Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco sa zeny vyhrazaju?

Príspevok v téme: Preco sa zeny vyhrazaju?
Orosz45

S manzelkou sme 20 rokov. Poslednych zhruba 10 si nerozumieme, lebo ja to vnimam tak, ze sa az prilis moc zmenila. Postupila na veducu funkciu a odvtedy sa ku mne sprava ako general. Velmi jej stuplo sebavedomie, co nie je zle, ale odvtedy si neprizna chybu ak nieco urobi, vyhovara sa a nerobi jej problem klamat, aj ked jej dokazem predostriet nieco, co dokazuje opak. Viackrat sme sa bavili o tom, co mi vadi, ale nepocuvala ma a nesnazila sa s tym nieco urobit. (Inak tak ako ja ju vnima viac ludi a aj mi povedali, ze im klame do oci - skratka velka neomylna sefka). Odcudzili sme sa a ja som si pred rokom zacal s kolegynou, ktoru poznam uz 5 rokov a hned od zaciatku sme si padli do oka, len obaja sme nechceli ist bezhlavo do niecoho vaznejsieho. Manzelke som viackrat povedal, ze ak sa nezmeni, tak si budem hladat niekoho ineho, naco mi vzdy arogantne a velmi tvrdo povedala, ze v tom pripade mi vyhodi veci a okamzite to so mnou skonci. Ratal som, ze to dodrzi, lenze ked som jej povedal, ze som si nasiel niekoho ineho, tak uplne onemela, zrazu je mila, nezna, pozorna, nehada sa, uzna si chybu - skratka opak tej tvrdej zeny na ktoru sa hrala. Je taka, ako ked som si ju bral. Ja som teraz z toho hotovy, ze preco to takto daleko muselo zajst. Kebyze je takato stale, tak sa nic nemuselo stat. Ja sa samozrejme nechcem zachovat ako svina voci tej kolegyni a okrem toho som sa do nej uprimne zamiloval, len nechapem ako sa zeny mozu takto chovat, ze najprv su hrdinky, hraju sa na nieco co nie su a zrazu sa dobreze neplazia pred vami na kolenach. Preco to robia?

prezyvka123

Žeby to poľahky spravil aj jej? Však mu to trvalo 10 rokov sa pohnúť, to si nemyslím, že bolo poľahky...

Aliss

Orozs ci ako sa to "volas" :D Urobil si niekolko chyb. Zacal si byvat s inou zenou, hoci nie si este rozvedeny. Co to hovori o zene, ktora prijme muza, ktory nema porieseny vztah? No asi vela sebalasky nepobrala a je tak zamilovana, ze si neuvedomuje co robi :) A co to svedci o tebe voci tvojej novej partnerke? Ze to polahky mozes urobit aj jej. Bude daky problem, roky budes cusat a potom si najdes inu. A bez toho, aby si vztah najprv ukoncil aj papierovo, sa odstahujes. Ty to mas mozno v sebe poriesene, ale rozhodne sa patri najprv rozviest az potom budovat novy vztah. Na druhej strane, zeny ako tvoja manzelka su priserne a ked som svedkom ich spravania, mam chut im jednu vrazit namiesto manzela :D Neospravedlnujem ju. To urcite nie. Ale svoj podiel viny mas na tom tiez. A mohol si sa zachovat ferovo ako k svojej zene, tak aj k novej partnerke. A nezacinat nic nove, kym to stare nie je riadne vyriesene pi vsetkych strankach :)

snailovnik

tak je dolezite aby si clovek hladel aj na svoje stastie. trpel si to s nou dlho, aj si jej to najavo daval. brala tvoje stazovacky na lahku vahu, teraz uz je asi neskoro pre nu plasit

Orosz45

No takze uz tyzden byvam s priatelkou, je nam spolu velmi fajn, ale jasne, ze je to len velmi kratka doba, ale citim v dusi strasnu ulavu.
Manzelka robi peklo, vyvolava, place. Hned som aj zacal riesit rozvod a ona, ze sa nechce rozviest, ze nech sa k nej vratim. Ze nech jej dam sancu... Ked jej pripomeniem, ze sa vyhrazala, ze ak ju podvediem, je koniec a vyhodi ma, tak na to mlci a nic nehovori.
Skoda, ze sa o toto nesnazila, kym nebolo neskoro.

