som mala nad lopatkami, no najkratšie asi 2 cm nad plecami. Keď som počula splachovať záchod, pobrala som sa domov. On vedel o tom, že sa pôjdem strihať, ale toto som nečakala ani v najhoršom sne. Teraz ich budem musieť mať asi 3 cm nad plecami. Čo mám robiť aby mi rástli rýchlejšie? Neodpisujem mu na správy, ani nedvíham keď mi volá, v škole na chodbe ho ignorujem. Mám sa na neho hnevať?
Ďakujem za všetky odpovede dopredu.

AnaLusia

ja by som mu dolámala ruky! to si ako dovolil?!

ale na druhej strane ked si mala take kratke vlasy a zničene tak snad si bola u kaderničky zarovnať,.. o vlasy sa treba starať ked ich chceš mať pekne , zdravé... olejčeky na končeky, nešuchať uterakom, ani šamponom pri umyvani, len vymasitovat pokozku hlavy samponom a jemne vyzmykať penu po vlasoch... a nakoniec si dlzky umyt studenou vodou,...
kup si revalid tbl, ber ich 2-2-2 tbl, vlasovu vodu zihlavovu a porastú..

NaRovinu

Lucka999 - Teda, ten chlapec je fakt magor. Nechcel, aby si sa ostrihala a spravil ti to on ? To ako môžeš chodiť s takým tupcom ?
Neodpúšťaj mu, neozývaj sa mu, nestretávaj sa s ním a zabudni naňho.

Ja stále dúfam, že je to fake.

Lucka999

Viem, že som neodpovedala hned, no až teraz mi napadlo pozriet sa na odpovede.
Ja mám 17 a on 18. Nebývame spolu, len som bola vtedy u neho a pozerali sme film, a ja som zaspala.
Ked som sa ho opýtala, prečo to urobil povedal, že preto, lebo nechcel aby som sa ostrihala. Prv som tomu nechápala a doteraz tomu nechápem. Rozišli sme sa. No on mi stále vyvoláva a píše a...
Mám mu odpustiť?
Vlasy mám teraz asi 2 cm nad pleciami. Už sa mi aj ospravedloňoval, no neviem čo ďalej. Ešte sa uvidí čo osud prinesie.

extra

Neviem ako ti to v vyzera no uz som videla ze zena mala jednu stranu vlasov dlhu a druhu aj uplne dohola alebo po sanku.

pomocnica

Áno máš sa naňho hnevať, kebyže toto mne urobí priateľ tak už asi nebude môj priateľ...Asi by som mu prešla žiletkou obočie aby vedel aké to je...Fuj, je to asi blb.

Vyskúšaj skočiť ku kaderníčke, vysvetliť situáciu a nech sa ti s tým pohrá a pokúsi sa vykúzliť nejaký normálny šik účes z krátkych vlasov. Alebo ti to aspoň zarovná. Priateľa by som ...no fakt...asi by som od nervov vybuchla....

Tak veľa šťastia a lepší výber budúceho priateľa. :-)

Na rast vlasov skús ricínový olej. ;-) Rovno aj na mihalnice či obočie, je skvelý. ;-)

bendiq

Heh, ako koľvek sa na to pozerám, tak si neviem predstaviť, čoho k tomu vlastne viedlo a čo čakal.???? Že sa nakoniec tomu jeho výtvoru vari potešíš

takurciteee

Fejky - nemyslim si ze to ze ju vyhodili z domu je fejk. nevidim na tom nic nerealne ze pisala na forum. chce predsa pomoc. mne by bolo jedno ci sa mi mobil vybije alebo nie. ak mi nema kto pomoct osobne, tak aspon na internete.
a toto tiez nemusi byt fake. si jasnovidka alebo co ? ale niee nic take neexistuje.

ped

Ďakujem a takisto by som sa chcel poďakovať mame, babke, dedkovi a susedovmu psíkovi Argónovi značka Ar v periodickej sústave prvkov a tak. Argón si nielen vzácny plyn, ale aj vzácny tvor, priam zviera a monštrum, obluda a pomerne veľký hlupák!

Fejky

Dalsia fejk tema ako aj o tej co ju vraj vyhodili z domu :D isto by som v tom strese pisala na nejake forum aby som riskovala vybitie mobilu a nemala ho kde nabit resp čim :D deti sa tu nudia no co uz.