S manzelkou sme 20 rokov. Poslednych zhruba 10 si nerozumieme, lebo ja to vnimam tak, ze sa az prilis moc zmenila. Postupila na veducu funkciu a odvtedy sa ku mne sprava ako general. Velmi jej stuplo sebavedomie, co nie je zle, ale odvtedy si neprizna chybu ak nieco urobi, vyhovara sa a nerobi jej problem klamat, aj ked jej dokazem predostriet nieco, co dokazuje opak. Viackrat sme sa bavili o tom, co mi vadi, ale nepocuvala ma a nesnazila sa s tym nieco urobit. (Inak tak ako ja ju vnima viac ludi a aj mi povedali, ze im klame do oci - skratka velka neomylna sefka). Odcudzili sme sa a ja som si pred rokom zacal s kolegynou, ktoru poznam uz 5 rokov a hned od zaciatku sme si padli do oka, len obaja sme nechceli ist bezhlavo do niecoho vaznejsieho. Manzelke som viackrat povedal, ze ak sa nezmeni, tak si budem hladat niekoho ineho, naco mi vzdy arogantne a velmi tvrdo povedala, ze v tom pripade mi vyhodi veci a okamzite to so mnou skonci. Ratal som, ze to dodrzi, lenze ked som jej povedal, ze som si nasiel niekoho ineho, tak uplne onemela, zrazu je mila, nezna, pozorna, nehada sa, uzna si chybu - skratka opak tej tvrdej zeny na ktoru sa hrala. Je taka, ako ked som si ju bral. Ja som teraz z toho hotovy, ze preco to takto daleko muselo zajst. Kebyze je takato stale, tak sa nic nemuselo stat. Ja sa samozrejme nechcem zachovat ako svina voci tej kolegyni a okrem toho som sa do nej uprimne zamiloval, len nechapem ako sa zeny mozu takto chovat, ze najprv su hrdinky, hraju sa na nieco co nie su a zrazu sa dobreze neplazia pred vami na kolenach. Preco to robia?
Preco sa zeny vyhrazaju?
No len, aby si nedopadol s tou kolegynou este horsie a nebola vacsia furia, lebo byt zena, zit s muzom, znasat jeho nalady a podvadzanie je ine, ako byt milenka, ktora si uziva, len vyhody. Mozno si ty taka osobnost, ktora kazdu zenu pri tebe zmeni na furiu.
tvoja zena musela uz pred svadbou mat taku povahu ale ty si to pre slepu zamilovanost nevidel. Urcite uz vtedy bola zdutou furiou co sekiruje kazdeho tekze sa nevyhovaraj. Doteraz si jej to toleroval ale teraz len hladas dvod preco mat milenecky vztah s kolegynkou ze je tak?
Hladas ospravedlnenie za svoj ulet milenecky.
Takze bud daj kolegyni pokoj alebo sa rozved,
...nemozes sediet na dvoch stolickach a raz bezat za kolegynkou a ked sa tvoja furia manzelska stiahne, tak za nou spat.
Nemusis nic lutovat. Vyhodu to ma, ze si lepsie spoznal kolegynu, aj manzelku a ta situacia odhalila jej pravu tvar. Ze si ta nevazila a spravala sa k tebe povysenecky, k comu by sa velmi pravdepodobne vratila. keby si sa s tou kolegynou rozisiel. Manzelke treba vysvetlit, ze kazdy ma pravo byt stastny, aj ty. Bud to pochopi, alebo nie.
Mám pocit, že na tomto fóre hľadáš skôr rozhrešenie a zároveň odobrenie tvojho starnúceho adrenalínovo - testosteronického pocitu ku kolegyni, než skutočne otázka znela. Ale si svojprávny, takže rozhodnúď sa musíš sám.
preco to takto daleko muselo zajst?? lebo si jej spravanie 10 (desat!) rokov toleroval. ak sa neda po dobrom, slusne, rozhovorom, mal si prejst k cinom. lebo ona si myslela (pravom), ze len tliachas do vetra a to co hovoris nikdy neurobis.
