Skodlivost mobilu,wi fi a el.ziarenia

Príspevok v téme: Skodlivost mobilu,wi fi a el.ziarenia
Nomad

Zdravim.V poslednom case trpim bolestani hlavy v podstate od rana do vecera.Ked zaspim a rano sa zobudim je to prvu hodinu ok ale potom to zacne.Kazdy hovori"to mas tlak".Ale co to sposobuje.Nadvahu nemam som vysportovany,nepijem,nefajcim nechapem.
Existuje nejaka moznost ako sa toho zbavit bez praskov?
Fakt ma to znechucuje.

Rozmyslal som nad vela vecami.Medzi mobilnymi technologiami som ako doma od roku 2002 a vela som cital napr o vyzarovani SAR/kg.Nikde zatial relevantny dokaz nebol o skodlivosti ale je fakt ze napr.Samsung sa snazi udrzat vyzarovanie niekde okolo 0,5 w/kg.Nieco som cital ze vzhladom na mld.biznis neni ziaduce tieto veci tahat na povrch a kazdy vyskum bol vzdy utopeny.
Bez konspiratorskeho podfarbenia mi jeden lekar povedal ze za poslednych 10 rokov stupol pocet migren,neidentifikovatelnych bolesti hlavy,nespavosti cca o 400%.Ze nech skusim 10 dni nepouzivat smartfon,vypnut wi fi a pokial mam moznost ist na chatu nech idem...potom nech mu dam vedet.Vydrzal som to 6 dni a musim povedat ze ma to nieco do seba.

dDee1

Síce nie je bolesť ako bolesť (hlavy), ale bolesť hlavy vseobecne je také -hladkanie-. ludia sú moc precitlivení, kým nezažijú skutočný problém dovtedy budú otravovat s blbostami. A mozno aj maju iny skutocny problem... ale nevedia o nom, atd.

Von Kratzmar

Ale práve o tom hovorím že keby to tak aj bolo tak ja si darmo vypnem wifi keď susedia majú všade naokolo zapnuté. Možno hneď za stenou kde mám postel môže mať sused v kúte wifi router. Antén máme len v 300m okruhu minimálne 4, keďže bývam v husto zastavanejoblasti. Našťastie ja tomu neverím.

Brigita232

skus pozriet, ci nemas anteny do 300 m od bytu, to je kriticka zona, tie su horsie ako samotne vyzarovanie z wifi co mas doma, aj ked tiez sa snaz to mat to co najdalej od miesta oddychu. ked zapnu 5G, co mnohi idioti este budu vitat, to bude este len peklo, 10x to zosielnie.... Inak su uz na trhu aj rozne odrusovace do domov. niekde som videla aj test, merali to pristrom, kolko ktory telefon aky typ, aka znacka vyzaruje, najlepsie dopadla moja 14 rocna Nokia:D Viem preco ju mam a je mi jedno, ked sa blbci smeju.

Von Kratzmar

Mna tiež často bolieva hlava (ale zasenie každý deň) a tiež nič nezistili keď som obehal vyšetrenia, röntgen, CT, neurológia a všetko možné. Ja mám wifi router 2m od postele, pri hlave dve mobily a pohoda tak isto pekne spím a nebolí ma hlava ako keď som to nemal. To je z počasia a tak. S tým nič nespravíme. Aký je tlak vzduchu atď. Tie BIO predpovede to je na to.

ataraxLI

a ked vidite popri cestach stromy zive iba do "1.poschodia" hned mozete vediet co to je: tazke kovy, tazka voda, posypova sol, atd.

AieIF6

"Žiadna štúdia doposiaľ nepotvrdila škodlivosť elektromagnetického žiarenia vychádzajúceho z elektronických zariadení." Z tohoto vyplyva. ze ani EMpole neexistuje, je to len vyplod nasej mysle...

ataraxLI

To je podobne ako s vyfukmi, CO2, CO, vytvaraju s hemoglobinom silnejsiu vazbu ako s O2. je to fakt. vsak je to EKONOMIKA, obrovsky biznis, a ked nie biznis, tak su to LUDIA, ktori bez auta uz nedokazu zit.
Je vsak velmi smutne pozerat sa stale na prazdne auta, iba s vodicom, mame nadej, najblizsie ani ten "sofer" nebude potrebny.

philips

Žiadna štúdia doposiaľ nepotvrdila škodlivosť elektromagnetického žiarenia vychádzajúceho z elektronických zariadení.