Muz introvert-je to typicke spravanie?

Príspevok v téme: Muz introvert-je to typicke spravanie?
uwerere

Ahojte.Stretavam sa s jednym muzom (36r), je introvert.Je mi s nim velmi dobre a prijemne,vzdy sme spolu aj niekolko hodin.
Je pravda,ze vacinou len ja rozpravam,som asi aj dost hlucnejsia,stale sa smejem. Ale on tvrdi,ze je mu so mnou velmi dobre a prijemmne,chce sa so mnou stretavat stale. Len citim taky rozpor medzi jeho pisanim a skutkami. On mi pise tak vrucne a vela.Cez sms a maily sa mi vyznava,co ku mne citi-napise mi,ako mi posiela bozky,ako ma objima,co citi,ako stale na mna mysli,ako sa velmi tesi na nase stretnutie a potom sme spolu vonku a je tak plachy,odtazivy,mlkvy. Keby som ho ja nechytila za ruku,nedala bozk na lice ci pery,atd,tak on sa asi sam neodvazi. Aj mi iz napisal,ze nech mu prepacim,ze ma nepobozkal na pery a nechytil za ruky,ze nenabral odvahy..
Vsak ja mam prenho pochopenie,beriem ho aky je. Obdivujem ho,aky je mudry, pracovity,mily a slusny,proste dobrak od kosti :-) Ved mozno aj on mna vnima ako hotovu katastrofu (ako som pisala,ja som dost uletena,smejem sa,dost rozpravam, som taka bezprostredna,ze sa nehanbim, ked mam chut spievat-tancovat,tak to urobim aj uprostred namestia :D ),ale tak jemu je vraj so mnou dobre.Vzdy mi je luto,ked sa spolu uz lucime,ze ma uz vezie domov,len on sa sprava ku mne ako ku kamaratke.. Pise mi ako frajer-vasnivo, ale skutkami je to naopak. Ja potom akosi zneistievam.Rozmyslam,ci som nieco zle alebo nevhodne nepovedala,neurobila. Ci som neprestrelila? Potom si nadavam a som smutna,ze nabuduce budem radsej menej rozpravat,menej sa smiat,alebo sa ho menej dotykat. Ja som sa ho aj pytala,ci mu nevadia moje dotyky? Lebo ja som taka kontaktna-hocikedy sa ho chytim,pohladkam ho,alebo som mu zacala len tak chrbat skrabkat :-)) alebo sa mu hram s vlasmi,uz som ho aj za ucho vytahala :-) Ale on tvrdi,ze mu to nevadi. Je to vsetko tym,aky je,ze je introvert?

OkoloSediaci

Dosť sa s tým tvojim priateľom stotožňujem. Snáď to nevyznie hrozne ale mne dosť pomôže rozviazať jazyk 2-3 poháriky vína / piva. Ake keď už sa riadne spoznám s človekom už to ide v pohode aj bez alkoholu.

uwerere

TakzeUcka,myslim,ze som v norme ukecana :-)) Hovorim k veci,alebo ked si to vyzaduje situacia.Myslim,ze je lepsie sa rozpravat,hladat spolocne temy ku komunikacii,ako byt ticho a pretrpiet spolocne stretnutia.Rozkazovat nemam potrebu. Myslim si,ze keby mu nebolo so mnou dobre a prijemne,zeby ma tak casto nevyhladaval,lebo napriek tomu,aky je,iniciuje nase stretnutia a ma tuzbu so mnou byt,travit cas :-)

TakzeUcka

Takže si učiteľka ? Potom ma neprekvapuje, že si ukecaná. Učky hovoria aj vtedy, keď nemajú. A rady rozkazujú, takže sa nečudujem, že si si vybrala práve jeho.

uwerere

REliaa-mrzi ma to,ako to mas ty vo vztahu. Chyba ti ten zaklad,ktory asi vacsina zien vo vztahu potrebuje a chyba jej.Tento moj mi nastastie pre mna,takyto nepride.Vidim unho snahu,usilie,ze aj chce. Mozno potrebuje iba viac casu,ale vidim na nom pokroky,ze cim castejsie sa spolu stretavame,tym je viac uvolnenejsi, istejsi,viac si veri

uwerere

Alkaaa,tak ja som riadne ukecana a komunikativna :-) Ale vie sa aj on chytit,vtedy som rada,ze som nasla spolocne temy a ticho ho pocuvam ;-) A tak ano,je trosku hanblivejsi,plachy..

uwerere

Pilcuk,ahoj. Podala som inzerat,kde som si hladala vazny vztah. Som dost akcna zena,ale pracujem v skolstve a tam su takmer same zeny. Ozvalo sa mi dost vela muzov.Tento a este jeden ma vsak najviac oslovili,aj intuicia mi nasepkavala, ze tyto su top. Postupne,ako som si s nimi blizsie pisala,ma najviac oslovil prave tento.Stretli sme sa a dopadlo to nad ocakavanie vyborne.A odvtedy sa stretavame dost casto,aj denne.A to si piseme spolu takmer stale.Planujeme uz spolu letnu dovolenku,chce ma zoznamit s jeho rodinou.Velmi si rozumieme :-)

Alkaaa

A to co mu stale rozpravas ked sa len usmieva :D neviem nevidim to na socialnu poruchu a blbosti proste je hanblivy a plachy.

REliaa

Ja mam podobneho chlapa. Ono sa to bohuzial nikdy nezmeni. Nikdy mi nepovie mam ta rad, v zivote mi nepovedal lubim ta. Nikdy ma neobjime. Pusu mi da zriedkavo. Sme spolu necele dva roky. Neprejavoval lasku a neznosti na zaciatku ani nikdy potom. Pride domov, ja ho chcem objat a on si sadne za pocitac. Niekedy rozmyslam ci ma ma vobec rad. Necitim sa stastna. Uz som s nim o tom neraz hovorila, par krat mi potom povedal "mam ta rad" ale rychlo ho to zas preslo.

Pilcuk

A ako ste sa tak bližšie spoznali ? Kto bol iniciátorom ? On alebo ty ?

Ja som ešte asi väčší introvert ako tvoj partner a preto som vo svojich 48 rokoch ešte nezažil bozk.

uwerere

panna52-drzim vam palce,aby vam vas vztah vysiel.Verim,ze aj nam dvom to vyjde.Ja vidim,ze sa snazi a ze aj by velmi chcel, ale zatial to asi nejde..