Ahojte.Stretavam sa s jednym muzom (36r), je introvert.Je mi s nim velmi dobre a prijemne,vzdy sme spolu aj niekolko hodin.
Je pravda,ze vacinou len ja rozpravam,som asi aj dost hlucnejsia,stale sa smejem. Ale on tvrdi,ze je mu so mnou velmi dobre a prijemmne,chce sa so mnou stretavat stale. Len citim taky rozpor medzi jeho pisanim a skutkami. On mi pise tak vrucne a vela.Cez sms a maily sa mi vyznava,co ku mne citi-napise mi,ako mi posiela bozky,ako ma objima,co citi,ako stale na mna mysli,ako sa velmi tesi na nase stretnutie a potom sme spolu vonku a je tak plachy,odtazivy,mlkvy. Keby som ho ja nechytila za ruku,nedala bozk na lice ci pery,atd,tak on sa asi sam neodvazi. Aj mi iz napisal,ze nech mu prepacim,ze ma nepobozkal na pery a nechytil za ruky,ze nenabral odvahy..
Vsak ja mam prenho pochopenie,beriem ho aky je. Obdivujem ho,aky je mudry, pracovity,mily a slusny,proste dobrak od kosti :-) Ved mozno aj on mna vnima ako hotovu katastrofu (ako som pisala,ja som dost uletena,smejem sa,dost rozpravam, som taka bezprostredna,ze sa nehanbim, ked mam chut spievat-tancovat,tak to urobim aj uprostred namestia :D ),ale tak jemu je vraj so mnou dobre.Vzdy mi je luto,ked sa spolu uz lucime,ze ma uz vezie domov,len on sa sprava ku mne ako ku kamaratke.. Pise mi ako frajer-vasnivo, ale skutkami je to naopak. Ja potom akosi zneistievam.Rozmyslam,ci som nieco zle alebo nevhodne nepovedala,neurobila. Ci som neprestrelila? Potom si nadavam a som smutna,ze nabuduce budem radsej menej rozpravat,menej sa smiat,alebo sa ho menej dotykat. Ja som sa ho aj pytala,ci mu nevadia moje dotyky? Lebo ja som taka kontaktna-hocikedy sa ho chytim,pohladkam ho,alebo som mu zacala len tak chrbat skrabkat :-)) alebo sa mu hram s vlasmi,uz som ho aj za ucho vytahala :-) Ale on tvrdi,ze mu to nevadi. Je to vsetko tym,aky je,ze je introvert?
Muz introvert-je to typicke spravanie?
Ahoj, presne takeho muza, jak si ty som spoznala - myslim povahovo a ja som povahovo zas jak ten tvoj priatel. Napisat by som mu to vsetko vedela a aj som ho uz velakrat vo svojej fantazii objimala, ale ked sme "spolu", tak to proste nejde a vsetko, uplne vsetko nechavam na nom. Je mi to prijemne, ked sa ma dotkne aj ked mu na istej urovni este stale "unikam" a snad i ja raz naberiem odvahu, lebo po nom nevyslovne tuzim.
NaRovinu,ja mam ten serial tiez rada.A ano, on to sam o sebe tvrdi,ze je ako Monk
uwerere - Ako Monk ? Drž si toho chlapa.
Monka zbožňujem práve preto, aký je. Roztomilý a až príliš poriadny. A je mi smutno z toho, že ho ľudia odstrkávajú a označujú ho za magora.
Salamanderovnik-dakujem ti :-)
Ovecka-ano,vsimla som si,ze ma nizsie sebavedomie.Lebo ked ho aj chvalim,tak to dost bagatelizuje a pritom ma byt preco na seba hrdy
Defcon,neda sa u mna povedat,ze som zaslepena zalubenostou.Zatial tam laska este nie je. Praveze som ho brala skor ako kamarata.Ale ked som ho casom spoznala blizsie,ako rozmysla,ako zije,aky je ako clovek,tak si ziskal moj obdiv a uctu.Mam kamaratku, ktorej ujo bol jeho kolega.Tak som jej to spomenula.A ona sa hned uja nanho pytala.A ujo jej povedal,ze je to velmi dobry chalan,dobracisko,slusak. Ze toho nech sa drzim. Spomenul,ako isli raz ako partia muzov von oslavovat-mali rozlucku so slobodou do nejakeho bordelbaru a on jediny nesiel dnu,ale ich cakal cely cas vonku. Baby ked toto poculi,tak sa smiali.Ze takeho muza nepoznaju a smiali sa. Ale ja nie. On vtedy strasne narastol v mojich ociach,este viac som si ho oblubila.Ano,nie je zrovna "manekyn",ale je je skvely a uzasny clovek :-) Mala som uz krasavcov, tzv.alfa-samcov a neskoncilo to dobre.. A uz nechcem byt viac sklamana,trpiet a citim,ze pri tomto nebudem
jj to nema s introvertnostou az tak vela spolocne. Akoze ja som tiez introvert ale prvu pusu a vsetko okolo toho som dal vzdy ja. Toto vyzera na nejake problemy v socializacii popripade mozno nizke sebavedomie atd...
Myslim si ze skutocne mysli veci tak ako to pise. Len sa nevie otvorit este osobne. Podla popisu je to ako vravis introvert + soc. uzkost. Urcite si uziva teba celu aka si Len to este nevie dat najavo. Jeho spravanie ho sameho serie viac ako teba ale nevie s tym nic spravit
Teraz je modne hovorit o vsetkom, ze je to socialne, ci problem, ci fobia..... akoze v pohode.
Skor by som videl uplne inde problem. Zalubenie vyprcha skor ci neskor a potom zacnu problemy suvisiace s inou povahou.
Kontrol0rik,dakujem ti.Tak on je strasne fajn muz, nechcela by som onho prist. A naozaj ho chapem. On mi aj vravel,ze je ako monk (je az moc poriadkumilovny,ja som zas dost bordelar :-/ ),ale tak verim,ze to bude dobre medzi nami..