dDee1

Ženy možno nadávajú (a častokrát oprávnene), ale žeby sa vyhrážali? Vy ste niekedy počuli niekto/rá, aby sa ten slabší "vo vzťahu" vyhrážal? Ja teda nie.
Dobré je zamyslieť sa nad sexuálnym založením mužov a žien - je totiž úplne rozdielne. Mužská sexualita je úplne iná ako ženská sexualita !!!
A vôbec - muži to sú deti vo veľkom vydaní. (Potrebujú svoj piesoček a svoje hračky.) Všeobecne. (Nájdu sa aj výnimky, ale väčšinou sa nimi AŽ stávajú - tými výnimkami !
A ženy? Však ženy sú nositeľkami života - ženy sú pre deti - malé aj veľké.
Muži nadávajú na ženy, že sú márnivé a zaoberajú sa sprostosťami. Ale oni robia to isté, vyšívajú a štrikujú s vŕtačkami, šróbovákmi... v ruke... Ibaže muži robia na rozdiel od žien nesmierne dôležité práce a úlohou žien je robiť im full servis "s výhodami", lepšie povedané s povinnosťami celý život.

Orosz45

Filip zijem - necitim potrebu reagovat a okrem toho si aj balim veci - tento vikend sa stahujem od manzelky prec.
Asi najlepsie to vysvetlila Ovecka, ze zeny sa vyhrazaju, ale nemyslia to az tak radikalne - skoda, dost som sa na to spoliehal, ze nebude robit sceny opacnym smerom, ako to slubovala.
Zeny fakt nevedia povedat normalne, ako veci citia a cakaju, ze to vyciti chlap, hoci my uplne inak rozmyslame. Zeny jednajte s vasimi chlapmi uplne priamo a necakajte, ze sa nieco dovtipia - nie sme na to stavani...

elektromobil

Hugo - ale práveže, mnohí muži zpoznajú pravú milujúcu ženu až ako milenku. Tú prvú si najčastejšie berú ako ešte neskúsení životom vo veku cca 23 až 28 rokov a pre slepú zamilovanosť a časom sa tá ich prvá manželka prejaví najprv ako mladé milujúce žieňa ktoré vie o živote tiež hov*o. Až časom tieto ženské po niekoľkoročnom manželstve sa zmenia na potvory... zákerné, falošné, vypočítavé, prefíkané potvory ktoré svojho manžela často len využívajú vo svoj prospech.
Autor témy - neviem ale to ako opisuješ svoju manželku mi pripomína moju terajšiu kolegyňu z práce :D Ten opis čisto sedí na ňu :D Akoby jej z oka vypadla... až som sa zľakol :D
Z ktorého mesta že si? ;)

hugo55

byt tebou s tou kolegyňou sa neviazem- poznáš to porekadlo ,,pekne vtackovi spievaju, keď ho lapajú,, ?? taketo ženy čo vedia že ma muž vztah s inou sú väčšinou hlúpe a snažia sa uloviť chlapa za každú cenu, lebo im príde vtedy atraktívny, na 100% sa neprejavia lebo chcú dosiahnuť ich rozchod, milenky iba vyžívajú bonusy- nezáväzne si užívajú ale nikomu nemusia prať, variť, žehliť a ani s ním byvat, ale keď dosiahnu čo chcú a začnú s takým chlapom byvat, začnú byt panovacnejsie, ziarlivejsie a neprijemnejsie, prečo?- lebo samy dobre vedia že sa tento chlap nechal zlakat, tak prečo by to neurobil aj im?? a vtedy chlapi pochopia, aku bývalú manželku mali pri sebe a o čo prišli a ako veľmi im ublížili, ale príliš neskoro

0vecka

Zeny sa nevyhrazaju. Zeny len nehovoria co sa stane ale ako sa citia. Ak zena povie ze ak by si ju podviedol tak je to okamzite koniec, znamena to ze ak by si ju podviedol tak by jej to vadilo.
Ked to povie chlap tak je tam vecsia sanca ze to urobi.