Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hlasy v hlave

Príspevok v téme: Hlasy v hlave
Nymeria

Ahojte. Mam 15 rokov a vzdy ked zaspávam alebo sa skoro zobudím, počujem hlasy. Jednoducho vždy v tichu ked sa s nikým nerozpravam ani nikoho nepočujem rozprávať sa. Počujem iba hrubé, asi mužské hlasy ktoré čosi hovoria, zrejme v Slovenčine. Vždy su take zahmlene neviem co hovoria... Len je to strasne nepríjemné pretože ten zvuk graduje ako ked niekto stale dava viac a viac nahlas radio.... Nenávidím to a niekoľko krát som skončila na zemi schulena držiac si uši..... Bojím sa to povedat mame lebo by ma asi poslala na psychiatriu.. Co si o tom myslite?

ped

Keď človek tak nad tým všetkým porozmýšľa a zistí, že má štyri babky, tak nemôže byť ani nešťastný, ale ani hladný!

GJL

FaitHealer,sa priprav ze ked budes chciet niekedy vysadiť Alventu ta aj drbne z tych abstakov ktore ten liek sposobuje.Je to najhoršie AD ktore existuje.

GJL

Niekomu to mozno docasne zaberie.Ale su to sracky,a,totalne návykové.Len to cloveka utlmuje aby prespal celý deň.Brala som aj brintelix a tem ma len uspaval.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

GJL

Praveze treba ist s tymto na psychiatriu treba vhodnu liecbu nasadiť.To nie je ziadna hanba chodit k psychiatrovi.Ja mam tiez psychicke problémy,trpim depresiami a chodim každý mesiac na kontrolu.