Potrebujem vedieť váš názor

Príspevok v téme: Potrebujem vedieť váš názor
Suzii66

Ahojte, akurát som skončila strednú a ako to väčšinou býva vybavili sme chatu a šli sme na ozveny ako trieda.
Zatiaľ čo som bola na ozvenách môj priateľ robil byt a pozval si kamarátov avšak v ten večer stretol svoju bývalú na ulici a len tak ju pozval na byt k nemu. Boli tam jeho kamaráti a ona. Potom uňho aj spala a ked som sa to dozvedela tak som bola neskutočne nahnevaná . Aj ked ma ubezpečoval že sa nič nestalo.
Podľa mňa ked je niekto vo vzťahu šťastný tak nie je dôvod volať svoje bývalé na byty zatiaľ čo som ja bola preč!

Marmeladaa1234

No...mne sa stalo..raz to isté...jeho bývalá totiž to nemala kde prespať ...tak jej poskytol jej nocľah ale vraj v druhej izbe:-)..to bol začiatok konca u mňa,chodil,prosil,sľuboval,plakal aby som mu verila že nič nebolo všetko to pekné v tom momente zhaslo a to sa doprosoval ešte rok,nepohlo to somnou,never mu ani len kúsok.A keď máš trošku triezveho zmýšľania ,určite to nebolo náhodné stretnutie,bolo to pekné naplánované.Vedel že ideš preč a nie že kamarátov ale ju si plánoval doniesť domov a spraviť ,,párty s ňou".Ja s týmto mojim ex som skončila city sa zmenili vo mne na hnus aj po Tom všetkom ako prosil a plakal ,prerušila som s ním kontakt až raz náhodou sa objavil u mňa v práci náhodne,raz,druhý tretí krát (len pokecať)po roku už mal novú priateľku s tým že by chcel aby sme spolu niekam vybehli. Aj po dlhom otalani som pristúpila že môžme ako kamaráti ...(jeho aktuálna priateľka bola odcestovana)tak sme vybehli von,káva ,drink,jeden druhý,pokecali sme ,zasmiali sa,pospominali,postazovali jeden druhu ,na svoje polovičky ,sme si rozumeli ako nikdy predtým,,,,po dlhom večeri sme ešte s fľašou vína skončili u neho doma a tak som sa stranila že nikdy nič nebudem s ním mať,každý jeho pokus o dotyk som odmietala až nejak to prišlo samé a dokonca tri krát za celú noc a jemu pipali sms od nej ako ho miluje a myslí na neho....prišlo mi zle aj zo samej seba a jej ľúto ale zároveň som sa utvrdila v tom že som spravila najlepšie rozhodnutie v živote keď som mu nedokázala odpustiť nocľah jeho ex keď ja som bola snim...a utvrdila sa že zas a zas som mala pravdu a spravila to najlepšie pre seba,takže toľko moja skusenost ...a čo nasledovalo potom? S priateľkou pribúdali každý deň zamilované foto a mňa čakali návštevy v práci zas nečakané samozrejme s pozvaním von že by sme mohli ísť sadnúť ako naposledy že mu bolo fajn somnou a dráha ide preč,,,,povedala som si nikdy viac,to čo nechcem aby druhý robili mne nebudem ani ja.Karma nezabúda,karma si nás vždy počká,preto ako som si prečítala tvoj príbeh ako by som sa videla na niekoľko rokov do zadu na tvojom ale aj na jeho ex mieste.Moja rada never mu ani pol slova.a kamaráti sa fajn zabávajú na Tom ako spal s ex a teba moce,máj svoju hrdosť a pamätaj že náhodne ju na ulici nestretol akurát v deň keď si bola na dozvukoch.A každého chlapa to láka rozdať si to so svojou ex...už tých svojich ex poznám ,a vždy to tak bolo,len ja ich mám už prekuknutych.Raz sa nad tým zasmejes.Spravil to raz ,spraví to zas.Bud silná a nie naivná

prezyvhuhu

je jedno koľko mas rokov, toto by naštvalo každého, jednoducho sa to nerobí a NIE je to v poriadku. to mu mas teraz akože veriť že sa nic nestalo? na 90% stalo, veď tam boli sami

Zbytocnooost

Samozrejme ze sa podviedol. Jeho spiti kamarati odisli po vlastnych domov a jeho byvalka nemohla? Vyuzili to ze su sami a ...
Dievca, nestoji ti za to. Najdi si lepsieho a nikdy sa netrap kvoli chlapovi, tí ti za to nestoja ...

liberta

Myslím, že nepotrebuješ poznať názor odtiaľto ani nikoho iného. Potrebuješ sa vyrovnať s faktom, že ťa tvoj priateľ pravdepodobne podviedol. Potrebuješ čas a usmernenie, čo robiť, to však musíš rozhodnúť sama.

Suzii66

Vždy som mu dôverovala ale teraz to kleslo neskutočne na dol.
Jemu to prišlo ako úplne normálne zavolať si bývalú s ktorou sa nestretával dosť dlhú dobu.
Ale každému normálnemu človeku ktorý ľúbi a má oči pre toho jedného dopne že až tak úplne normálne to nie je!
Načo? Načo ju volal? Chcel si s ňou pokecať? Akurát ked som preč? To je na smiech!!

DankaFontanka

haha aj ja som bola raz "len byvala s ktorou sa kamarati moj expriatel" ...hadaj ako to skoncilo ... proste sme si neodolali a vyspali sa spolu ...a ked u nho aj spala ...tak by som si tym nebola dva krat ista ze sa to nestalo ...byvali nemozu byt kamarati ...to proste nejde

Preteba

Suzii66, myslím, že vzťah je o dôvere, pokiaľ dôveruješ priateľovi, nekaz si vzťah kvôli niekomu, o kom si počula hociaké reči. Keď ľúbi Teba, bývalú berie ako známu, bez citov. Zbytočné namýšľanie si scenárov vo vzťahu, nie je dobré. Máš svoju hodnotu, tak si ju drž:)