Ahojte. Mam 15 rokov a vzdy ked zaspávam alebo sa skoro zobudím, počujem hlasy. Jednoducho vždy v tichu ked sa s nikým nerozpravam ani nikoho nepočujem rozprávať sa. Počujem iba hrubé, asi mužské hlasy ktoré čosi hovoria, zrejme v Slovenčine. Vždy su take zahmlene neviem co hovoria... Len je to strasne nepríjemné pretože ten zvuk graduje ako ked niekto stale dava viac a viac nahlas radio.... Nenávidím to a niekoľko krát som skončila na zemi schulena držiac si uši..... Bojím sa to povedat mame lebo by ma asi poslala na psychiatriu.. Co si o tom myslite?
Hlasy v hlave
:-D
Keď človek tak nad tým všetkým porozmýšľa a zistí, že má štyri babky, tak nemôže byť ani nešťastný, ale ani hladný!
FaitHealer,sa priprav ze ked budes chciet niekedy vysadiť Alventu ta aj drbne z tych abstakov ktore ten liek sposobuje.Je to najhoršie AD ktore existuje.
Niekomu to mozno docasne zaberie.Ale su to sracky,a,totalne návykové.Len to cloveka utlmuje aby prespal celý deň.Brala som aj brintelix a tem ma len uspaval.
AD su sracky predpisovane sarlatanmi pre biznis. Rovno si pichaj heroin.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Praveze treba ist s tymto na psychiatriu treba vhodnu liecbu nasadiť.To nie je ziadna hanba chodit k psychiatrovi.Ja mam tiez psychicke problémy,trpim depresiami a chodim každý mesiac na kontrolu.