Nebaví ma môj život

Príspevok v téme: Nebaví ma môj život
mylifesucks

Áno, je to tak. Nebaví ma. Mám 20 rokov, narodená v tomto zapadákove - Slovensko, vyhodená zo SOU, nepriebojná povaha, sociálna fóbia, depresie, o ničom koníčky, žiadny cieľ, žiadna budúcnosť, príšerný vzhľad, žiadna fyzická sila a neschopnosť pracovať. Takýto život žiť nechcem.

Práve rozmýšľam nad tým, ako dobre by som sa mala, keby som sa narodila v USA. Hovorila by som najdôležitejším jazykom, mala by som úplne iné záľuby, mala by som ciele, vysnívanú profesiu a určite by som bola šťastná, pretože by som sa venovala tomu, čo by som chcela.

Lenže nie, musela som sa narodiť do Európy. Tým pádom sny, ktoré mám sa dosiahnuť nedajú. Trpím, lebo som nešťastná. Ja svoj život nežijem, ale prežívam. Najhoršie na tom je, že prežívať budem až do smrti, pretože robím to, čo nechcem. To, čo robiť chcem, sa dosiahnuť nedá.

Modlím sa, aby môj život čo najskôr skončil. Nemám tu čo robiť.

Patrik38

Ozaj si myslis ze keby sa narodis v USA mala by si sa lepsie ? Urcite je USA zem vacsich moznosti ? Myslim si ze chyba je v tebe a nie v tom ze zijes na slovensku ( v europe ) mas tu rovnake moznosti . Ak by si chcela dobru pracu - karieru v USA musela by si sa vzdelavat . Tu na slovensku ta vyhodili zo skoly . O com teda tocis ??? Nemas ani strednu co chces robit ? Vo by si v USA robila bez skoly ? Mas trosku mylnu predstavu o zivote ... bud mas vzdelanie a nie oen na papieri a uplatnis sa alebo makat a postupne sa vypracovat .. a je jedno ci si v USA v UK alebo v Europe .. vsade moes mat dokonalu pracu a rozpravkovy prijem . Alebo vymysli nieco vlastne a pracuj sama pre seba ..

Trolo

Hej narodila by si sa v Detroite ako černoška niekde v ghete, celý život by si zažívala rasové utláčanie, väčšina američanov žije z výplaty do výplaty v dlhoch a v Detroite by si si ani prácu nenašla tak by si zjavne robila sociálnu pracovníčku na ulici.
Určite by si si v hlave hovorila, že ako dobre, že si sa narodila v USA, že si plníš sny keď fajčíš stroskotancov v Detroite.

Mohla si mať pekný život len si ho sama pekne zťahšuješ takže gratulujem ti, očividne ho nemáš dostatočne ťažký. :D

Sanem

Ak je pre teba Slovensko taký zapadákov tak prečo sa neodsťahuješ? Si dospelá, nikto ti v tom nemôže brániť. Ak máš o ničom koníčky, prečo sa nezačneš venovať tým, ktoré pre teba nie sú o ničom? Ktoré by ťa bavili? Je od teba naivné si myslieť, že keby si sa narodila v USA mala by si dokonalý život. Myslíš si, že tam nepriebojným ľuďom padajú pečené holuby rovno do úst? No asi je na čase pozerať menej amerických filmov...Skús si odpovedať na tieto otázky...A porozmýšľaj, prečo by si mala mať inde úplne iné záľuby, ciele atď a tu ich nemáš..nezabúdaj, že VŠADE kam pôjdeš, si so sebou berieš SEBA. Seba so svojou povahou, koníčkami, cieľmi atď. Nenapísala si, že si chorá, prečo potom nie si schopná pracovať? Človeku môže brániť v pracovaní choroba, všetko ostatné je len lenivosť. Začni na sebe pracovať a potom sa začnú ukazovať výsledky. Nič sa nedeje z ničoho nič.

Inbetweener

Prepáč, ale to s tými USA a Európou je strašná sprostosť, čo si napísala. Vieš čo by za to dali (stá)milióny ľudí, aby sa narodili aspoň na Slovensku? Používaš to len ako výhovorku sama pred sebou. Píšeš, že tvoje sny sa dosiahnuť nedajú, ako keby to bolo zapríčinením niekoho iného, vôbec nespomínaš, že by si sa o to vôbec nejako snažila sama. A aké tie sny vlastne sú? Takéto bedákanie ti nepomôže, snaž sa aktívne zmeniť to, čo sa zmeniť dá, napr. nauč sa anglicky, popracuj na svojom vzhľade, športuj a sebavedomie a chuť do života budú u teba rásť s každým úspechom. Len nesmieš čakať, že sa ti to nejako stane samo, musíš proste zamakať.

Narovinu

Keď by si bola v USA bola by si ešte väčší lúzer ako tu.Len sa vyhovárať na podmienky to je najjednoduhšie.V amerike by si sa narodila v chudobnej štvrti vychovávala by ta ulica a zase by si sa vyhovárala že nwmáš podmienky.Keby si sa narodila bohá%om zase by si bola lenivá o ničby si sa nemusela snažť podľahla by si bulvaru drogam a zase by si sa vyhovárala na podmienky.