Ahojte. Mam 15 rokov a vzdy ked zaspávam alebo sa skoro zobudím, počujem hlasy. Jednoducho vždy v tichu ked sa s nikým nerozpravam ani nikoho nepočujem rozprávať sa. Počujem iba hrubé, asi mužské hlasy ktoré čosi hovoria, zrejme v Slovenčine. Vždy su take zahmlene neviem co hovoria... Len je to strasne nepríjemné pretože ten zvuk graduje ako ked niekto stale dava viac a viac nahlas radio.... Nenávidím to a niekoľko krát som skončila na zemi schulena držiac si uši..... Bojím sa to povedat mame lebo by ma asi poslala na psychiatriu.. Co si o tom myslite?
Hlasy v hlave
GOING - No such thing as psychic powers.
GOING - Ak máte nejaké nadprirodzené schopnosti prihláste sa do "paranormálni výzvy":
www.falesni-hraci.cz
môžete získať 3 373 333 Kč.
Označujete sa za hypnoterapeuta. Preto ma zaujíma aké máte vzdelanie a certifikát ?
A čo vedecké štúdie ?
Uvedený v predchádzajúcom mojom príspevku bol primár psychitrickej liečebne vo Veľkom Záluží pri Nitre
a je autorom uvedenej knihy a sám metódy
vysoko úspečne aplikujem.
Popieranie doleuvedeného sa môže pokladať za nevedecké,
existujú zhmotnené dôkazy o existencii mimozmyslového vnímania.
Forma aplikovaných intervencií je neobvyklá preto si ju dovolím z vedeckého hľadiska priblížiť.
Človek má päť zmyslov pri ktorých informácie vyhodnocuje pomocou receptorov.
Pokiaľ na vyhodnotenie informácií človek nevyužíva receptory ide o mimozmyslové vnímanie (ESP).
Pomocou mimozmyslového vnímania vie človek s danosťami vyhodnocovať informácie a prostredníctvom psychokinézy (PK) ovplyvňovať hmotné aj nehmotné deje (napríklad na uzdravovanie človeka).
Vo svete sa mimozmyslové vnímanie využíva napríklad na technickú diagnostiku
jadrových reaktorov (p. Lazarev, parapsychológ, Rusko) a iných technických zariadení.
Existujú vedecké štúdie kde pri kvantitatívnych pokusoch skupina ľudí ovplyvňovala
deje (psychokinéza PK) a štatisticky sa to darilo na viac ako 64%.
Pri kvalitatívnych pokusoch pri sledovaných jednotlivcoch s rozvinutým mimozmyslovým vnímaním sa výsledky sledovaných činností na ktoré boli vycvičení
boli takmer 100%-tné.
V staroveku pokladal človek za paranormálny jav: blesk, otáčanie zemegule, zatmenie slnka, mesiaca, infekčné choroby a iné.
Všetky horeuvedené javy boli v staroveku každým človekom rôzne vnímané. Boli závislé hlavne od VIERI človeka v niečo a tiež od ÚROVNE človeka. Uvedené javy objavené v stredoveku sa neskôr stali faktickou pravdou (boli vedecky podložené) aj pre všetkých ľudí na RÔZNYCH ÚROVNIACH a bez VIERI v niečo .
Uvedené javy bolo prirodzene umožnené zhmotniť a obhájiť iba ľuďom na VYŠŠÍCH ÚROVNIACH s VIEROU v niečo.
Všetky formy aplikácií intervencií takmer so 100%-tnou presnosťou definuje vedná disciplína parapsychológia ako bude ďalej uvedené(***).
Popieranie doleuvedeného možno pokladať za nevedecké:
Vedecký výklad, Prof. Hýzl:
Parapsychológia – sa zaoberá psychickými javmi, prekračujúcimi hranice každodenných skúseností aj obecne známych prírodných zákonov, ktoré pútali už v staroveku záujem a podnecovali pozornosť veľa ľudí. Moderná veda rozoznáva v pravom slova zmysle dva psychické javy: mimozmyslové vnímanie (ESP - z anglického slova Extra-Senzory-Perception) a psychokineziu (PK).
Parapsychológia – veda zaoberajúca sa výskumom uvedených javov-dospela k zisteniu, že za určitých okolností, obyčajne spojených s mimoriadnymi stavmi mysle a vedomia, človek môže zachytiť informácie o okolitom svete aj mimo rámec svojich piatich fyzických zmyslov (=ESP). K opačnému prejavu týchto javov dochádza vtedy, keď za určitých výnimočných okolností človek môže naopak priamo –akoby “silou myšlienky“ ovplyvniť deje v okolitom svete (PK).
