Ahojte, som par tyzdnov po lieceni na zavislost (lieky na ukludnenie-neurol,frontin,lexaurin). Brala som ich 5rokov, kvoli uzkostiam depresiam +vselijake antidepresiva, samozrejme ze ma nevyliecili a miesto toho som zavisla od anxiolitik
Neviem sa adaptovat do prostredia odkedy som doma, nemam motivaciu nic vykonavat, som malatna a mam dojem ze zase u mna nastupuju depresivne stavy. Neviem komunikovat jak predtym, mam stres zo vsetkeho a vsade kde idem hned sa vystreaujem, preto som viac doma. som velmi utiahnuta a tazko sa mi rozmysla(netusim z coho to je, kedze psychotesty a testy pamate mi na lieceni robili a je to ok).
Bojim sa co bude dalej, nemam energiu, mam cravingy a chybaju mi lieky..ten klud ked aom bola na nich. Nechcem zas do toho spadnut, no nezvladam tento Zivot bez nich, bez mojej barlicky.
Na lieceni som bola uplne ina, vyrovnana a pridem domov a bum vsetko sa zmenilo o 180stupnou
Ako si najdem pracu, ako mam fungovat? Nudim sa a neviem si nic najst, a ak ano tak nieje to nic plnohodnotne.
Bojim sa, ze pod takymto stresom zacnem opat brat lieky...co mam robit ?? Nic ma nebavi,nezaujma, velmi som sa zmenila. Ani stretavanie s kamaratkami,priatelom mi nerobi dobre praveze mam pocit ze sa mi odcudzili, pritom viem ze ich mam rada.
Dakujem za kazdu radu