Ahojte. Uvažoval som nad tým , že to absolvujem. Vraj sa tým aj znižuje úzkosť, napätie. Má niekto takéto, prípadne aj iné skúsenosti? A keď tak u koho ste boli. Bolo to treba opakovane urobiť, alebo stačilo len raz? Díky.
KRANIOSAKRALNA TERAPIA-má niekto z vás s tým skúsenosti
tu je najúčinnejšia akupunktúra-skús ju!!!!
Citam tu rozne nazory na kraniosakralnu terapiu. Z vlastnej skusenosti viem, ze sa nejedna o ziadnu okultnu liecbu. Ide o jemnu dotykovyu terapiu. Cranio je lebka a sacrum kost krizova, kostrc - preto kraniosakralna terapia, pretoze sa pracuje s pohybom mozgovomiesneho moku, ktory prudi v tejto oblasti a vyzivuje cele telo. Terapia je pouzitelna takmer na vsetky diagnozy s vynimkou vaznych poraneni v tychto castiach...zlomeniny, aneurymy. Terapia je vysoko relaxacna a dochadza pri nej k uvolneniu aj emocnych blokad, preto sa niekedy klienti rozplacu. Ja ju vrelo doporucujem, len je naozaj vhodne si vybrat dobreho terapeuta, ktory sa v tejto oblasti aj naozaj vzdelava a vie co robi.
Dobrý deň, áno mám skúsenosť a veľmi dobrú, avšak musí sa to istú dobu opakovať. Odporúčam 0902044010 jedného pána, je v tom profesionál
Podľa mňa si treba nájsť niečo...možno niekoho, lásku....stretávať sa s pozitívnymi ľuďmi...