Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ ma ostríhal

Príspevok v téme: Priateľ ma ostríhal
Lucka999

Ja som už dlhší čas chcela zájsť ku kaderníkovi. No voľný termín mali iba na 12.6.2018. Mám, teda mala som vlasy dlhé pod lopatky, no boli u hrozne zničené, tak som si ich chcela dať ostrihať nad lopatky. možno si poviete, že som mladá, keď mám 17 rokov, no bola som doma u priateľa, pozerali sme film a ja som zaspala. Vlasy som mala rozpustené, no to mu asi nebránilo z ruky mi zobrať gumičku a dať mi ju do vlasov. Keď som sa zobudila, vedľa mňa ležali vlasy v gumičke. Bola som v šoku, obzerala si ich z boku, z vrchu, a vtedy doplo, že sú moje. Chytila som si ich, a už som s určitosťou vedela, že sú moje. No ako inak, bolo to celé nakrivo, Išlo mi to šikmo dole. Najdlhšie vlasy som mala nad lopatkami, no najkratšie asi 2 cm nad plecami. Keď som počula splachovať záchod, pobrala som sa domov. On vedel o tom, že sa pôjdem strihať, ale toto som nečakala ani v najhoršom sne. Teraz ich budem musieť mať asi 3 cm nad plecami. Čo mám robiť aby mi rástli rýchlejšie? Neodpisujem mu na správy, ani nedvíham keď mi volá, v škole na chodbe ho ignorujem. Mám sa na neho hnevať?
Ďakujem za všetky odpovede dopredu.

poradim38

ViktorkaVix Este raz hihihi......... jooj keby som mala tych 12 rokov, aj by mi dobre bolo..... vratit sa do davnych detskych cias ......... haha ..... a just ..... a ty mas kolko mojenko? Podla mena mi to pride ako meno rozpravkovej postavy ....... nic v zlom, ja to beriem tiez pozitivne .....

NaRovinu

Ty by si mal byť trestne stíhaný, za tvoje názory.
Dobre jej tu radia. Aspoň nebude môc urobiť niekomu dieťa. Takého priblblého otca by si nezaslúžili.

Pilcuk

To je chore, čo jej tu radíte, že ustrihnúť vtáka či kopnúť doňho a pod. Vlasy sú jedná vec, ale spôsobiť zranenia, aj s možnými trvalými následkami zas úplne iná...To by malo byť trestne stíhateľné..

NaRovinu

Či sa máš na ňho hnevať ? Nieee. Pekne ho vybozkávaj, pomohol ti predsa. Mala by si mu byť vďačná.

Mám pocit, že je to fake.

ViktorkaVix

to poradim: No akoze no offence, ale ty sa tiez nechovas jak dospela. V jednom prispevku pouzit xy krat hi hi hi, ha ha ha mi pride vhodne tak pre 12 rocne deti.

poradim38

Hahhaha , nezavidim ..... to je uz tvoj problem ze mas frajera ktory sa chova ako decko...... deticky vo vztahu....... hihi...... je to len tvoj problem, ja nevidim dovod a ani ti neviem odpovedat nato preco to urobil, asi len zo srandy, hihi, chcel byt napomocny aby si nemusela ist ku kadernikovi , haha.......

Linduska88 8

Kks toto keby spraví mne tak ho asi zabijem ... Ja som strašne hakliva na vlasy a keby mi ostriha vlasy hoc kto tak určite niečo spravím min.mu to tam všetko rozbijem

Iliosa

A povedal ti, preco to spravil? Chcel ti zle, alebo si myslel, ze ta prekvapi, kedze si nemohla ist ku kadernicke a bola si z toho nestastna? Kolko ma rokov?