CO je ferove na tom, ze namiesto rozvodu a riesenia manzelstva, pleties hlavu druhej zenskej a teraz je ti luto manzelky, lebo seka dobrotu amilenky tiez lebo ju lubis. ty si bol makky rozviest sa a manzelka mala roky dokaz, ze ty aj tak nic neurobis. padla kosa na kamen.
preco si ty najprv neriesil rozvod/odchod od manzelky? naozaj to nemuselo tak daleko zajst, keby si to manzelke netoleroval a odisiel od nej skor (namiesto hladania milenky. to uzlen je riesenie)
nielen zeny, aj muzi casto nepocuvaju alebo neprikladaju velky vyznam slovam az ked padnu na stol rozvodove papiere sa zbadaju. no to uz byva neskoro. myslim si ze rovnako tvoja manzelka, brala to ako stazovanie ale nic viac. myslela si ze sa len plano stazujes ale k cinom sa neodhodlas. a teda podcenila situaciu.
Liberty - ja som napisal ako sa zachovam, citaj co som napisal. Podla mna najviac ferovo ako sa da v tejto situacii. Nezlomim srdce zeny do ktorej som sa zamiloval. Otazka je skor na to, ze preco sa manzelka zachovala tak, ako sa zachovala. Snazil som sa to riesit a nedala si povedat a ked vidi, ze sa splni co som jej vravel, tak az teraz si uvedomuje dosledky. Preco si to neuvedomila skor, ked som nam chcel dat sancu? Preco ste zeny take hrdinky a potom ste zrazu take zlomene?
Nie je správna otázka, prečo sa ženy vyhrážajú. Správna otázka je, ako sa ty zachováš.
Kedze som v tvojom veku,hoc dlchsie zenaty. Poznam to dobre.
Ale aj ja si myslim ze ta poslusnost z nej vyprcha rychlo ked zisti ine moznosti ako ta drezurovat.
Jasne uvedomila si,ze ta moze stratit, ze v jej veku ostat sama je nie moc velka vyhra, apod.
Bude na teba zla vyhovori sa na prechod na hormony. Ty jej uveris a si v tom nazad. To bol len priklad.
Len ty si kolegynku nechaj, bude to tvoja poistka. Ak je rozumna,ze ti nebude zasahovat do zivota. Uz jej pritomnost v tvojej blizskosti,v hlave tvojej zeny,bude to co bude tvoju zenu nutit sa krotit. To si myslim ja.
Inac tie vybuchy poznam dobre,no ja vybuchnem horsie. A vtedy sa ta moja radsej stiahne.
Orozs
ženy sú dokonalé herečky a falošnice, česť výnimkám,
tie falošné nosia na tvárach masky najmä keď niečo chcú vedia dokonalé hrať žeby získali v hollywoode oskara.
A určite na teba hrala milú ešte keď ste boli slobodní a čakala až si ju vezmeš za ženu. A po svadbe začala ukazovať pravú tvár. Sú to mrchy ale ako píšem česť výnimkám ale tých je ako šafránu.
Tá tvoja je generál ako píšeš ktorá si našla vojáčka a toho sekíruje, a keď si k tomu dáš karierný postup sebavedomie ide prudko nahor.
Nedaj si od nej skákať po hlave, vyhrážala sa ti lebo si myslela že z tvojej strany sú to len prázdne nereálne slová.
Až keď zistila že ťa naozaj stratí tak začala hrať poslušného psíka. Ale neboj toto nebude natrvalo, keď si bude istá že zostaneš opäť ukáže pravú tvár mrchy.
Na záver si nedovolím taký vtip..
Stoja dve baby pred radnicou, z ktorej práve vychádza zosobašený pár a jedna hovorí druhej:
...."tá nevesta je akási vychudnutá...isto sa nabehala kým ho dostala"...
a druhá nato:
..."a ženích má nejaké oči prižmúrené"....
prvá nato:
...."veď ony sa mu po svadbe otvoria"...
:DDD