Ahojte.Stretavam sa s jednym muzom (36r), je introvert.Je mi s nim velmi dobre a prijemne,vzdy sme spolu aj niekolko hodin.
Je pravda,ze vacinou len ja rozpravam,som asi aj dost hlucnejsia,stale sa smejem. Ale on tvrdi,ze je mu so mnou velmi dobre a prijemmne,chce sa so mnou stretavat stale. Len citim taky rozpor medzi jeho pisanim a skutkami. On mi pise tak vrucne a vela.Cez sms a maily sa mi vyznava,co ku mne citi-napise mi,ako mi posiela bozky,ako ma objima,co citi,ako stale na mna mysli,ako sa velmi tesi na nase stretnutie a potom sme spolu vonku a je tak plachy,odtazivy,mlkvy. Keby som ho ja nechytila za ruku,nedala bozk na lice ci pery,atd,tak on sa asi sam neodvazi. Aj mi iz napisal,ze nech mu prepacim,ze ma nepobozkal na pery a nechytil za ruky,ze nenabral odvahy..
Vsak ja mam prenho pochopenie,beriem ho aky je. Obdivujem ho,aky je mudry, pracovity,mily a slusny,proste dobrak od kosti :-) Ved mozno aj on mna vnima ako hotovu katastrofu (ako som pisala,ja som dost uletena,smejem sa,dost rozpravam, som taka bezprostredna,ze sa nehanbim, ked mam chut spievat-tancovat,tak to urobim aj uprostred namestia :D ),ale tak jemu je vraj so mnou dobre.Vzdy mi je luto,ked sa spolu uz lucime,ze ma uz vezie domov,len on sa sprava ku mne ako ku kamaratke.. Pise mi ako frajer-vasnivo, ale skutkami je to naopak. Ja potom akosi zneistievam.Rozmyslam,ci som nieco zle alebo nevhodne nepovedala,neurobila. Ci som neprestrelila? Potom si nadavam a som smutna,ze nabuduce budem radsej menej rozpravat,menej sa smiat,alebo sa ho menej dotykat. Ja som sa ho aj pytala,ci mu nevadia moje dotyky? Lebo ja som taka kontaktna-hocikedy sa ho chytim,pohladkam ho,alebo som mu zacala len tak chrbat skrabkat :-)) alebo sa mu hram s vlasmi,uz som ho aj za ucho vytahala :-) Ale on tvrdi,ze mu to nevadi. Je to vsetko tym,aky je,ze je introvert?
Muz introvert-je to typicke spravanie?
Nie preto že je introvert ale preto že má sociálnu úzkosť, musíš s ním mať trpezlivosť on za, to nemôže, proste sa nedokáže uvoľniť a chovať tak ako píše.