Ahojte, akurát som skončila strednú a ako to väčšinou býva vybavili sme chatu a šli sme na ozveny ako trieda.
Zatiaľ čo som bola na ozvenách môj priateľ robil byt a pozval si kamarátov avšak v ten večer stretol svoju bývalú na ulici a len tak ju pozval na byt k nemu. Boli tam jeho kamaráti a ona. Potom uňho aj spala a ked som sa to dozvedela tak som bola neskutočne nahnevaná . Aj ked ma ubezpečoval že sa nič nestalo.
Podľa mňa ked je niekto vo vzťahu šťastný tak nie je dôvod volať svoje bývalé na byty zatiaľ čo som ja bola preč!
Potrebujem vedieť váš názor
Suzi..potom je tvoj priatel riadny ko..t
Matthiol v 17 si tieto veci moze dovolit :D akoze spytat sa priamo dotycnej osoby nieco. Nie po nej zjapat, hulakat ci fyzicky napadat. Normalne sa opytat - ahoj, vraj si spala u toho mojho Dezidera, trosku ma to trapi, vysvetlila by si mi to prosim? Na tom nevidim nic zle. V jej veku sme sa dokazali normalne postavit k takym veciam celom a riesit z oci do oci vsetko. Teraz v 30tke by mi nenapadlo utekat za nejakou byvalkou
Kto je ta vestkyna? :) resp. Ta zena kua ktorej sia isla? Pomohlo ti to? Mna tiez serr, ze odbornici noc nevedia riesit neviem kde najst normalneho odbornika ktory mI pomoze. Kazdy len je to v hlave a to je cele.A asi na SK sa odbornici zenskou sexualitou nezaoberaju
Ja som si to sním vydiskutovala hneď ako mi to povedal žiaden krik ale komunikácia povedala som čo sa mi nepáči . Ale viem že v minulosti spolu spali a mňa hneď prepadne ako sa tam po ňom vešia aaaaaaa....
Neviem čo to je za ženskú a to ma znepokojuje ešte viac lebo keby som ju aspoň poznala tak viem čo od nej čakať ale čo som o nej počula tak nemám z toho dobrý pocit.
Je to taka zapklita situacia veru . Kazdopdne mne by sa to tiez nepacilo no poznam kopu ludi ktory so svojimi ex funguju uplne normalne ako s kazdym inym kamaratom . No ak sa ony nestretavali a zrazu ju zavolal na byt a este ostala aj spat tak ke to divne . No moj osobny nazor je ze by ti to asi len tak nepovedql keby sa nieco viac stane . Mozno sa ozrala tak ze ju nechceli nechat ist domov kto vie ..
Ja na tom zase nevidim nic zleho. Proste ju pozval k sebe ked tam bolo viac ludi a mozno nebola v stave ist domov tak prespala. Akoze nepride mi to nijako divne. Ak ju chcel podviest a neni podnuty na hlavu tak by to spravil asi nenapadnejsie, jedine ze by to tak dopadlo neplanovane.
Za mňa podobný názor a úplný súhlas s matthiola.
Blablab Ty si akcna zena, ale to by sa len zhovadila podla mna. Ziadne nabiehacky ako v kurniku nic take to je dama a s hentou nic nemat, lebo to bude sprostana urcite, pokial vedela, ze ma priatelku kam sa tam hrabala a este chrapat. Naco sa znizovat na takej hlupane uroven.
nestartuj po nom, nekric, bud dáma, pekne mu povedz ze sa ti to nepaci, lebo sa to nerobi s ucty k partnerovi a pokial to on vidi inak, tak prepac, ale to prekracuje tvoje hranice, nezelas si to a ked to nevezme tak mu mozes povedat teda nech si vyberie. proste nie s ochotna to prijat a to nie si ziadna stihacka, skratka sa to nerobi, neurobila by si to ani ty a nechces aby sa to dialo tebe.
No dobre nezatajoval, to je super a za to sa podakuj. Ale ako mu mozes teraz doverovat, ze s mnou nic nemal? Ja byt tebou, nabehnem za nou a spytam sa jej. Ci akoze nemohla ist drichmat domov ked byva tak blizko. To je prva vec. A druha, chcela by som vediet co spolu mali. Ak nieco mali....