Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem sa zaradit do zivota po zavislosti a psych.problemoch

Príspevok v téme: Neviem sa zaradit do zivota po zavislosti a psych.problemoch
Zavislost000

Ahojte, som par tyzdnov po lieceni na zavislost (lieky na ukludnenie-neurol,frontin,lexaurin). Brala som ich 5rokov, kvoli uzkostiam depresiam +vselijake antidepresiva, samozrejme ze ma nevyliecili a miesto toho som zavisla od anxiolitik
Neviem sa adaptovat do prostredia odkedy som doma, nemam motivaciu nic vykonavat, som malatna a mam dojem ze zase u mna nastupuju depresivne stavy. Neviem komunikovat jak predtym, mam stres zo vsetkeho a vsade kde idem hned sa vystreaujem, preto som viac doma. som velmi utiahnuta a tazko sa mi rozmysla(netusim z coho to je, kedze psychotesty a testy pamate mi na lieceni robili a je to ok).
Bojim sa co bude dalej, nemam energiu, mam cravingy a chybaju mi lieky..ten klud ked aom bola na nich. Nechcem zas do toho spadnut, no nezvladam tento Zivot bez nich, bez mojej barlicky.
Na lieceni som bola uplne ina, vyrovnana a pridem domov a bum vsetko sa zmenilo o 180stupnou
Ako si najdem pracu, ako mam fungovat? Nudim sa a neviem si nic najst, a ak ano tak nieje to nic plnohodnotne.

Bojim sa, ze pod takymto stresom zacnem opat brat lieky...co mam robit ?? Nic ma nebavi,nezaujma, velmi som sa zmenila. Ani stretavanie s kamaratkami,priatelom mi nerobi dobre praveze mam pocit ze sa mi odcudzili, pritom viem ze ich mam rada.
Dakujem za kazdu radu

ped

Mala by si dostať iné lieky, na ktoré sa nevytvára závislosť, ak ti to tak vadilo. Podľa mňa asi len tak bez liekov nebudeš fungovať, niečo musíš do seba šupnúť. Čo sa týka toho ostatného, ak si senzibilná, tak si nájdi prácu, v ktorej bude veľa ľudí, ty musíš najlepšie poznať samú seba, to za teba nedokáže žiaden psychológ. Skús vopred porozmýšľať nad tým, že ako sa budeš v tej ktorej konkrétnej danej situácii správať. Natrénuj si to vopred, aby si bola nacvičená, mala by ti pomôcť aj hra mortal combat, nie inak sa volá ale neviem ako.