(***)Tieto javy sa vyznačujú neobvyklými vlastnosťami:
1) ich účinok sa nedá odtieniť (zrušiť) pôsobením hmotných prekážok (tienidiel)
2) nie sú ovplyvnené vzdialenosťou v priestore (v kontraste s fyzikálnym pôsobením, ktoré slabne so štvorcom vzdialenosti)
3) môžu prekonať bariéru času , tj. pôsobiť aj do “ iného času“, do minulosti alebo do budúcnosti ( v kontraste s fyzikálnym pôsobením, ku ktorému dochádza – ak si odmyslíme zdržanie v dôsledku konečnej rýchlosti šírenia účinku - výlučne v súčasnosti). Je teda zjavné, že psychické javy nezávisia na bežných zákonoch fyzikálnej interakcie, ale skôr na zákonitostiach parapsychologického diania.
Pri mimozmyslovom vnímaní(ESP) v prítomnosti obvykle rozlišujeme:
1) jasnovidectvo (= vnímanie objektívnych udalostí okolitého sveta)
2) telepatiu (= priame vnímanie subjektívnych prežitkov inej osoby)
Obecne môžeme tieto javy definovať tak, že ak ide o mimozmyslové vnímanie=ESP do minulosti,
hovoríme o retroskopii alebo retrokognícii a ak ide o ESP do budúcnosti hovoríme o proskopii alebo prekognicii. V skutočnosti ide o rovnakú schopnosť a nie dve. Rozlišovanie medzi telepatiou a jasnovidectvom má skôr historické príčiny.
Mimozmyslový prenos myšlienok podľa poznatkov parapsychológie nie je elektromagnetickej povahy lebo neživé predmety a udalosti nevyžarujú elektromagnetické signály ako to robí živý mozog. Zdarené prejavy jasnovidectva boli potom ( mylne) vysvetľované buď ako telepatické odčítavanie informácií z vedomia (alebo podvedomia či pamäti) iného živého človeka, ktorý to vie, alebo ako odčítavanie informácií z vedomia inej osoby cez Boha, inej kozmickej inteligencie, správa duchov, anjelov, démonov, prípadne s použitím „akášickej kroniky“ predpokladaného celosvetového zásobníka informácií o všetkom, čo sa kedy vo svete odohralo, akejsi kozmickej pamäti.
--------------------------------------------------------------
Rozšírený výklad pre katolíkov:
Kresťanský pohľad na človeka: človek má telo, dušu a srdce.
(preto posledné tri riadky výkladu parapsychológie môžu byť v rozpore s vedeckým výkladom)
Žikla
lek.ing.,parapsychológ,
psychotronik, hypnoterapeut
GOING - Neexistujú žiadne psychotronické schopnosti. Buď klameš alebo trpíš bludmi.
Takýmto šarlatánom by som ani cent nedala. Nechápem, ako im môže niekto veriť.
Mal som prípad keď som 15 ročnému chlapcovi vyprevádzal démonov z hlavy, lebo nefungovala diaľková psychická liečba.
Pri pôrode chlapec 7 minút nedýchal a keď mal 15 rokov bol mentálne na úrovni 5-7 ročného chlapca.
Po exekúcii démonov a mentálnej - psychickej liečbe na diaľku
prestal počuť hlasy a kričať zo sna a mentálne sa do 3 mesiacov vyliečil. Teraz chodí riadne na učňovku. Pred liečbou navštevoval 9 ročnú špeciálnu školu.
Teraz som mal podobný prípad pri liečbe 4 ročného autistu
kde som ich vyprevádzal z hlavy 8. Preto ho blokovali v mojej liečbe.
Matka po 3 týždňoch od začiatku mojej liečby potvrdila stabilizáciu a normalizáciu a napredovanie syna .
Pri pochybnostiach jestvujúcich dejov si dovolím dať do pozornosti knihu profesionála:
Choroby z nenávisti (kliatby, urieknutia, porobenia)
MUDr. T. Rosinský,Csc.
Žikla
lek. ing.,parapsychológ,
psychotronik, hypnoterapeut
ped - Nádherne kreslíš. Ako umelec.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Janko to je prekrasne :-D