HPV(bradavice) povedat ci nepovedat

Príspevok v téme: HPV(bradavice) povedat ci nepovedat
Gretchen

Riesim povedzme moralnu otazku. uz tak tri mesiace bojujem s bradavicami ktore sa mi objavili okolo analneho otvoru. Chytila som ich od kolegu z prace, s ktorym som sa pred par mesiacmi vyspala. Viem, ze od ineho to byt nemohlo a ze on mal tych partneriek celkom dost. Teraz rozmyslam, ci mu to povedat, i ked nie sme v ziadnom kontake uz lebo ja vo firme uz nejaky cas nie som alebo sa na to vykaslat a sustredit sa len na seba. Je tu moznost ze o tom vedel alebo nevedel

Andulienka25

Ovecka a este nieco imunita sa da posilnit s liekmi beriem ich dodnes tak ako aj hiv pozitivny beru lieky na imunitu a tie lieky nue su placebo. A ked bemas o niecom sajnumtaj nekecaj sprostosti. U mna neboli iba oriznaky odstranene ale aj imunita sa dala do oiriadku. Kto si chce posilnit imunitu lieky ci doplnky bato urcene pomahaju

0vecka

hpvhpv imunita sa neda posilnit su to vyhodene peniaze, da sa zmenit zivotny styl ktory ma za nasledok lepsiu imunitu ale ziadnymi doplnkami sa imunita neda posilnit, ak vam da lekar nieco na posilnenie imunity tak je to v tom lepsom pripade placebo, v tom horsom ma z toho percenta... zase sa tu musim rozculovat nad tym co tu pisete ludia.

Aliss

Pokial viem, virusy prezivaju v nervovych gangliach a teda sa virus moze opakovane prejavovat. Reaktivuje sa pri znizenej imunite, ktoru moze vyvolat naozaj cokolvek. Ak je imunita dobra, virus sa nemusi prejavit aj niekolko rokov.

hpvhpv

tiez som to mala a to som mala staleho partnera... bohvie ako to je, ci ma podviedol, alebo sa mu to prejavilo az po urcitom case a nakazil ma, neviem dodnes... ja som bola pod plnou narkozou na odstraneni... hovorili mi, ze je to dost bolestive potom, ale ja som teda necitila ani ň, vazne ani naznak bolesti, co i len malej... ale nejake leptanie by som zavrhla, treba to riesit radikalne, aby T to odstranili do hlbky, mala by tam byt nejaka zona aj naokolo, co Ti daju prec a cim skor, nez sa Ti to rozrastie...

ale toto je ine ako genitalny herpes, tieto dve veci nie su to iste! a teda udajne, clovek to prenesie iba ked ma tie vyrastky... problem je ten, ze mozu byt malinke, ze o nich clovek nevie a mysli si, ze je ok...

potom uz zavisi od imunity cloveka, akos a s tym telo vysporiada... niekomu sa to svinstvo vracia stale dokola (co Ta nechcem strasit) a niekto ma na prvy sup pokoj...

a inak jediny sposob, ako sa tomu vyhnut je vobec nemat sex... co sa tyka prenosu na dieta, myslim, ze je to tak, ze tiez len ak mas vyrastky - pri porode sa dieta moze nakazit kontaktom s nimi dotykom...

kup si nejaky preparat z hlivy, co najsilnejsi na podporu imunity...

DRZIM TI MOC PALCE! DRZ SA! ;)

Andulienka25

Ovecka kondylomi mi odstranili laserom mala som liecbu na posilnenie imunytneho systemu a po pol r od op som uz bola cista. Je to moja skusenost nikdy sa to nevratilo a cysledky mam ok co este ku tomu dodat? Ked neveris tak tvoj problem

0vecka

Andulienka25 no EKL ktory sa tym zivy vravi ze to nikdy nezmizne... na wiki pisu ze neexistuje liecba ale imunitny system si s tym sam poradi na 90% do dvoch rokov.