Skodlivost mobilu,wi fi a el.ziarenia

Príspevok v téme: Skodlivost mobilu,wi fi a el.ziarenia
Nomad

Zdravim.V poslednom case trpim bolestani hlavy v podstate od rana do vecera.Ked zaspim a rano sa zobudim je to prvu hodinu ok ale potom to zacne.Kazdy hovori"to mas tlak".Ale co to sposobuje.Nadvahu nemam som vysportovany,nepijem,nefajcim nechapem.
Existuje nejaka moznost ako sa toho zbavit bez praskov?
Fakt ma to znechucuje.

Rozmyslal som nad vela vecami.Medzi mobilnymi technologiami som ako doma od roku 2002 a vela som cital napr o vyzarovani SAR/kg.Nikde zatial relevantny dokaz nebol o skodlivosti ale je fakt ze napr.Samsung sa snazi udrzat vyzarovanie niekde okolo 0,5 w/kg.Nieco som cital ze vzhladom na mld.biznis neni ziaduce tieto veci tahat na povrch a kazdy vyskum bol vzdy utopeny.
Bez konspiratorskeho podfarbenia mi jeden lekar povedal ze za poslednych 10 rokov stupol pocet migren,neidentifikovatelnych bolesti hlavy,nespavosti cca o 400%.Ze nech skusim 10 dni nepouzivat smartfon,vypnut wi fi a pokial mam moznost ist na chatu nech idem...potom nech mu dam vedet.Vydrzal som to 6 dni a musim povedat ze ma to nieco do seba.

ped

Však keď si len zoberiem, že ja mám slabú anténu a keď telefonujem, tak totálne ruší signál tej antény, čiže ten el. smog má niečo do seba.

Nomad

Bohatier.Nabijacka ma nenapadla ze by mohla posobit negativne.
Ked dam hladat wi fi tak okrem mojej wi fi tam naskace dalsich asi 12,15 takze pol panelaku ma wi fi nonstop zapnutu.
Na chate ked som bol asi 40 km od Ba tak som zaspal relativne dobre.

Bohatier

Mozno ma niekto z tvojich susedov doma stale zapnute wifi a to uz je ina kava oproti telefonu. Keby sa ludia trosku zaujimali tak mobilne telefony svojim detom vobedz nedavaju... Este ma par veci napada napr: nabijacka do telefonu alebo ineho zariadenia ktora vie vydavat zvuk nad 20tisic a to uz nepocujeme a kludne ti z toho moze byt az zle ak ti to dlhodobo posobi na telo dalej nejake Gms pokryvace od mobilneho operatora co je ista rakovina ak to mate na baraku! Blbe je napr mat blizo domu nejaku trafostanicu ktora dokaze tiez nicit nase telo. Je toho proste vela ak si myslis ze to moze byt technikou skus ist na par dni niekam na vidiek kde neni technika aby si zbytocne nehladal.:P