Potrebujem vedieť váš názor

Príspevok v téme: Potrebujem vedieť váš názor
Suzii66

Ahojte, akurát som skončila strednú a ako to väčšinou býva vybavili sme chatu a šli sme na ozveny ako trieda.
Zatiaľ čo som bola na ozvenách môj priateľ robil byt a pozval si kamarátov avšak v ten večer stretol svoju bývalú na ulici a len tak ju pozval na byt k nemu. Boli tam jeho kamaráti a ona. Potom uňho aj spala a ked som sa to dozvedela tak som bola neskutočne nahnevaná . Aj ked ma ubezpečoval že sa nič nestalo.
Podľa mňa ked je niekto vo vzťahu šťastný tak nie je dôvod volať svoje bývalé na byty zatiaľ čo som ja bola preč!

matthiola

s UCTY k priatelke aj keby neviem aky dobry vztah s byvalou mal ,by si ju nevodil do bytu, nechodil s nou travit cas a neviem co este.

Suzii66

Čo sa týka toho zatajovania tak nezatajoval mi to. Stalo sa to tento víkend a ja som ho včera šla milo prekvapiť došla som z ozven že mu dám pusu a objímem ho a on ma takto sfackal slovami že uňho spala.
A irónia na tom všetko je tá že býva asi 4 bytovky vedľa.
Je mi z toho zle, a tiež neverím že Len tak ostala uňho spať ale myslím si že aj ked sa jej opýtam tak mi určite nepovie pravdu. :/

Confess

Si hrozne naivna. Ty si fakt myslis ze tam len tak ostala spat? Len tak? Dnes uz nie je nič len tak. Na 80%ta podviedol, pripil si, zabudol uvazovat a skocil po nej.. stalo sa mi presne to isté a dozvedela som sa to az o niekolko mesiacov. Smutne, no nakopat ho do určitej časti tela stálo za to :)

Blablab

Je to hnusne. V prvom rade mal zavolat a povedat ze u vas bude spat. A ked nie zavolat este v ten den, tak aspon na druhy den ti to vsetko vysvetlit. Ak clovek zatajuje, ma nieco za usami. Keby o nic neslo, da ti vediet dopredu alebo velmi rychlo ti to vysvetli. Pekne krasne chod za nou a spytaj sa co to malo znamenat, ze ci ju hanba nefackuje a ze co sa tam udialo.

snailovnik

je to svinstvo. to sa nerobi si myslim aj keby aky dobri kamarati ostali po rozchode. navyse ju nahodne stretne zrovna ked ti spis niekde inde..

Suzii66

Povedal že uňho spali aj ostatný ale ona ostala až úplne do rána.
A stretla som jeho kamaráta tak povedal že spal uňho ale odišiel skôr takže v tomto asi neklamal.

Blablab

Predpokladam, ze nikto iny na byte neostal spat, len ona, ze? A predpokladam, ze on ti o tom nepovedal, ale ze ti to bohvie kto povedal, ze?