Ja som už dlhší čas chcela zájsť ku kaderníkovi. No voľný termín mali iba na 12.6.2018. Mám, teda mala som vlasy dlhé pod lopatky, no boli u hrozne zničené, tak som si ich chcela dať ostrihať nad lopatky. možno si poviete, že som mladá, keď mám 17 rokov, no bola som doma u priateľa, pozerali sme film a ja som zaspala. Vlasy som mala rozpustené, no to mu asi nebránilo z ruky mi zobrať gumičku a dať mi ju do vlasov. Keď som sa zobudila, vedľa mňa ležali vlasy v gumičke. Bola som v šoku, obzerala si ich z boku, z vrchu, a vtedy doplo, že sú moje. Chytila som si ich, a už som s určitosťou vedela, že sú moje. No ako inak, bolo to celé nakrivo, Išlo mi to šikmo dole. Najdlhšie vlasy som mala nad lopatkami, no najkratšie asi 2 cm nad plecami. Keď som počula splachovať záchod, pobrala som sa domov. On vedel o tom, že sa pôjdem strihať, ale toto som nečakala ani v najhoršom sne. Teraz ich budem musieť mať asi 3 cm nad plecami. Čo mám robiť aby mi rástli rýchlejšie? Neodpisujem mu na správy, ani nedvíham keď mi volá, v škole na chodbe ho ignorujem. Mám sa na neho hnevať?
Ďakujem za všetky odpovede dopredu.
Priateľ ma ostríhal
neorzumiem, on ta akože sam od seba ostrihal keď si spala a totálne krivo? bez tvojho súhlasu? to koľko ma rokov? ako by sa mu páčilo keby mu ty vyholis hlavu na koleno alebo ostrihas obočie? príjemná predstava ze
To akoze z akeho dovodu ti toto spravil? Ja by som bola riadne nahnevana, keby ma niekto takto ostrihal!!